Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fena değildi ama kahvesi daha iyiydi detaylıydı. geneldi biraz hoş ama bende genel sordum zaten.Nasildi falin babyster
Ne kadar da yorumluyor cnmcanım fena değildi ama kahvesi daha iyiydi detaylıydı. geneldi biraz hoş ama bende genel sordum zaten.
Kızlar bakamıyorum size ne zamandır, internetim yok evde fal sitelerine de bakamıyorum. Sanırım 3 hafta oldu fal baktırmayalı. Uzun süre dayanmayı düşünüyorum.
aynı olayı bir ay önce yaşamıştım. Hala fal baktırıyorum ama pek inanmayarak. Olmayacak nasılsa diye. Fama tutmuş muydu?kızlar nasılsınız epeydir yazmıyordum buraya. patlayan fal haberlerim var. seruvenden tutun ilkaya fatimaya aylinden tutun bilgehatuna herkes patladı. bi arkadaşımla ilgili sormuştum hepsi benden hoşlandığını ben soğuk davrandığım için uzaklaştığını söylemişlerdi güya beni seviyomuş şu an arkadaş olarak devam edemeyeceği için uzak duruyomuş işle ilgili sorunları varmış açılcakmış bana bla bla bla. hepsi patladı. sevgili olmuş kendisi uzun zamandır ilgilendiği bir kızla. bunu sadece 2 kişi söyledi. biri berrin ulusoy diğeri fama. fallar yüzünden sevgilisi olduğunu öğrendiğimde yaşadığım şok 3 5 katına falan çıktı. kısacası lanet olsun bi daha fal atarsam
dğn akşam atmıştım öğlen yorumlamış canımNe kadar da yorumluyor cnm
ben ve arkadaşıma baktıgı tarotlar gayet ıyıydı...an ve geçmişi bildi.berrin ulusoy mu çıkmış ay kızlar ona kalsa 2 ay önceye kadar 2 kişi bana açılıyordu![]()
sadece o dediği tutmuş işte canım hayatında başka bi kız var başkasını seviyo sana sadece beğenisi var demişti diğer söyledikleri tutcak gibi değil ama eski sevgilim döncekmiş çok değişcekmiş evlencekmişiz falan falan imkansız o yüzden beğenmedim zaten falının geneliniaynı olayı bir ay önce yaşamıştım. Hala fal baktırıyorum ama pek inanmayarak. Olmayacak nasılsa diye. Fama tutmuş muydu?
forumda gelişme yok zaten:) ya artık kimse eskisi gibi fal baktırmıyor, ya da buraya yazmıyor canım. bir şey çıktığı yok diye herkes sıkılmış da olabilir:)
Benim bile hevesim kacti, en son rezzana baktirdim ayni kisi icin. Ilk falda evleniyorduk, ikinci falda beklersem olur zamani vardi, ucuncu falda aramiza yollar, yabanci kollar , zor yillar girdi..
Nesibe' ye baktirmadim bir ama simdi ustune para verip bir de moralimi bozmak istemiyorum :))
Bu arada birlikte olcaksiniz diyenler meryem, naira, fatima, selena, fama ( ilk fal) , mert reiki, falalem aylin (ilk fal), rezzan (ilk fal) , ilkay ( 1. Fal zor, 2. De olur) , bilgehatun, haleh
Olmaz diyenler: rezzan(3. fal), fama (2. Fal), falalwm aylin (2. Fal)