saol canimIyiyiz canım, sen nasılsın? Bilgehatun'a fal atsam mı diye düşünüyorum![]()

bilgehatun :/ valla seveni var bilemiyorum simdi ben baktirmamistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canimIyiyiz canım, sen nasılsın? Bilgehatun'a fal atsam mı diye düşünüyorum![]()
Aylin, Fama, Meryem Karışık olan 3lünün 4.cüsü gibisaol canim
bilgehatun :/ valla seveni var bilemiyorum simdi ben baktirmamistim
Fama indirim yapmis onu deneyebilirsinAylin, Fama, Meryem Karışık olan 3lünün 4.cüsü gibi![]()
Son donemde hersyımı bildi benimbende yolladım indirimi görünce
benimde telwede iş sormamama rağmen iş olayımı bilmişti. etkilenmiştim.
o zaman sabırsızlıkla falımın gelmesini bekkliyorum:))Son donemde hersyımı bildi benim
kesinlikle haklısınfama da an itibari ile 14 kişi var..dün rezzan a attım ılk falı cok ıyıydı ama dun 22 fal aldıgı ıcın sacma sapan bır fal geldi..hayır az az al ıyı bak..acıdım parama...
c.dısı da bakabilir...kesinlikle haklısın
fallarada yarın bakacak galiba 11de sistemde olacağım yzmış
Telwede baktırmıştım canım, an iyiydi, gelecek henüz gelecek :) ama yine deniyeceğim...Fama indirim yapmis onu deneyebilirsin
yardımınıza ihtiyacım var nasıl davranmam lazım bu arkadaşıma? bi kaç ay önce ilgisini açık açık belli ederken bana birden kesilmişti sonra yaklaşık 1 aydır sevgilisi olduğunu öğrendim. arkadaşız kendisiyle ama bundan rahatsız olduğumu bilmesini istiyorum. havadan sudan yazıyor 2 gündür ama onunla konuşmak canımı acıtıyor. bunu ona nasıl söylerim ona duygularımı açık etmeden bilmiyorum.. ama hissettiklerimi de anlasın istiyorum. kafam karışık her şey karışık ay.
eminim. zaten 3 senelik arkadaşım yakın arkadaşım ama özellikle sevgililer gününde ve ondan sonraki ay boyunca emin oldum ilgisinden.ben lafı dolandırmaz söylerdim. nitekim bi şey olduğunda hep söyledim. ama eminsen tabii. yani sana öyle gelmişse, ne biliyim yanlış anlamışsan kötü olur. kesin emin misin sana ilgisi olduğundan, yoksa samimi davranıyor konuşuyor diye öyle gelmiş olabilir mi sana? önce bi bunun kararını ver bence. konuşmalarınızı oku tekrar ya da bi arkadaşın varsa durumu bilen ona sor.
Nasildi falin babystero zaman sabırsızlıkla falımın gelmesini bekkliyorum:))
eminim. zaten 3 senelik arkadaşım yakın arkadaşım ama özellikle sevgililer gününde ve ondan sonraki ay boyunca emin oldum ilgisinden.
of bilmiyorum haklısın aslında gayet yakın arkadaştık aklıma bunları sokan onun davranışları oldu sonra pişman mı oldu naptıysa uzaklaşıp bu kızı buldu işte gidip hesap soramam ki çünkü bi itirafı falan olmadı bana hoşlanıyorum diye. sen yanlış anlamışsın yok öyle bişey dese zor durumda kalırım dediğin gibi ne kadar emin olsam da. neyse bi daha yazarsa artık konuşmak istemediğimi söyliycem sanırımyani eminsen sizin flört ettiğiniz anlamına gelir canım bu. bu durumda tabii ki hesap sorma hakkın var. ne alaka senle konuşurken sevgili bulmuş. aynı anda bir kaç kişiyle konuşan biri o zaman bu çocuk. niye kızmadın ki hala yani madem sevgilisi var ne diye yazıyor sana. her türlü yanlış bence yaptığı, sana da o kıza da. böyle yazınca gaz vermek gibi oluyor ama ne biliyim yani, ben sertimdir böyle yalan girince işin içine çok sinirleniyorum ve kırıyorum ki anlasın çocuk. çooktann patlamıştım ben olsam:)