- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Diğer bütün falcılar çocuk için karakter analizinde söyle iyi böyle iyi derken shamanix tam tersi kötü bu üzer seni dedi
iyimbazi fallarin çikmasini bekliyorum
sende neler var neler yok ?
Kahinvanga feci hic bgenmedimDiğer bütün falcılar çocuk için karakter analizinde söyle iyi böyle iyi derken shamanix tam tersi kötü bu üzer seni dedi
haklısın canım,aslında baktırmamak lazım,ama duramıyoruzKızlar bu fal fiyatlarına nolmuş böyle ya? İyice uçmuş. 2 satır yazı okumak için 25 lira mı vericez? 20 liradan aşağı bakan yok zaten.
Kafe falcıları daha ucuza bakıyor. Online falın cazibesi fiyatlar böyle fazla olursa azalır bence.
hımm genel anlamda öyle bir tarzı da olabilir bilemedim ki şimdiYapma ya banada biraz olumsuz k
haklısın canım,aslında baktırmamak lazım,ama duramıyoruz
onlarada biliyor duramayacağımızı,işte fiyatlara fuuuff uçuyor böyle.
Kizlar o kadar sinirliyim ki... esas oglandan sonra ilk defa bugun biriyle bulustum ve tam bi fiyaskoydu.. terbiyesiz ya bi yilisik hareketler kolunu atmalar falan cek elini falan dedim ve bomba ayrilirken bana gel demesi oldu. Ulan terbiyesiz haysiyetsiz kimsin ki sen nasil bana boyle bisey diyebiliyosun zaten. tam esasoglandan sogumustum bugun yine deli gibi ozledim o aylarca bana hic imasini bile etmemisti boyle birseyin. Kizlar yaaa ben nerden bulcam onun gibisini bi daha((
Ben artık baya azalttım. Hele son yaşadıklarımdan sonra ve bunu hiçbir falcının bilemediğini fark ettikten sonra iyice soğudum. Bi yerden sonra dank ediyor. Ama haklısın işte alışkanlık. Yine de insanın baktırası geliyor bazen.
bende çok sık baktırmıyorum,anı biliyorlar ama geleceği bilen yok,Ben artık baya azalttım. Hele son yaşadıklarımdan sonra ve bunu hiçbir falcının bilemediğini fark ettikten sonra iyice soğudum. Bi yerden sonra dank ediyor. Ama haklısın işte alışkanlık. Yine de insanın baktırası geliyor bazen.
hem de ne yılışık ya anlamıyorum ne sanıyorlar ki kendilerini bütün kızlar onlara hasta mı nedir yani yaa. aylin de iyi bakmış fal bakalım bu aara düşüncende çok yoğun çünkü o da seni düşünüyor dedi anda aylinin iyi olduğunu test edip onaylayan var mı?Terbiyesiz, yılışık..
Canim tesekkur ederim burcunun numarasi icin dun fal baktirdim kendisine memnun kaldim haber vermek istedim tabiki zamanla gorucez olucaklari ama genel anlamda memnun kaldim yani haberiniz olsunhem de ne yılışık ya anlamıyorum ne sanıyorlar ki kendilerini bütün kızlar onlara hasta mı nedir yani yaa. aylin de iyi bakmış fal bakalım bu aara düşüncende çok yoğun çünkü o da seni düşünüyor dedi anda aylinin iyi olduğunu test edip onaylayan var mı?
Selenanın iki falını atsam buraya herkes anlar. İlk falım buradaki nickimleydi döşemiş tabi uzuuun uzuun o zaman ucuzdu da. Dedim yeni üyelikle baktırayım yazmış 10 cümle falan bunun hepsi birbirini tekrar ediyo ve 30 lira. Kendime çok kızdım çook. O ilk falda "bildiği" hiç bişeyi bilememiş aynı isim aynı konu ama nick tanıdık olmayınca olmadı tabi. Haftalarca beklediğim de cabası. Ben örnek verdim tabi bu falcıyı hepsi aynı yoksa. Bir de kızlar ad soyad doğum tarihi ile 7 ceddinizi buluyolar çok basit bi işlem bu o yüzden vermeyin en azından soyadınızı vermeyin bu insanlara..Kızlar bu fal fiyatlarına nolmuş böyle ya? İyice uçmuş. 2 satır yazı okumak için 25 lira mı vericez? 20 liradan aşağı bakan yok zaten.
Kafe falcıları daha ucuza bakıyor. Online falın cazibesi fiyatlar böyle fazla olursa azalır bence.
Selenanın iki falını atsam buraya herkes anlar. İlk falım buradaki nickimleydi döşemiş tabi uzuuun uzuun o zaman ucuzdu da. Dedim yeni üyelikle baktırayım yazmış 10 cümle falan bunun hepsi birbirini tekrar ediyo ve 30 lira. Kendime çok kızdım çook. O ilk falda "bildiği" hiç bişeyi bilememiş aynı isim aynı konu ama nick tanıdık olmayınca olmadı tabi. Haftalarca beklediğim de cabası. Ben örnek verdim tabi bu falcıyı hepsi aynı yoksa. Bir de kızlar ad soyad doğum tarihi ile 7 ceddinizi buluyolar çok basit bi işlem bu o yüzden vermeyin en azından soyadınızı vermeyin bu insanlara..
Isim enerjisi eyvallah ama suraya 50 kere yazdik kizlar soyadi vermeyin diye.
Kredi karti/paypalla odeme yapiyorsaniz zaten adiniz soyadiniz cikiyor.
Bir de farkli hesaplariniza da guvenmeyina artik, tellwe ona da cozum bulmus, zannimca ayni IPden gelen hesaplari anliyorlar. Gecende sifre degistirdim, kutucuk cikti bu sifre hangi hesaplariniz icin gecerli olsun diye, altinda da diger hesaplarim vardi.
Bir uye Selenaya guvenmeyin, farkli farkli hesaplari var, ordan topladigi bilgileri Selena adi altinda satiyor demis.
Kimseye cok guvenmeyin yani.
Bu isi layikiyla yapan Luna06 ve Arzubaci var. Ikisine de tellwe cafede baktirdim, mukemmeldiler.
Canım burcunun numarasını vermeye devam ediyor musun ?hem de ne yılışık ya anlamıyorum ne sanıyorlar ki kendilerini bütün kızlar onlara hasta mı nedir yani yaa. aylin de iyi bakmış fal bakalım bu aara düşüncende çok yoğun çünkü o da seni düşünüyor dedi anda aylinin iyi olduğunu test edip onaylayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?