- 12 Ocak 2015
- 6
- 6
- 86
- 46
Ben su falı attımBen genelde kahve falı baktırdım, bir iki tanede su falı baktırdım.
Bana hiç enerjimiz tutmadı demedi ve öyle yaptığını hiç duymadım.Enerji tutmadı diye iade edior mu? Ona göre kredi alicam da
Teşekkür ederim :)Ben kahve falını ve su falını denemiştim, su falı kahve falına göre daha uzun. Sanal ortamdan kart falı baktırmayı sevmiyorum, o yüzden hiç baktırmadım. Hatırlamıyorum kimler olduğunu ama kahve falı bakmayan iyi yorumculara mecburen kart falı baktırmıştım. elifsucan kahve falını kaldırmış demişlerdi birkaç gün önce. Bence denemek için uygun fiyatlı olan bir fal türü yollayabilirsiniz, sonuçta hissiyatları var.
Rica ederim.Teşekkür ederim :)
Attınız mı siz fal kaç kişi var ben de atmayı düşünüyorum da.Elifsucan da bayağı sıra var :)
Yeşilçingene bende de aynı , bu da biraz olumlu konuşmayı öğrensin ; Seruven patladı , Demiravo falımı iade etti ;Taracayı yakalamak için baya uğraştım sonuç pembe bir faldı ; Beril bence de artık anladığım kadarıyla pembişTekrar merhaba herkese, söz verdiğim gibi nisandan beri attığım falları paylaşmak istedim
Öncelikle ben binnazı denedim orda baktırdıklarımı beğenmeyince daha çok telwe ve fal sepetinde baktırdım. Ve işte eski sevgilim için baktırdığım fallar
Binnaz abla
Seval Öztürkoğlu: Karşı tarafın kişiliğini ve benim duygularımı iyi analiz etmiş. Geri dönüş ve barışma görmüş. ama ondan bir geri dönüş olmadı doğum gününü kutlamıştım bu sayede iletişim oldu aramızda ve bir süre konuşmaya devam ettik. Geçmişe dair bir şey söylememiş. Haziran ayında aramızda duygusal yoğunlaşma görmüş, evet yakınlaştık ama tam Haziranın sonunda tartışıp görüşmeyi kestik. Temmuz ayında hayatımda birini görmüş. Bomboş bir temmuz ayıydı. Yani kısaca eh bir faldı. Bir daha tercih etmedim.
Melek Yıldız: kişilik analiz iyi. Anda bildiği şeyler olmuş. Temmuzda adım atabilir demiş. Adım falan atmadı çoktan konuşmayı kesmiştik. Ama bazı şeylerle gidişatı ben değiştirmiş olabilirim. Bu da eh bir faldı.
Katre Güneş: Rezalet, berbat. Evlendirmiş, bir pembe panjurumuz eksik kalmış
Nur Ahmaz: Aynı şekilde bu da berbat ötesi. Falcı bile olduğunu sanmıyorum. zaten ucuz diye atmıştım sallamasyon ve bol tavsiye.
Eftelya Solmaz: Bu da başka bir pembeci ablamız. Nokta atışı falanda yok ne geçmişte ne anda. Denemeyin bile.
Binnaz bu kadar. Atarsam Serkan'a atarım sadece binnazda artık. Onu merak ediyorum.
TELWE
Yeşil çingene: Oldukça olumsuz konuşmuş. Ne iletişim ne ileriye dönük bir ilişki, hiçbir şey görmedi. Kadersel bağımız yokmuş. Dönüşüne düşük bir ihtimal vermişti. Bu fala baktırdıktan sonra benim adım atmam sayesinde iletişimimiz bir süre devam etti. Tuttu mu tutmadı mı yorum sizin artık.
Kkaraayna: Ne anda ne geçmişte hiçbir detay vermeden evet geri dönüş var demiş. Çok kısa bir faldı. Beğenmedim.
Serüven: Serüvene 3 fal attım birincisi kitap falıydı. İlkinde karşı tarafla ilgili beni şok eden bir detayı bildi. ve verdiği yakın bir tarih tuttu. 2. falında kişilik analizini iyi yapmış. Son falında anda durumu iyi analiz etmiş, karşı tarafın düşüncelerini falan. Bayram ve bayramdan sonrası Eylül'e kadar vade vermiş. 10 gün var ama çıkacağını sanmıyorum. Tutarsa güncellerim.
