Binnaz Abla

Teşekkür ederim :)

Yeşilçingene bende de aynı , bu da biraz olumlu konuşmayı öğrensin ; Seruven patladı , Demiravo falımı iade etti ;Taracayı yakalamak için baya uğraştım sonuç pembe bir faldı ; Beril bence de artık anladığım kadarıyla pembiş

Olabilir canım fallara göre nasıl tutarsız çıkıyor onu anlamıyorum ama. Sonuçta yorumlayan aynı kişi hisliyse hepsinde bilir diye düşünüyorum.

Taracayi burada okumuştum çoğu kişiye olumlu konuşmuş bana olumsuz konuşunca şaşırmıştım hatta aynen canım Yeşil çingene olumsuz konuşmak için konuşuyor zaten düzgün bir ilişkide olan kimse fal baktirmayi tercih etmez diye düşünüyorum. Adamlar dengesiz olunca falda çıkmış oluyor bence

Aa aklıma gelmişken bana yargıcın dediği gibi esmer biri yazmaya başladı gerçi bana zaman zaman aynı ortamda bulunduğunuz biri dedi ama ben bu kişiyi tanıdığımı hatırlamıyorum.Yani gerçi esmer biride zor değil türk erkekleri geneli esmer bilemedim Takılmak için yazacak yüz verme demişti öyle yapıyorum zaten

Kızlar Serkan batuyu tam 1 haftadır dakikasında çevrimiçi yakalamama rağmen meşgulde oluyor fal gönderemiyorum resmen elimde telefon bekliyorum her saniye bakıyorum ama yok hiç müsait olmuyor nasıl yapacağım taktik verecek yok mu yardımmm lütfen

O tarz bi şey bana da demişti. Utangaç biri falan diye. Hiç de beklemiyordum ama dediği gibi biri yazdı. Cidden utangaç 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış beni mezun olduğum fakültede daha önce görmüş biri yazmaya başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…