Binnaz Abla

Thalix bende numarasını alabilir miyim? Hangi cafedeymiş, yakın zamanda Mersin'e gidecegim...

Bana net bir cevap verecek hangi falcıyı onerirsiniz? Tarot olur kahve olur...Tek soru tek cevap...

Deneyimleyenlerden yorum alabilir miyim?

Mersinli degilim canim pek alakamda yok bi arkadasim araciligiyla telefon numarasini yazarim özelden.

Mersinli degilim canim pek alakamda yok bi arkadasim araciligiyla telefon numarasini yazarim özelden.

Thalixcim Mersinde iyi falcilar var sanirim.

Benim de tanidigim bir hatun telefonda bakan Nez diye bir haundan bahsetmisti, Mersinliydi.

Mardin, Mersin derken guneyde is var kizlar:)) Giden olursa benim icin de fincan kapatsin ehhehe:))

Annem yillar once Hatay'da bir hatuna gitmis, dehsetmis.

Thalixcim Mersinde iyi falcilar var sanirim.

Benim de tanidigim bir hatun telefonda bakan Nez diye bir haundan bahsetmisti, Mersinliydi.

Mardin, Mersin derken guneyde is var kizlar:))
Antakyada da mükemmel bir falcı var fakat falcıların çoğu telden bakmıyor eğer baksa numarasını verirdim.Kadının maşallahı var ona gitmeye korkuyorum bazen online falcıların olumlu dediği her şeye o olumsuz dedi ve bildi maalesef

Buralarda pek adi sani gecmesede dogu tarafindan hissiyati kuvvetli insanlar var gercekten... oralarin havasindan suyundan midir artik bilemiyorum

Buralarda pek adi sani gecmesede dogu tarafindan hissiyati kuvvetli insanlar var gercekten... oralarin havasindan suyundan midir artik bilemiyorum

Bir keresinde teyzem annemi suruklemisti, annem de eglencesine baktirmisti ben de ordaydim ama kucuktum, Azeri bir hatundu.

Ben de istedim ama sen cocuksun dediler, bileydim aglar zirlar baktirirdim:)) Her dedigi cikti anneme de teyzeme de.

Annem fala inanmaz, merakli da degi ama en iyi falcilar hep ona dek gelmis. Arayinca bulunmuyor iyi falci:))

Eline gecmiste kacirmissin cherry

güzel arkadaşım senle özelden de konuştuğumuz günler oldu seni tanıyorum art niyetli yada boş işle uğraştığını asla düşünmem bende kalbini kırdıysam özür dilerim..sende kusura bakma benim 2 gündür de aşırı sinirle imtihanım var.üst boyut tepkiler veriyorum sadece benimde favorilerim bilgehatun ve aylin olduğu için ve burda ara ara hep övdüğüm için onları hatta meryemide, ister istemez gocundum.insan yazıp yazmamak arasında kalıyor.bu topikte öyle şeyler döndü ki insan kendini falcı dostu göstermekten korkuyor.

bende uzun zaman oldu bir köyde bir falcıya gitmiştim,daha doğrusu övdüler bir kaç kişiyle bende gittim,yüzyüze kadın çok açık fal bakıyordu,ne var ne yok söyledi,ama ölümdende bahsedince,ben oracıkta hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ve oradan çok kötü bir ruh haliyle ayrılmıştım,o olaydan sonra bir daha mahalle falcılarına gitmedim,tabiki onun dediği gibi kötü ölümcül bir olay yaşamadım,ama kadın kendisi bir hastalığa tutulmuş ve vefat etmiş,allah rahmet etsin,böylede üzücü bir olay yaşadım.

Rica ederim kırılmadım asla, bende senı bılıyorum özelden konuşmuştuk, sıkıntı yok, ben bu tur sevdıgım arkadaslar zan altında kalmasın diye dızı gıbı arkassı yarın olurcasına emın olunca yazıcam dıyorum . Buda bazılarını rahatsız edebılır bu ne diye yazmıcaksa ısımlerı konu yaratıyo diye, ama o an kızıyorum duyduklarıma emınde olmamış oluyorum oan için ee burasıda hepımızın dertlerını yazdıgı yer an ve an bılgı verıyorum, belkı benımkıde hatadır, emın ol bıkerede yaz dımı, ben olsam sızlerın yerınde oyle derdım ama ınanın cokda taktıksel calışamıyorum suan cunku gercekten gerceklerın peşındeyım ve burda yazamasamda cok sevdıgım bı dosttum ölümden dondu bu yalancılar yuzunden

Kizlar o kadar sinirliyim ki... esas oglandan sonra ilk defa bugun biriyle bulustum ve tam bi fiyaskoydu.. terbiyesiz ya bi yilisik hareketler kolunu atmalar falan cek elini falan dedim ve bomba ayrilirken bana gel demesi oldu. Ulan terbiyesiz haysiyetsiz kimsin ki sen nasil bana boyle bisey diyebiliyosun zaten. tam esasoglandan sogumustum bugun yine deli gibi ozledim o aylarca bana hic imasini bile etmemisti boyle birseyin. Kizlar yaaa ben nerden bulcam onun gibisini bi daha ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…