- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Ben sonu 8888 olan birine baktırmıştım Demetti galiba emin diilim. Gelecek ıcın cok cok olumlu seyler sötledi ama anda söylediği seyler hep doğruydu ve cok nokta atışı seyler söyledi. Ben baya begendım evet iyi konustu ama cok özenli uzun bakıyor ve gervekten hissiyatlı biri ben memnun kaldım sahsen. Biraz pahalıydı ama Benım önceden kredim kalmıs uygulamayı sildiğim zamandan üstüne 10 falan koyup öyle baktırmıştım. Birkac ay sonra baktırırım belkı, Şubat Mart falan dedi sorduğum birkac sey ıcınKızlaar telwede yesilcingene dısında önereceginiz kimse var mıı?
kızlar selam tavsiyeyle geldim isteyen baktırır isteyen baktırmaz reklamcı diye çıkışmayın :). ama dehşet bir yorumdu sadece burda size de önermek istedim o kadar kolay kolay kimseyi önermem beğenceğinizi düşünüyorum.twitter da @falkapisi baktırmalısınız .
Canım selam ücreti istediğin açılıma göre değişiyor 25 yada 20 den basliyordu yanlış hatırlamıyorsam ben aşk ve genel baktırdım.beni daha önce bu kadar guzel anlatan birini görmemiştim yani karakter analizi hem karşımdaki kişi hem kendim için birebirdi.gecmis hayatımla alakalı fazlasiyla şeyler bildi ağzım açık kaldı gerçekten geleceği yaşayıp göreceğim anda da iyiydi.yani tavsiye ediyorum denemelisinizÜcreti ne kadar canım? Ve sen ne baktırdın biraz detay verir misin
Merhaba baktirdinizmi acaba?Ücreti ne kadar canım? Ve sen ne baktırdın biraz detay verir misin
Dün yazdım baktırıcaktım, dışarıdayım akşam yazayım dedi kadınMerhaba baktirdinizmi acaba?
Gerçek falcı dediğini yaz da biz de baktıralım kuzucanİsabet olmuş yaf paranız kurtulmuş
Ben eski üyeyim Arnisa ya da Tornisaya da baktırdım herkese aynı senaryoyu yazıyorlar, adam uzun vadede gelecek, sen başkasıyla olacaksın o sırada adam da pişman olacak ... İsterseniz bulup atayım falı senaryo. Baktırdıktan 6 ay kadar sonra şehir değiştirdim, kariyerimde çok önemli bir ilerleme oldu onu bilen gören hiç çıkmadı o siteden hiçbiri gerçek falcı değil. Gerçek falcılar takır takır sayıyor sana ev var şu var bu var diye binnaza kaptırdığım paralara yazık.
Bilge Özdoğru ise bende kıyısından köşesinden bile olsa çıkmamıştı. Ama ben baktıralı baya oldu o da var :))Kızlar bilge iyimidir, 3.000 kredi çok fazla değil mi yaaaa ? Şöyle daha uygun kredili ama mükemmeldi çok beğendiö dediğiniz bir falcı var mı binnazda ? Kredilerim kalmışta değerlendireyim…
Ben BAKTIRDIM.maalesef patladi çok pembeciydiElif hanzadeye baktıran var mı ben de onu merak ediyorum baya
Güzel yorumlar var ama bilemedim
BenElif hanzadeye baktıran var mı ben de onu merak ediyorum baya
Ben BAKTIRDIM maalesef patladı çok pembeciydi tek kelimesi cikmadiElif hanzadeye baktıran var mı ben de onu merak ediyorum baya
bilgeye iki sene önce baktırmıştım hiç çıkmadıKızlar bilge iyimidir, 3.000 kredi çok fazla değil mi yaaaa ? Şöyle daha uygun kredili ama mükemmeldi çok beğendiö dediğiniz bir falcı var mı binnazda ? Kredilerim kalmışta değerlendireyim…
Falkapisina baktirdinizmi, daha öncede sormustum size geri dönmedi yazmisiniz. Bende yazdim dün aksam banada dönüs yapmadi dahabinnazda zişan ve melise baktırınca 790 kredim artıyor. 800 krediye kadar önerebileceğiniz birileri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?