- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
gecmis olsun ben adacayi tutsusu yaptim biranda iyi geldi..tesekkurler alcanzar.sende dene nilmil
Bişey değilki canım ne demek.İyi gelmesine çok sevindim.tekrar geçmiş olsun.
bir baslayinca benim adet doneminde cok oluyor durmak bilmiyor bu agrii tumgunumu mahvettii
Bebek mesaj kutuna baksana
İyiki biz ondan önce baktırdık,çünkü bundan sonra Madam ın kendini uzun süre toparlayabileceğini zannetmiyorum.
hahahahhagünaydın bebeklerrr
kredi aldım ama uzakta gözüküyor bu işte bişey var baktıramayacağım ben buna
Madama kahve falan baktırdıysan tarotu deneyebilirsin.Yada tarotsa mesela bu kez katina baktırabilirsin.Madam bencede durum analiziyle çok çok iyi.aciiil fal baktırmam lazım madamsaluya 2 gün önce baktırdım ama memnundum yeniden mi atsam ya
Madama kahve falan baktırdıysan tarotu deneyebilirsin.Yada tarotsa mesela bu kez katina baktırabilirsin.Madam bencede durum analiziyle çok çok iyi.
katina baktırmıştım tarot atayım kahve içmedim çünkü:)
Tarotta birden fazla soruyuda kabul ediyo tek açılımda,bu çoğu falcının istemediği bişey biliyosun.Bencede bu defa tarot at istersen.
sordum da katina yolla yine dedi.tarot atmıştım iptal edip katina yolladım
hemende yorumlamaya başladı rruh halim kötü diyince.
bence iyi bir falcı madam
Kesinlikle...İnsanın halinden anlıyor.Kaç falcı ruh halini önemserki?Gelince cevabın yorumunu bekliyorum.Gerçi denedik Madamı ama olsun bakalım yine memnun edecekmi seni..
Buraya bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama yazmak zorundayım... Venusamber'e 17 ekimde fal baktırmış ve falın soru cevap kısmında patladığını yazmıştım, çünkü o zamanlar bana söylediği şeyi yaşamam imkansız gibi gelmişti.. Bu sabah yaşayınca anladım ki hiçbirşey imkansız değilmiş...
Venüs, eğer burayı okuyorsan özrümü ve tebriklerimi kabul et lütfen :)
Ayyyyy ne baktirmistin sekerim, kahve mi, tarot mu , katina mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?