Buraya bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama yazmak zorundayım... Venusamber'e 17 ekimde fal baktırmış ve falın soru cevap kısmında patladığını yazmıştım, çünkü o zamanlar bana söylediği şeyi yaşamam imkansız gibi gelmişti.. Bu sabah yaşayınca anladım ki hiçbirşey imkansız değilmiş...
Venüs, eğer burayı okuyorsan özrümü ve tebriklerimi kabul et lütfen :)
venüsün banada ekimde baktığı fal çıktı:)
tekrar yolladım 5 6 gün oldu yine iyiydi bakalım çıkıcak mı
Ben de bugün tekrar yolladım, bu defa katina :) inşallah çıkar yine sana söyledikleri tatlım :)
İstikrarlı olması iyi ya.Her defasında başka şey söyleyen falcıda insanın sinirleri bozuluyor.înşallah dedikleride çıkar.istikrarlı bakmış madamsalu..hatta sana demiştim bak öyle demiş:)
bakalım zaman sordum..memnunum ama genel olarak madamdan
Ben de bugün tekrar yolladım, bu defa katina :) inşallah çıkar yine sana söyledikleri tatlım :)
duygusal saatlere girdim fal göndermemk için zor tutuyorum kendimi
venüse en son yolladığım katina biraz tuhaftı beyzoşum ilki kadar şok olmadım, tutarlı fal saçmalığına da inanmıyorum sonuçta son falımız onlarda kayıtlı açar bakar uyumlu konuşur değil mi ama.
Aynen katiliyorum sana Gausscugum :) butun fallarimiz kayitli onlarda, ordan bakar konusurlar :)
Nasil tuhafti canim? Memnun kalmadin mi sen?
Vallahi venusamberin bana dedikleri cikarsa hepinize bedava 100er liralik fal alicamBen de tarot yollamisim, simdi baktim, tek dert ortada zaman kavrami olmamasi. Olaylar ne zaman olacak hcibir sey soylememis.
Ben de katina/kahve baktircam sanirim tekrar......hadi bakalim insallah en kisa zamanda Mithatlan evlenebilirim
Aynı durumdamıyız neee? Ve şu an biribirimize format gereği "duuuuuur"dememiz gerek ama mesela ben sana şu an onu diyemiyorum.
kızlar vebusanber dun gece yolladım hala sırada beklıyorum =(( boyle gec mı yorumluyoor hep
(( baktirsak mi be alcanzar
Hatırlatırım bunu sana ona göre Cherrycimm :)) 100 liralık fal var işin içinde unutmam imkansız yanii :))
Bu arada kızlar Mertciğime tarot yolladım, kartlar çok güzel gelmesine rağmen olumsuz söyleyecek bişeyler buldu yine :)) bi kere de toz pembe bir tablo çizse ne olcak sanki, di mi ama haksız mıyım yaa :))
kızlar vebusanber dun gece yolladım hala sırada beklıyorum =(( boyle gec mı yorumluyoor hep
Ya baktıralım be canım ölümlü dünya bi dahamı gelicez sanki?
ne oluyorsa olsun beeee alcanzarım yeter artık rezzan ablaya gönderecem
Bu is olursa zaten cikip borazanla duyurcam o zaman istersin 100 tl lik fali aplamiz
Reikiye de imam nikahi yapicam zaten, herkese bedava baksin diye. Mert sayemizde zengin oldu zaten, ohh mis gibi zengin adam varken ben bu sumuklu herifi ne yapayim artik
Seytan Taygun a , Ekin sarpen , e Elif Isik a da durtuyor #direncherry
Cikmayan fallar:
Bu arada DASTAR a mayista baktirdigim fal cikmamis,
Falbaz sallamis,
raset sallamis,
Chloe yilin son aylari demis, tutturamamis, sonra mart ayi demis,
Simeha 3 satir yazmis zirvalamis, yeni baktirdim. Utem ve MacaKizi keza, bir sey bildikleri yok.
hades
Herra
esince
TELVESIRAT
pembekahvee
falciasmin
monica
YUZYIL
gonulgozu
ASK3
AskKahini
Hepsine mayista baktirmisim, 2 ay vermisler, 4 aydir surunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?