Azizeninsesi: Anda ve geçmişte iyiydi. Temmuzun başı için tarih vermiş eski sevgilimin benimle buluşmak isteyeceğini söylemiş. Ama biz haziran sonu konuşmayı kestik :). Eğer görüşmeyi kabul etmezem Kasım ayında yeni biriyle tanışacağımı ve o kişiyle ciddi ilerleyeceğimi söylemiş sanmıyorum ama bakalım.
Demiravo: Kişilik analizi iyi. Karşı tarafın düşüncelerini iyi analiz etmiş. Olumsuz konuştu gelse bile ancak yüzleşme amaçlı gelir dedi. Bence de böyle olacak. Demiravoyu beğendim pembeci değil bence neyse onu söylüyor. Zaten uygun fiyata bakıyor deneyin denerim.
sadecegercekler: Anda bildiği şeyler olmuş. Olumsuz konuşmuş kişilik analizi yine iyi. Yakın bir gelecekte söylediği şey tuttu sanırım. Yeni tanışacağım kişi için harf verdi ve göçmen olduğunu bildi. Gerçekten sosyal medyada böyle biriyle tanıştım ama birkaç konuşma dışında ilerisi olmadı.
sultanhanım: İlk önce tarot atmıştım size karşı duyguları olup olmadığını kahvede daha iyi görebilirim daha sonra kahve atın isterseniz demiş. Tarotta olumlu konuştu geri dönüş var ama ne zaman bilemiyorum çok dengesiz biri 2 dk sonra bile arayabilir demişti gerçekten aşırı dengesiz. Anda bazı şeyleri bilmiş.Kahvede daha olumsuz konuşmuş geçmişle ilgili spesifik detay bildi. Aslında beğendim ben baktırılabilir nokta atışları vardı. Ama tarot ve kahvede tutarsızlık var gibi geldi o yüzden emin değilim. Fiyatı uygundu. Bu arada ruhani varlıklarla bakıyor bilginiz olsun.
Taraca: Vade ağustos sonu ama sanmıyorum. Dönüş olacak bir dönem sevgili olacaksınız ama sonra yollarınız ayrılacak, sen başka biriyle o başka biriyle olacaksınız demiş. Tokat etkisi yaratan bir faldıAma gerçeklik payı yüksek, olacaksa bu kadar olur ancak. Genel olarak beğendim.
FALSEPETİ
Zülal Şen: Kahve atmıştım 5 dk yorum atmış. Haziran sonunda baktırdım 2 ay vade vermiş. Ciddi adım atacağını ve duygularıyla geri dönüş yapacağını söylemiş. Dolmasına 10 gün var sanmıyorum ama çıkarsa söylerim. Forumda çok bahsetmişler iyi yorumlarını okudum ama ben o kadar beğenmedim açıkçası elle tutulur bir şey söylememiş bana. Genel olarak her şey iyi olacak tarzında konuşmuş pembeci gibi geldi.
Özlem yılmaz: Su falı atmışım 14 dk yorumlamış ama çok tekrar etmiş aynı şeyleri. Kişilik analizleri astrolojik gibi. Haziran sonu atmıştım 9 hafta vade vermiş. 15 gün sonra dolacak ama yine sanmıyorum.
Alex: baktıranlar biliyodur yine bol kişilik analizli bi yorum. Analizler uyuyor tamamen. Olumsuz konuşmuş sizden bir cacık olmaz demiş haklı ne diyeyim
Yağız okur: Hediye falıma bakmıştı. Fena değildi. Biraz benim davranışlarımda hata bulmuş ama olsun. Anda ve kişilik analizinde iyi bence. Eylül ve ekim ayı vadesi. Ayrılık değil ama küskünlük var demiş her yerden engelliyim ama olsun ayrılık demeyelim de küskünlük diyelim . Bunu da güncelllerim çıkarsa.
