- 21 Mart 2014
- 732
- 1.360
- 43
Teşekkür ederim su falı yolladım :)
Yorum gelince yazarım ins iyidir ya :)
Burda onu begenen cok kisi var, umarim iyi haberlerini aliriz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim su falı yolladım :)
Yorum gelince yazarım ins iyidir ya :)
Burda onu begenen cok kisi var, umarim iyi haberlerini aliriz :)
Kime baktirdiniz...online bulasmadiysaniz bulasmayin hic cunku sonu yokk elinin altinda olunca surekli atip duruyosunKizlarrrr ben de dayanamadim bu sefer de online fal attım Allahım denemedigim şey kalmadı . Katina attım 10 lira aman dedim bakalım ne diyecek diye ; Yaşadığım durumu ruh halimi bildi karşı tarafın hayatında başka biri var ama aklı sende tuhaf bir bağlılık var sana gitme sebebi de imkansız olmanizdan dolayi , iki hafta sonra ondan olumsuz bir haber alacaksın başka biriyle mutlu olduğunu duyacaksin o kendine teselli edecek birilerini bulmuş ama sen acının dibine vuracaksin ki şu anda bile öyleyim Ama 1 -1,5 ay sonra seni arayacak hem de daha çok sevgisi artmış bir durum da bu hikayeden yarali cikmayacaksin dedii offfff en güzel yeri burasiydi çok mutlu oldum da Sonra ki yorum aman Allahım okurken bile tirstim 4 yıl sonra başka biri olacak dedi arkana bile bakmadan gideceksin dedi olamaz imkansız demiyorum Rabbim korusun büyük konusmam bir daha haşa Rabbim korusun böyle bir durum yasatmasin. İşte böyle tabii uzunca da bakmış yazmış arada ki detaylar falan bayagi iyiydi 10 tl için öpüyorum kızlar
zorunlu ücretsiz izin kullandırmak istediler kabul etmedimCannim cok mu kotu oldu cikacak kadar
ben sabahtan beri takıp edıyorum 1 tarot 2 de kahve baktıSarayli hanim kac gunde bakti kizlar? Sirada cook kisi var![]()
çok saol inşallah :)Duygusuzneler yazmişsin heyooo.
Bekliyoruz kuzum.
Hayırlı olsun
Canım inşallah tedavileriniz sonunda muradınıza erersiniz.
İnşallah daha mutlu olacağın bi işe girersin.
Meryemi ben çok severim, tek fal attım daha çıkan bişey yok, zaman da vermedi zaten ama yine de yeri ayrıdır bende.![]()
Evett ilk defa baktırdım atmam inşallah bir dahaKime baktirdiniz...online bulasmadiysaniz bulasmayin hic cunku sonu yokk elinin altinda olunca surekli atip duruyosun
Katina tarihi vermez ayrica 4 seneye kim ole kim kala, bu kadar uzun vade belki kahvede cikabilir, bosuna uzulme tatlim, hayirlisi neyse o olsun
Ayyy teşekkür ederim canım içimi rahatlattin katina da tarih verilmez mi ben bilmiyordum neyse amannn öylesine attım zatennnn![]()
![]()
Canimin ici. Kalbini lutfen serin tut. Hayata tutun lutfenKizlarrrr ben de dayanamadim bu sefer de online fal attım Allahım denemedigim şey kalmadı . Katina attım 10 lira aman dedim bakalım ne diyecek diye ; Yaşadığım durumu ruh halimi bildi karşı tarafın hayatında başka biri var ama aklı sende tuhaf bir bağlılık var sana gitme sebebi de imkansız olmanizdan dolayi , iki hafta sonra ondan olumsuz bir haber alacaksın başka biriyle mutlu olduğunu duyacaksin o kendine teselli edecek birilerini bulmuş ama sen acının dibine vuracaksin ki şu anda bile öyleyim Ama 1 -1,5 ay sonra seni arayacak hem de daha çok sevgisi artmış bir durum da bu hikayeden yarali cikmayacaksin dedii offfff en güzel yeri burasiydi çok mutlu oldum da Sonra ki yorum aman Allahım okurken bile tirstim 4 yıl sonra başka biri olacak dedi arkana bile bakmadan gideceksin dedi olamaz imkansız demiyorum Rabbim korusun büyük konusmam bir daha haşa Rabbim korusun böyle bir durum yasatmasin. İşte böyle tabii uzunca da bakmış yazmış arada ki detaylar falan bayagi iyiydi 10 tl için öpüyorum kızlar
Canimin ici. Kalbini lutfen serin tut. Hayata tutun lutfen
Bu baktirdigin kimdi bebeim? Ne attin?
o zaman kızlar bana sıkı atmış tutmuşmu,ya bu kadar atacak bir şeyde değildi am nerden aklına gelmiş,bana tutacağı tuttu demekki,baksana hiç kimse bu hatundan memnun kalmamış,bana demedi mesela,ikii çocuk olayı falana girmemiş,bilemedim şimdi ne desemben bilgehatun un başka camiadan oldugunu dusunuyorum cunku su ana kadar kullandıgı uslubu dıgerlerınde gormedım. bildiğin sokak agzı. tatlım bosver be tatlım gıtsın yoluna tatlım ver ayarı alma be tatlım.ne aylin ne meryem ne fama alakaya turp suyu bu tabir yani.
Ama Tahzire Aykaç mı her ne isen herkese aynı falı seslı bır sekilde gönderiyorsan vay haline.bu gibi kişileri de sisteme bakmadan alıyorlar ya helal olsun.umarım aldıgın para bır yerlerden cıkar...
evet canım tellweden biryolunvar a geçmiş aynı kişi.tellwe'de de aynı isimle bir falcı vardı. kahinvanga aynı kişi mi acaba? ama baktırmamıştım.
evet canım kahve attımKahve mi attın canım?
Canım, kaçıncı Sırada olduğumuza nerden bakıyoruz, ayy ben sadece kahve kısmına bakıyordum 15 kişi, bir de Tarota baktım orda da 9 kişiben sabahtan beri takıp edıyorum 1 tarot 2 de kahve baktı![]()
Ben falimi atarken bakmistim sirama canim valla bende sabirsizlaniyorum azcik hizli baksa keskeCanım, kaçıncı Sırada olduğumuza nerden bakıyoruz, ayy ben sadece kahve kısmına bakıyordum 15 kişi, bir de Tarota baktım orda da 9 kişiancak haftasonu sıra gelir
![]()