Binnaz Abla

Evet katılıyorum..
Başka birini bulursun. Eskiyi unutursun. Sevgilin olur mutlusundur mesutsundur
Ex: Selamunaleyküm

Ahhahahhahah canım benim ya serkan loveee aşırı baktırasım geldi bugun yakaladım da bilin bakalım ne eksikti Binnaz acil indirim yapsın artık tükendim kredim yok öyle uzaktan serkanımın çevrimiçi oluşunu izliyorum.
Alex zaten bu haftaki favorim
Yesilcingene uyuzu bana bakmadı ulan hayatında göreceği enerji alabileceği en iyi insnaalrdan biriyim zatrn olayı full anlatıp kimseye 1 de vermem öyle minnoşumdur 2 kere reddeti geçen yine şansımı deneyeyim dedim şey yazmış bi daha gelmeyin son kez iyi günler falcıdan bile red yiyorum ne bahtsız kaderinnn varmış merveeee
Yagmur hangisi fal sepeti mi ? Oysa cıkmadı sanırım bana

1, 2, 4 grubundakiler patlar. Ama elifsucan hariç. Yesilcingene’yi seviyorum ama hiçbir falı çıkmadı. Serkan Batu Kılıç’a 10 tane fal baktırmışımdır, 10 falından sadece 1 cümlesi çıkmış. Asıl konuyla ilgili söylediği şeyler çıkmayınca zamanı hep ertelemiş. Yine de, çıkmasa bile Yesilcingene ve Serkan Batu Kılıç en özenli fal bakan kişiler.
Melisa Donukuk, Özlem Yılmaz, Duygu Aura (kişilik analizinde iyi olsalar da) ve Sevgi Derman’ın falları asla çıkmıyor. Her birine en az 5 kere fal baktırmışımdır, bilginize...

Beril Yavuz, Didar Evren, Neva Demir, UYUMSUZZ ve Yağmur’un da falları hiçbir şekilde çıkmıyor.

UYUMSUZZ burayı okuyorsan (ki senin gibi uyanık biri kesin okuyordur) kardeşim haksız kazanç elde ediyorsun. 2 satırlık cümleyle insanları sepetliyorsun, sanki falların da çıkıyormuş gibi fal ücretine zam yapmışsın. Kaç tane arkadaşım fal baktırdı ve hiçbirinin çıkmadı. Sanırım destansı uzunlukta ve özenle baktığın için zam yaptın (!) Yesilcingene’ye bakıyorum senden uygun fiyatı ama o kadar özenli ki, çıksa da olur çıkmasa da. Yesilcingene senin gibi vicdansız olsaydı kimsenin falını geri çevirmezdi. Fal işi tamamen maddiyat olmuş... Arada Yesilcingene gibi insaflı insanlar çıkıyor, o kadar.

Hayat olmaz dediğimiz şeyleri yaşatıyor bazen. Hepimiz bir tarih bir süreç bekliyoruz bakalım. Hayırlısı hangisyse o olsun hakkımizda.
Öyle gerçekten ama sevgilisi var diyorum, tatile gittiler diyorum hala beraber olacaksınız diyorlar. Hayır yani ben de istemiyorum ki. Evlendi desem boşanıp seninle evlenecekler diyecekler neredeyse

Bir daha gelmeyin mi ? Çok ayıp bence Boş ver zaten çok olumsuz çıkmayan falı çok

Öyle gerçekten ama sevgilisi var diyorum, tatile gittiler diyorum hala beraber olacaksınız diyorlar. Hayır yani ben de istemiyorum ki. Evlendi desem boşanıp seninle evlenecekler diyecekler neredeyse
Derler bak ciddiyim derler bana da bekar adama evli demişlerdi hala unutmam

Çok eskiden fal işine beni bulaştıran bi sevdiğim vardı o nişanlanınca fal batağına düşmüştüm:) Bana onun için bu adam evlense de boşanır gör bak demişti bi falcı sana geri dönecek evleneceksin vs. gibi. En nihayetinde adam evlendi ve 15 gün evli kalıp boşandı dediği gibi de benle iletişime geçti ama hiç bişey eskisi gibi olmadı. Şimdi de o adam çoktan ben de tarih oldu:)

Bu elif hanzade değil dimi

Yok degil, Elif sadece telefonda bakiyor, telefonunu bir uye yazmisti burada. Elif Hanzade bana bakmisti 2 sene kadar once, berbatti hic tutmadi zate. O kart okuyucusu bana gore his yok pek varsa da benle uymamisti. Ben artik online fal baktirmam zaten hicbir cikmiyor, telefonda baktiklarimdan daha memnunum. Online falda tek Misirli Talia cikiyor bana o da cok kisa vade icin soyledikleri. Diger cikan da Elfin Demet ama o da cok yuksek fiyat, 10 dakika fal icin 300 lira ona verecegime neredeyse 1 saat telefonda bakan Elif'e baktiririm bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…