• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar falalemde telwejye bensemeye başladı, oguzhan'a fal attı bugun bu saat oldu yok, ilginccc,
Bende buraya reklam icin adam gondermelerine sinir oluyorum gecen gelen rezzani soyluyor demek rezzanin korkusu var ki buraya adam gonderip reklam yaptiriyor cikmiyor falida .musteri hizmetleri sifir denk gelirse yanit var. fatima tonla fal almis bakamicaksan alma bekletmeye ne hakkin var.

Günaydın kızlarr hayırlı kandıllerr ve 23 nısan cocukk bayramımızz kutluu olsunnnEn Büyük TÜRKİYEcanlar oguzhanın falı geldı kuzene şöyle dıyım ben yazılı falla karşıyım uzun zamandır ama bu adama atıcam:KK14:cok pozıtıf pembe dersınız ama ıkı konu var kuzen agzı açık kaldı bılmesıne ımkan yoktu, baktırıp kendı yorumumuda yazıcam,,, yazlı olması bıraz duşundurmuyoda degıll

Kızlar gözlerime inanamıyorum bir yolun var da FAMA mı yoksa yazıyor ben mi delirdim :KK57::KK57:

FAMAAAAA cansın ya cansın :KK76::KK76::KK76::KK76:

Acaba gerçek fama mı çakma fama mı :KK51:

inş odur ya ama hiç yorum yapmamış, 20 tl çok değil mi yeni falcı için:/

fama hep 5'e bakıyordu, biri popüler diye adını mı kullandı acabao_O

Arkadaşlar şu ana kadar baktırdığım dalların yüzde 90 patladı adam beni seviyordu dönecekti o kızı sevöıyordu ama en komığı nişanlandı ve evlenıyor bır ay sonra buna son zamanlarda naira da dahil

Kızdığım İlkay be deniz falalem , serüven HAKLI çıktı insan olumsuzu duyunca saçmalıyorlar dese de bilen bitek onlar

Melih gür kaderin dedi
Rezan abla muhakkak dönecek dedi
Selim imer konuşacaksınız dedi
Naira gelecek devam edelim diyecek sen kabul etmeyeceksen dedi
Hülya Demir sensiz yapmaz dedi
Haleh evlilik var onunla dedi

Daha niceleri ve şimdi şu an için sadece fatmaya baktıracagım ve fal benım için bitecek evet biliyoruz geleceği Allahtan başka kimse bilmez hiç mi kalp gözü açık insan kalmamış anlamadım bari anı tuttursalar

Neyse çok uzun oldu arkadaşlar herkese iyi geceler

Fal defterini kapama vakti gelmis canim hakkinda hayirlisi olsun cok üzücü bir durum .. söyleyecek pek bisi yok .. bundan sonrasi güzel olsun.

Günaydın kızlarr hayırlı kandıllerr ve 23 nısan cocukk bayramımızz kutluu olsunnnEn Büyük TÜRKİYEcanlar oguzhanın falı geldı kuzene şöyle dıyım ben yazılı falla karşıyım uzun zamandır ama bu adama atıcam:KK14:cok pozıtıf pembe dersınız ama ıkı konu var kuzen agzı açık kaldı bılmesıne ımkan yoktu, baktırıp kendı yorumumuda yazıcam,,, yazlı olması bıraz duşundurmuyoda degıll
Bende merak ediyorum onu keske sesli fala gecse yazili fal beni tatmin etmiyor artik uzun zaman sonra fatimayi begendim ama :cool:

Fal defterini kapama vakti gelmis canim hakkinda hayirlisi olsun cok üzücü bir durum .. söyleyecek pek bisi yok .. bundan sonrasi güzel olsun.
Inan üzülmedim thalix sadece Allah'ım sen bilirsin dedim yoksa diyecek bir şey yok ilk zamanlar o kadar üzüldüm ki göğsümde 8 tane kitle çıktı ve ıkı Yıldır onunla uğraşıyorum değmez hiç kimse için arkadaşlar şu an daha iyi Anlıyorum Allah büyük Allah'ım hepimizi Kıymet bilenlerle karşılaştırsın

Kızlar cok acıl bana fatımanın su yorumu ıle ılgılı fıkrınızı yazın lutfen sordugum bı soru vardı, telwede baktırmıştım ve uyelıkden cıktıgım için artık bakamam,, dedıgı cıkmayan oldumuj

Inan üzülmedim thalix sadece Allah'ım sen bilirsin dedim yoksa diyecek bir şey yok ilk zamanlar o kadar üzüldüm ki göğsümde 8 tane kitle çıktı ve ıkı Yıldır onunla uğraşıyorum değmez hiç kimse için arkadaşlar şu an daha iyi Anlıyorum Allah büyük Allah'ım hepimizi Kıymet bilenlerle karşılaştırsın
Umarim hakkinda hayirlisi olur suan uzulme demek cok bos biliyorum hepimiz ayri ayri acilarla sinaniyoruz ama ayaga kalktigimzda cok daha direncli bireyler olarak hayatimiza devam edicez bunu bile hissetmek insana sonsuz bi guven veriyor...

olaylar hep aynı yönde düzelecek mutlu olacaksın vs vs bir göremedik...
Bnm fallarim cikti aslinda bir benimmi cikti ya 5 aylik englim bir anda kalkti kndi mesaj atti suan tam barisma olmdi ama knsuyoruz kanli bicakli dgiliz goruscektik o iptal oldu gorussek hersey belli olcak

Kızlarr fatımaa ıcın bı yorum yapı hiçmi yanılmıyo

Tam anlmyla barismadi
Ama o yuzden yazmiyorum kim bildi diye tam anlmyla barisinca yazicam ama gidisati herseyi selna anlatti onu soyleyebilirim.ins cnm allh gnlumuze gore versin .
Amin cnm valla selena bana iki falda farkli konustu ondn pek guvenmiyorum

Ben atacağım
Kuzenin daha önce baktırdığı fallarda da olumlumuydu peki canım? birde oğuzhana fal attığımda sesli ve yazılı yorum vardı sesliyi seçtim size kalmış ister yazılı ister sesli yorum yapın dedim yazılı yapmış benden sonra sesli yorum yapmamaya başlamış :KK51:

fatimanın en çok çıkan falı su mu kızlar kahve göndersem yine iyi bakar mı?

Ben atacağım

Kuzenin daha önce baktırdığı fallarda da olumlumuydu peki canım? birde oğuzhana fal attığımda sesli ve yazılı yorum vardı sesliyi seçtim size kalmış ister yazılı ister sesli yorum yapın dedim yazılı yapmış benden sonra sesli yorum yapmamaya başlamış :KK51:
Oguzhan hic sesli yorum yapiyor muydu hep yazili yorum gordum ben onu sesli fal daha cok guven veriyor bana.

Back
X