Binnaz Abla

Kızlar öncelıkle hayırlı ramazanlar,,hüma bal bu saatten sonra katinada tek adresımdırrr... Şöyle ki; son ıkı katına yorumunda ki aralarında 1 ay var yorumların, soyledıgı karşı tarafın hayatıyla ılgılı 2 konu ıkı yorumdasa soyledıgı tarıhte soyledıgı sekılde oldu pes dedım:) hatta acaba benımkini tanıyo suankı durumu konuş onunla bana bı oyunmu yapıyolar diye düşünecek kadar soyledıgı seyler soyledıgı tarıhte oldu veee gercekten şok oldum, lakın bı tezatlıkta şu ki iş konumda dedigi hiçbişey verdıgı tarıhte olmadıgı gıbı, benım başıma geleceklerde tarıh ne yazıkkı geçti, şimdi bu falım cıktımı cıkmadımı sorusunun cevabını size bırakıyorum, benım sordugum kişinin hayatını yakın gelecekte nereye ne yapıcagını patpat soylıyo ve oluyoo, gel gorki benım için başıma gelıcek içinler havada;)) gülıyımmı aglıyımmı bılemedım:(,,, :)bunlar cıktı belkı sure gectı ama donecek dedıgıde doner dıye dusunuyorum:))

Ben baktırmıştım canım upuzun, detaylı ve nokta atışlarıyla doluydu falı. Zihin okuma gibi birşeydi sanırım :KK45: Söylediği cümleleri birkaç gün sonra erkek arkadaşımdan duydum. Benim kafamdaki düşünceleri de birebir anlatıp karşı tarafa göre yorumlamıştı çok isabetliydi. Verdiği tarihlerden biri de doğru çıktı ama sonuçlarını henüz yaşamadım :) Hatta bu kadar memnun kalmışken buraya da yazacaktım ama reklam muamelesi yapılır diye çekinip yazmadım, çünkü bilinen bir falcı değil ve çok uydundu fiyatı ben baktırdığımda, şimdi zam yapmış :KK17:
Teşekkürler cevap için. Ben de 7 tl iken özel ayrinti vermeden baktirmis ve sasirmistim nasil bu kadar bildi 7 tl lik falci diye. bilinen biri degil ben de ucuz diye tesadufen atmistim. Söylediği ufak tefek şeyleri de yaşamaya başladım 2 gündür. Beni tatmin eden 4 falcidan biri çok da mantikliydi tekrar tekrar okuyorum falını.Ama sonuca 1 ay var inş dediği gibi de olur.

Ya o degil de ben şu Ester Kira ya verdigim 27.50 fiyata çok sinirleniyorum o kadar begenilen biri bir de ama durumu zerre kadar bilemedi yazik çok yazık oldu parama. Bu fiyata telwede en az 2 düzgün falcıya baktirirdim yahu bilgehatun bile 10 tl bu Esterin nesine bu kadar uçuk fiyat bir de biraz argomsu bir konuşması var hiç hoslanmadim

Ben ona fal attığımda ilk siradaydim 1 saatte yorumlamisti ama şimdi hemen yorumlar mı bilemiyorum. Ben de bir yolun var sitesine gicigim mesaj atiyorum 1 gun sonra dönüyorlar dusuk puan verdiklerimi 1-2 yildiz yukseltiyorlar falan bir de fal iptali yok

Canim simdi atiyorum ona bak merak ettim:-) hemen yorumluyo mu ben telwe ye gicigimda ondan gormemisim sedefi demekki
Begenirsen haber verir misin ben de tekrar atmayi düşünüyorum dedigi birkac ozel seyle ilgili gelişme var. Bir de ben is gorusmelerim varken attim ona cogu kisi hemen olacak derken o daha vaktin var senin iş için demisti cidden de olmadi görüştüğüm yerler

Ben ona fal attığımda ilk siradaydim 1 saatte yorumlamisti ama şimdi hemen yorumlar mı bilemiyorum. Ben de bir yolun var sitesine gicigim mesaj atiyorum 1 gun sonra dönüyorlar dusuk puan verdiklerimi 1-2 yildiz yukseltiyorlar falan bir de fal iptali yok
Valla cnm benim mesajlarima hemen donuyolar orda belki surekli fal atiyorum diyedir amannn hepsi aynida kurtulamiyoruz bu bagimliliktan sozde ben en son birdaha fal atmicam diyodum gerci cok azalttim bunada sukur

Begenirsen haber verir misin ben de tekrar atmayi düşünüyorum dedigi birkac ozel seyle ilgili gelişme var. Bir de ben is gorusmelerim varken attim ona cogu kisi hemen olacak derken o daha vaktin var senin iş için demisti cidden de olmadi görüştüğüm yerler
Tabi veririm canim gunlerce bekletmesse ilk siradayim

Teşekkürler cevap için. Ben de 7 tl iken özel ayrinti vermeden baktirmis ve sasirmistim nasil bu kadar bildi 7 tl lik falci diye. bilinen biri degil ben de ucuz diye tesadufen atmistim. Söylediği ufak tefek şeyleri de yaşamaya başladım 2 gündür. Beni tatmin eden 4 falcidan biri çok da mantikliydi tekrar tekrar okuyorum falını.Ama sonuca 1 ay var inş dediği gibi de olur.

Ne atmiştiniz sedefe ? Kahve fali mi ? :KK56:

Ben baktırmıştım canım upuzun, detaylı ve nokta atışlarıyla doluydu falı. Zihin okuma gibi birşeydi sanırım :KK45: Söylediği cümleleri birkaç gün sonra erkek arkadaşımdan duydum. Benim kafamdaki düşünceleri de birebir anlatıp karşı tarafa göre yorumlamıştı çok isabetliydi. Verdiği tarihlerden biri de doğru çıktı ama sonuçlarını henüz yaşamadım :) Hatta bu kadar memnun kalmışken buraya da yazacaktım ama reklam muamelesi yapılır diye çekinip yazmadım, çünkü bilinen bir falcı değil ve çok uydundu fiyatı ben baktırdığımda, şimdi zam yapmış :KK17:

Kahve fali mi gönderdin sedefe ? :)

Yalnız söylediği şeyler kartlarda çıkacak şeyler değildi bilmiyorum cidden enerji meselesi galiba. Burda ćok iyi bulunan bircok falci bana tutturamadi

Canlar ben katina attim katina attincada is filan sorasim gelmiyo keske tarot atsaydim ayy kafamda deli sorular:-)

Sedef gediz'in profiline 2 gün önce bakmıştım. O zaman kahve falı 10 liraydı. Burda adı geçtiği için sanırım 15 lira olmuş. Fal piyasasını burası belirliyor zaten. Hangi falcıyı övsek fiyatları arttı.

Kizlar yorum geldi sedef gedizden cok uzun degildi valla yorumu acikcasi pek tatmin olmadim olumlu yorumlamis bu sene nisanlancaksiniz filan demis ama ben onu pek affetmeyi dusunmiyorum zaten mesele bu degil tesaduf karsilascaksiniz demis biz ayni sehirde bile yasamiyoruz

Back
X