- 14 Mart 2019
- 60
- 95
- 88
Merhaba kizlar benim bir sorum var sizlere. Burada Serkan Batu bir donem cok konusulmustu, cikti diyen var cikmadi diyen var...Son donemde Batu'nun fali cikan veya cikmayan var mi yeni haber? Bana bir fal atti da acikcasi bir acidan soyledigi bazi seyler cok dogru geldi, bir acidan da gelecek kismina cok ihtimal vermiyorum da  Sanki biraz pembeci mi karar veremedim....Bir sizlere de sormak istedim.
 Sanki biraz pembeci mi karar veremedim....Bir sizlere de sormak istedim.

. Sonra olmayacağını anladım. Bugün öğrendim ki Nisanda evleniyormuş. Yani fallar gerçekleri de bir yerde içermiyor kızlar. Kendi hissiyatlarınızla ilerlemek çok önemli. Paylaşmak istedim
. Sonra olmayacağını anladım. Bugün öğrendim ki Nisanda evleniyormuş. Yani fallar gerçekleri de bir yerde içermiyor kızlar. Kendi hissiyatlarınızla ilerlemek çok önemli. Paylaşmak istedim 

Ama naif biridir ara ara eskisi kadar olmasada iki ayda bir felan fal gönderir dinlerim fakat umut bağlamam çünkü çıkmadı hiç ileri tarihli dedikleri
 Ama naif biridir ara ara eskisi kadar olmasada iki ayda bir felan fal gönderir dinlerim fakat umut bağlamam çünkü çıkmadı hiç ileri tarihli dedikleri Evet enerji uyumu da önemli fal baktırırken onu da deneme yanılmayla anlayabiliyoruz
 Evet enerji uyumu da önemli fal baktırırken onu da deneme yanılmayla anlayabiliyoruz 
 en son 1 ay önce falan baktırdım içerisinde bulunduğum durumu doğru analiz edemedi. Mart nisan ayları önemli dedi. Nisan sonuna kadar dedikleri olmazsa tekrar baktırmayacağım ona
 en son 1 ay önce falan baktırdım içerisinde bulunduğum durumu doğru analiz edemedi. Mart nisan ayları önemli dedi. Nisan sonuna kadar dedikleri olmazsa tekrar baktırmayacağım ona 

Dediği gibi de olumsuz ilerledi süreç, gerçi biliyordum bende böyle ilerleyeceğini ama olsun, ona belli etmemiştim kendi düşüncemi
 Dediği gibi de olumsuz ilerledi süreç, gerçi biliyordum bende böyle ilerleyeceğini ama olsun, ona belli etmemiştim kendi düşüncemi