Şimdi onlardan birine baktırcm açık varsa :Sbenm dediklermden baktrdn mı cnm..geysu cok pembe ya
Evet katılıyorum..Özetle durumumu anlatıcam. Bunca zaman fal baktırmama (maddi), fallara inanmama (manevi), falları beklememe (manevi) acıyorum. Hatırlayanlar olur, tekrar tekrar fal baktırıp o falları didikliyordum. Beklediğiniz kişiyi unutmanın, ümidinizi kesmenin bir tek yolu içinize sinen başka birisinin olmasıymış.
Evet katılıyorum..
Başka birini bulursun. Eskiyi unutursun. Sevgilin olur mutlusundur mesutsundur♥♥
Ex: Selamunaleyküm
Ahhahahhahah canım benim yaBende grup olarak ayırtmak istiyorum. Bu gruptaki falcılar süreci ve sonucu farklı gördü
1. Beril Yavuz, Taraca, Sevgi Derman, Deniz Sonay, İrem Çerkez
2. Yargıc, Didar Evren, Yağız Okur, Selizay, Neva Demir, Duygu Aura
3. Şevdar, Zişan, Gilda Koç, Haleh Çetiner, Peri Yıldız, Sehrazat, Melisa Donukuk
4. Tumay Cennet, Özlem Yılmaz, Uyumsuz, Elifsucan
5. Alex, Yeşilçingene, Serkan Batu , Yağmur ( bu grup u Merve en beğeniyor biliyorumBu en olumsuz grubu )
1, 2, 4 grubundakiler patlar. Ama elifsucan hariç. Yesilcingene’yi seviyorum ama hiçbir falı çıkmadı. Serkan Batu Kılıç’a 10 tane fal baktırmışımdır, 10 falından sadece 1 cümlesi çıkmış. Asıl konuyla ilgili söylediği şeyler çıkmayınca zamanı hep ertelemiş. Yine de, çıkmasa bile Yesilcingene ve Serkan Batu Kılıç en özenli fal bakan kişiler.Bende grup olarak ayırtmak istiyorum. Bu gruptaki falcılar süreci ve sonucu farklı gördü
1. Beril Yavuz, Taraca, Sevgi Derman, Deniz Sonay, İrem Çerkez
2. Yargıc, Didar Evren, Yağız Okur, Selizay, Neva Demir, Duygu Aura
3. Şevdar, Zişan, Gilda Koç, Haleh Çetiner, Peri Yıldız, Sehrazat, Melisa Donukuk
4. Tumay Cennet, Özlem Yılmaz, Uyumsuz, Elifsucan
5. Alex, Yeşilçingene, Serkan Batu , Yağmur ( bu grup u Merve en beğeniyor biliyorumBu en olumsuz grubu )
Beril Yavuz, Didar Evren, Neva Demir, UYUMSUZZ ve Yağmur’un da falları hiçbir şekilde çıkmıyor.1, 2, 4 grubundakiler patlar. Ama elifsucan hariç. Yesilcingene’yi seviyorum ama hiçbir falı çıkmadı. Serkan Batu Kılıç’a 10 tane fal baktırmışımdır, 10 falından sadece 1 cümlesi çıkmış. Asıl konuyla ilgili söylediği şeyler çıkmayınca zamanı hep ertelemiş. Yine de, çıkmasa bile Yesilcingene ve Serkan Batu Kılıç en özenli fal bakan kişiler.
Melisa Donukuk, Özlem Yılmaz, Duygu Aura (kişilik analizinde iyi olsalar da) ve Sevgi Derman’ın falları asla çıkmıyor. Her birine en az 5 kere fal baktırmışımdır, bilginize...
Öyle gerçekten ama sevgilisi var diyorum, tatile gittiler diyorum hala beraber olacaksınız diyorlar. Hayır yani ben de istemiyorum ki. Evlendi desem boşanıp seninle evlenecekler diyecekler neredeyseHayat olmaz dediğimiz şeyleri yaşatıyor bazen. Hepimiz bir tarih bir süreç bekliyoruz bakalım. Hayırlısı hangisyse o olsun hakkımizda.
Sen Elif'i bekliyordun, baktiricak misin? Fiyati yuksek ama ben begendim acikcasi, konustukca aciliyor cok uzun bakiyor bir de.
uzuldum cnmUfuk yalcın beğenmedim arkadaşlar.
Karşı taraf için anlık analizi yanlıştı. Uzaktan da olsa takiplestigimiz ve resmî de olsa konuştuğumuz için biliyorumuzuldum cnm
Bir daha gelmeyin mi ? Çok ayıp benceAhhahahhahah canım benim yaserkan loveee aşırı baktırasım geldi bugun yakaladım da bilin bakalım ne eksikti Binnaz acil indirim yapsın artık tükendim kredim yok öyle uzaktan serkanımın çevrimiçi oluşunu izliyorum.
Alex zaten bu haftaki favorim
Yesilcingene uyuzu bana bakmadı ulan hayatında göreceği enerji alabileceği en iyi insnaalrdan biriyim zatrn olayı full anlatıp kimseye 1 de vermem öyle minnoşumdur 2 kere reddeti geçen yine şansımı deneyeyim dedim şey yazmış bi daha gelmeyin son kez iyi günlerfalcıdan bile red yiyorum ne bahtsız kaderinnn varmış merveeee
Yagmur hangisi fal sepeti mi ? Oysa cıkmadı sanırım bana
Whatsapptan yaz bence. Ben de aradim once acmadi, mesaj yazinca cevap verdi hesap numarasini yazdi odeme dekontunu gonderdim simdi arayabilirsin deyince aradim, biraz zor iletisim kuruluyor :)Aradım çaldı ama açmadı kızşimdi aradım
Bu elif hanzade değil dimiWhatsapptan yaz bence. Ben de aradim once acmadi, mesaj yazinca cevap verdi hesap numarasini yazdi odeme dekontunu gonderdim simdi arayabilirsin deyince aradim, biraz zor iletisim kuruluyor :)
Derler bak ciddiyim derler bana da bekar adama evli demişlerdi hala unutmamÖyle gerçekten ama sevgilisi var diyorum, tatile gittiler diyorum hala beraber olacaksınız diyorlar. Hayır yani ben de istemiyorum ki. Evlendi desem boşanıp seninle evlenecekler diyecekler neredeyse
Çok eskiden fal işine beni bulaştıran bi sevdiğim vardı o nişanlanınca fal batağına düşmüştüm:) Bana onun için bu adam evlense de boşanır gör bak demişti bi falcı sana geri dönecek evleneceksin vs. gibi. En nihayetinde adam evlendi ve 15 gün evli kalıp boşandı dediği gibi de benle iletişime geçti ama hiç bişey eskisi gibi olmadı. Şimdi de o adam çoktan ben de tarih oldu:)Öyle gerçekten ama sevgilisi var diyorum, tatile gittiler diyorum hala beraber olacaksınız diyorlar. Hayır yani ben de istemiyorum ki. Evlendi desem boşanıp seninle evlenecekler diyecekler neredeyse
Whatsapptan yaz bence. Ben de aradim once acmadi, mesaj yazinca cevap verdi hesap numarasini yazdi odeme dekontunu gonderdim simdi arayabilirsin deyince aradim, biraz zor iletisim kuruluyor :)
Merak ettim bakalim senin enerjin tutacak mi, neler cikacak.Oldu kız cevap yazmış
Bu elif hanzade değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?