Binnaz Abla

haklısın canım,aslında baktırmamak lazım,ama duramıyoruz
onlarada biliyor duramayacağımızı,işte fiyatlara fuuuff uçuyor böyle.

haklısın canım,aslında baktırmamak lazım,ama duramıyoruz
onlarada biliyor duramayacağımızı,işte fiyatlara fuuuff uçuyor böyle.

Ben artık baya azalttım. Hele son yaşadıklarımdan sonra ve bunu hiçbir falcının bilemediğini fark ettikten sonra iyice soğudum. Bi yerden sonra dank ediyor. Ama haklısın işte alışkanlık. Yine de insanın baktırası geliyor bazen.

Terbiyesiz, yılışık..

Bende azalttım baya, günlük ama önemli olaylardan hiç bahsedilmiyor fallarda. Soru etrafında bi senaryo.
Sadece tuğrul melih fal sorun dışında gördüklerim deyip birşeyler yazmıştı, onun dediklerini yaşadım. Sorumdan bağımsız ama önemli durumlardı. Ama o da esas konumu bilemedi. Gerçi bilemedi demeyeyim 2 yıl vakit verdi, kim öle kim kala.

bende çok sık baktırmıyorum,anı biliyorlar ama geleceği bilen yok,
bende arada falsadığım zaman baktırıyorum

Terbiyesiz, yılışık..
hem de ne yılışık ya anlamıyorum ne sanıyorlar ki kendilerini bütün kızlar onlara hasta mı nedir yani yaa. aylin de iyi bakmış fal bakalım bu aara düşüncende çok yoğun çünkü o da seni düşünüyor dedi anda aylinin iyi olduğunu test edip onaylayan var mı?

Canim tesekkur ederim burcunun numarasi icin dun fal baktirdim kendisine memnun kaldim haber vermek istedim tabiki zamanla gorucez olucaklari ama genel anlamda memnun kaldim yani haberiniz olsun

Selenanın iki falını atsam buraya herkes anlar. İlk falım buradaki nickimleydi döşemiş tabi uzuuun uzuun o zaman ucuzdu da. Dedim yeni üyelikle baktırayım yazmış 10 cümle falan bunun hepsi birbirini tekrar ediyo ve 30 lira. Kendime çok kızdım çook. O ilk falda "bildiği" hiç bişeyi bilememiş aynı isim aynı konu ama nick tanıdık olmayınca olmadı tabi. Haftalarca beklediğim de cabası. Ben örnek verdim tabi bu falcıyı hepsi aynı yoksa. Bir de kızlar ad soyad doğum tarihi ile 7 ceddinizi buluyolar çok basit bi işlem bu o yüzden vermeyin en azından soyadınızı vermeyin bu insanlara..

Isim enerjisi eyvallah ama suraya 50 kere yazdik kizlar soyadi vermeyin diye.

Kredi karti/paypalla odeme yapiyorsaniz zaten adiniz soyadiniz cikiyor. Soyadimi vermedim diye sevinmeyin o yuzden, mumkunse mobil odeme yapin.

Bir de farkli hesaplariniza da guvenmeyina artik, tellwe ona da cozum bulmus, zannimca ayni IPden gelen hesaplari anliyorlar. Gecende sifre degistirdim, kutucuk cikti bu sifre hangi hesaplariniz icin gecerli olsun diye, altinda da diger hesaplarim vardi.

Bir uye Selenaya guvenmeyin, farkli farkli hesaplari var, ordan topladigi bilgileri Selena adi altinda satiyor demis.

Kimseye cok guvenmeyin yani.

Bu isi layikiyla yapan Luna06 ve Arzubaci var. Ikisine de tellwe cafede baktirdim, mukemmeldiler.

Canım benim geçen yılki IP ile bu yılki farklı tellwe zaten güvenilmez bi site.Hepsi gibi. Ama hani yukarıda ankette selena 1. çıkmış ya o yüzden bu kadar selenayı kötülüyorum. Gitti 30 liram. Bide pişkin ve sert cevapları var selenanın. Eminim onun bilgi topladığına. Ama arkadaşlar tekrar uyarıyorum soyisim vermeyin. Doğum tarihi ve soyisim ile herkes her bilginize ulaşır. Ev adresinize bile.

Kredi karti/paypalla odeme yapiyorsaniz zaten adiniz soyadiniz cikiyor. Soyadimi vermedim diye sevinmeyin o yuzden, mumkunse mobil odeme yapin.

Bir de farkli hesaplariniza da guvenmeyina artik, tellwe ona da cozum bulmus, zannimca ayni IPden gelen hesaplari anliyorlar. Gecende sifre degistirdim, kutucuk cikti bu sifre hangi hesaplariniz icin gecerli olsun diye, altinda da diger hesaplarim vardi.

Bir uye Selenaya guvenmeyin, farkli farkli hesaplari var, ordan topladigi bilgileri Selena adi altinda satiyor demis.

Kimseye cok guvenmeyin yani.

Bu isi layikiyla yapan Luna06 ve Arzubaci var. Ikisine de tellwe cafede baktirdim, mukemmeldiler.[/QUOTE]
Bende şu İP adresi konusunda gerçekten şüpheciyim çok rahatlıkla bulurlar bana kalırsa da mobil ödemede sizce numardan bulma ihtimalleri var mı?

Bende şu İP adresi konusunda gerçekten şüpheciyim çok rahatlıkla bulurlar bana kalırsa da mobil ödemede sizce numardan bulma ihtimalleri var mı?

O kadarini zannetmiyorum sekerim, operatorler o bilgiyi vermezler. (umarim).

IPden insan bulmak da kolay degil ama ayni IPden gelen hesaplari anliyorlar, buna eminim.

Canım burcunun numarasını vermeye devam ediyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…