Venüs ateş: Olumsuz konuşmuş. Yakın tarihte biriyle tanışacağımı bilmiş harf vererek. Yeni tanışacağım kişiyle ilerleyeceğimi söylemiş ama öyle bir şey olmadı. Genel olarak beğenmedim falını. Burdaki yorumlara göre atmıştım ama elle tutulur bir şey yok falda.
sevda akdus: Olumsuz konuşmuş. tekrar bir araya gelmeyeceğimizi söylemiş. Ama falı beğenmedim çok tavsiye vermiş ve genel geldi.
Aşağıdakileri bu ay baktırdım o yüzden vadelerin çıkıp çıkmadığını sonra eklerim.
Ayşim eren: kahve atmıştım 10 dk yorumlamış. Nokta atışları var ben beğendim. falı da özenli buldum.Başka bir kişi için harf vermiş bir olay için o da tutmuş.Eylül sonu ekim başı vade vermiş.
Toprak deniz: Çok kötübir arkadaşınıza atın daha iyi. Çok genel.
Selin ay: kahve atmışım 5 dk yorumlamış. Falı genel olarak beğenmedim. astrolojik yorum gibi genel geldi. 2021 sana güzellikler getirecek falan demişreyki mastır tiçır olduğunuda belirtmiş bana uğra diyerek . Her şey daha olumluya gidecekmiş exim hakkında da olumlu konuşmuş ciddiyete gidecekmiş.
Elena günce: eh bir fal. 7 ay sonra yeni bir kişiyle tanışacağımı söylemiş ve tarif etmiş. benim eski için olumsuz konuşmuş.
Beril yavuz: Berili merak etmiştim beni bayağı itiyodu ama çok sıra olunca deneyim dedim. Olumlu konuşmuş eylül ayı içinde vade vermiş. pembeci gibi duruyo. Yorumlarında herkes övmüş ama ben beğenmedim.
Olabilir canım fallara göre nasıl tutarsız çıkıyor onu anlamıyorum ama. Sonuçta yorumlayan aynı kişi hisliyse hepsinde bilir diye düşünüyorum.cnm sultanhanima bende baktrdim kahve atmstm iyi bakti ama bi zmn vermedi sonra tarot attm dediki iliski falina gel cunku o daha gercekci olur dedi.tarotta kotu ciksada iliski falinda iyi cikabilir yada tam tersi de olablr dedi.tarotu iptal ettrdm iliski fali da kotu cikarsa diye atmadm simdilik :)
Taracayi burada okumuştum çoğu kişiye olumlu konuşmuş bana olumsuz konuşunca şaşırmıştım hattaYeşilçingene bende de aynı , bu da biraz olumlu konuşmayı öğrensin ; Seruven patladı , Demiravo falımı iade etti ;Taracayı yakalamak için baya uğraştım sonuç pembe bir faldı ; Beril bence de artık anladığım kadarıyla pembiş
belki iliski fali atsan farkli olur ..bana oyle demisti cnmBen sultanhanıma katina attım falım olumsuz ama gerçekçiydi artık fallarımda olumsuza döndü ben ümidi keseyim
Bana da öyle söyledi daha detaylı olur diye ilişki falında foto falan gerekiyoedu üşendim açıkcası katinada aşk falı sonuçta demiştim falın içinde kahve istemiş birde bilemedimbelki iliski fali atsan farkli olur ..bana oyle demisti cnm
sonra deneriz belkiBana da öyle söyledi daha detaylı olur diye ilişki falında foto falan gerekiyoedu üşendim açıkcası katinada aşk falı sonuçta demiştim falın içinde kahve istemiş birde bilemedim
O tarz bi şey bana da demişti. Utangaç biri falan diye. Hiç de beklemiyordum ama dediği gibi biri yazdı. Cidden utangaç 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış beni mezun olduğum fakültede daha önce görmüş biri yazmaya başlamıştıAa aklıma gelmişken bana yargıcın dediği gibi esmer biri yazmaya başladı gerçi bana zaman zaman aynı ortamda bulunduğunuz biri dedi ama ben bu kişiyi tanıdığımı hatırlamıyorum.Yani gerçi esmer biride zor değil türk erkekleri geneli esmer bilemedimTakılmak için yazacak yüz verme demişti öyle yapıyorum zaten
Elifsucan uzun ve özenli bi fal atmış. Tellwe den beklemediğim bi seydi:) anlık dediği şeyler doğru. Umarım dedigi gibi olur her sey. Sizce pembeci biri mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?