• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

fama da an itibari ile 14 kişi var..dün rezzan a attım ılk falı cok ıyıydı ama dun 22 fal aldıgı ıcın sacma sapan bır fal geldi..hayır az az al ıyı bak..acıdım parama...

Ben de fama ya yolladım bakalım 9 gibi yollamıştım yok halen.İlk defa gönderiyorum ona,bakıcaz bakalım.

kızlar nasılsınız epeydir yazmıyordum buraya. patlayan fal haberlerim var. seruvenden tutun ilkaya fatimaya aylinden tutun bilgehatuna herkes patladı. bi arkadaşımla ilgili sormuştum hepsi benden hoşlandığını ben soğuk davrandığım için uzaklaştığını söylemişlerdi güya beni seviyomuş şu an arkadaş olarak devam edemeyeceği için uzak duruyomuş işle ilgili sorunları varmış açılcakmış bana bla bla bla. hepsi patladı. sevgili olmuş kendisi uzun zamandır ilgilendiği bir kızla. bunu sadece 2 kişi söyledi. biri berrin ulusoy diğeri fama. fallar yüzünden sevgilisi olduğunu öğrendiğimde yaşadığım şok 3 5 katına falan çıktı. kısacası lanet olsun bi daha fal atarsam

Sevgili falcilar hala geçmişte ısrarlı benim için... bu arada ben başkasına aşık oldum bundan da bahsedin azıcık... fama ya fal attım tutarlı idi.. ama hayatım tam duzeliyor derken fal olumsuz ama olumlu alıştım zaten☺ ikilem de kalacağımdan da eminim artik.. fallar yalan dolan artık..

yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranmam lazım bu arkadaşıma? bi kaç ay önce ilgisini açık açık belli ederken bana birden kesilmişti sonra yaklaşık 1 aydır sevgilisi olduğunu öğrendim. arkadaşız kendisiyle ama bundan rahatsız olduğumu bilmesini istiyorum. havadan sudan yazıyor 2 gündür ama onunla konuşmak canımı acıtıyor. bunu ona nasıl söylerim ona duygularımı açık etmeden bilmiyorum.. ama hissettiklerimi de anlasın istiyorum. kafam karışık her şey karışık ay.

yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranmam lazım bu arkadaşıma? bi kaç ay önce ilgisini açık açık belli ederken bana birden kesilmişti sonra yaklaşık 1 aydır sevgilisi olduğunu öğrendim. arkadaşız kendisiyle ama bundan rahatsız olduğumu bilmesini istiyorum. havadan sudan yazıyor 2 gündür ama onunla konuşmak canımı acıtıyor. bunu ona nasıl söylerim ona duygularımı açık etmeden bilmiyorum.. ama hissettiklerimi de anlasın istiyorum. kafam karışık her şey karışık ay.

ben lafı dolandırmaz söylerdim. nitekim bi şey olduğunda hep söyledim. ama eminsen tabii. yani sana öyle gelmişse, ne biliyim yanlış anlamışsan kötü olur. kesin emin misin sana ilgisi olduğundan, yoksa samimi davranıyor konuşuyor diye öyle gelmiş olabilir mi sana? önce bi bunun kararını ver bence. konuşmalarınızı oku tekrar ya da bi arkadaşın varsa durumu bilen ona sor.

ben lafı dolandırmaz söylerdim. nitekim bi şey olduğunda hep söyledim. ama eminsen tabii. yani sana öyle gelmişse, ne biliyim yanlış anlamışsan kötü olur. kesin emin misin sana ilgisi olduğundan, yoksa samimi davranıyor konuşuyor diye öyle gelmiş olabilir mi sana? önce bi bunun kararını ver bence. konuşmalarınızı oku tekrar ya da bi arkadaşın varsa durumu bilen ona sor.
eminim. zaten 3 senelik arkadaşım yakın arkadaşım ama özellikle sevgililer gününde ve ondan sonraki ay boyunca emin oldum ilgisinden.

eminim. zaten 3 senelik arkadaşım yakın arkadaşım ama özellikle sevgililer gününde ve ondan sonraki ay boyunca emin oldum ilgisinden.

yani eminsen sizin flört ettiğiniz anlamına gelir canım bu. bu durumda tabii ki hesap sorma hakkın var. ne alaka senle konuşurken sevgili bulmuş. aynı anda bir kaç kişiyle konuşan biri o zaman bu çocuk. niye kızmadın ki hala yani madem sevgilisi var ne diye yazıyor sana. her türlü yanlış bence yaptığı, sana da o kıza da. böyle yazınca gaz vermek gibi oluyor ama ne biliyim yani, ben sertimdir böyle yalan girince işin içine çok sinirleniyorum ve kırıyorum ki anlasın çocuk. çooktann patlamıştım ben olsam:)

yani eminsen sizin flört ettiğiniz anlamına gelir canım bu. bu durumda tabii ki hesap sorma hakkın var. ne alaka senle konuşurken sevgili bulmuş. aynı anda bir kaç kişiyle konuşan biri o zaman bu çocuk. niye kızmadın ki hala yani madem sevgilisi var ne diye yazıyor sana. her türlü yanlış bence yaptığı, sana da o kıza da. böyle yazınca gaz vermek gibi oluyor ama ne biliyim yani, ben sertimdir böyle yalan girince işin içine çok sinirleniyorum ve kırıyorum ki anlasın çocuk. çooktann patlamıştım ben olsam:)
of bilmiyorum haklısın aslında gayet yakın arkadaştık aklıma bunları sokan onun davranışları oldu sonra pişman mı oldu naptıysa uzaklaşıp bu kızı buldu işte gidip hesap soramam ki çünkü bi itirafı falan olmadı bana hoşlanıyorum diye. sen yanlış anlamışsın yok öyle bişey dese zor durumda kalırım dediğin gibi ne kadar emin olsam da. neyse bi daha yazarsa artık konuşmak istemediğimi söyliycem sanırım

Back
X