• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Hadi ya ben de fal attım bekliyorum kuzum güme gitti demek ki

Yani bilemedim, baktirmis olanlarla eski/yeni fallarimizi degis tokus yapip tartisabiliriz. Istersen sana da atayim fallari, sen de bak hakli miyim haksiz miyim. Yani bilemedim, belki de gunahini aliyorum.

@babsyter sen gondermissin galiba, benim yeni falimi sana aticam , oku bir.

Onu dıcektım bende katınada ben cok begendım, soylekı kahve yorumu nedense bana bayannların bakması gereken bı fal turu olarak gelıyo:))
Aynen canım bugün biri kahve atmış beğenmemiş zaten onun üzerine biraz soğudum sanki birde oğuzhan eski sevgilinin sana olan duyguları hakkında ne demişti

Oğuzhan çok bekletiyor mu kızlar? Bekleyen falları olmasına rağmen fal alımı açık,umarım bugün bakıp gönderir. Bugün tezcanlılığım üstümde patladım beklemekten :(

Luna bekletiyor ya hala kartlarıma bakıyım dedim,katinada anlamlarını bulmaya çalıştım,gece olmuş 3 :KK57::KK57::KK57: Milletin katina destesiyle ilgili yorumlarını okudum bir sitede,enerjisi olduğunu ve insanı etkilediğini... Bir ara kardeşim tarota merak sarmıştı doğru ...3,5 atmaya başladım....Katina destesindeki kadın canlanıp pc den çıkacakmış gibi,neyse ki bizde kalabalıktık,ben,yusuf,yusuf,yusuf...:KK57::KK57::KK57: İyi ki yorumcu değiliz :KK57::KK57::KK57:

Kizlar , Fama'yi yakaladim ama bence Fama, Fama degil.

Tellwe deki falinda Fama imlayi son derece duzgun kullanmis, cumleler buyuk harfle basliyor; anlatim da duzgun, cumle dusuklugu vs. yok.

Simdi gelen falla Turkcenin alakasi yok:KK30: Bu falda bir nokta atisi , soke edici bir sey goremedim, cumleler yuvarlak, cogu an tespiti de yanlis . Bilemedim kizlar, siz ne dusunuyorsunuz?
Canım Marple ın falını okudum..cümleler aynı fama gibiydi.. Bu kişinin seni düşünmesi var, sevmesi var gibi.. Bu tarz konuşması vardı onun.. Aynı öyleydi.. Valla şaşırdım sana başka biri bakmış olabilir mi :(

Canım Marple ın falını okudum..cümleler aynı fama gibiydi.. Bu kişinin seni düşünmesi var, sevmesi var gibi.. Bu tarz konuşması vardı onun.. Aynı öyleydi.. Valla şaşırdım sana başka biri bakmış olabilir mi :KK43:
Bence aynı fama gibi @mischcherr
Yani bilemedim, baktirmis olanlarla eski/yeni fallarimizi degis tokus yapip tartisabiliriz. Istersen sana da atayim fallari, sen de bak hakli miyim haksiz miyim. Yani bilemedim, belki de gunahini aliyorum.

@babsyter sen gondermissin galiba, benim yeni falimi sana aticam , oku bir.
cherry aynı fama gibi geldi ama sende mi bilemedi ki acaba

kızlar famanın falı geldi.
ben falı yazarken soru kısmınd size telwede fal atmıştım vs diye girmiştim. oda fala şöyle başlamış:
iyi akşamlar.evet kısa süreli tellwe de bakım yaptım,sonrasında hoş olmayan bazı olaylar yaşandı,sonra benim sağlık sorunlarım oldu ve belli süre fal bakmadım.ama şimdi aranızdayım.inşallah diğer sitede yaşadığım sorunları,burada yaşamam.
bence bu fama:))

Bence aynı fama gibi @mischcherr

cherry aynı fama gibi geldi ama sende mi bilemedi ki acaba

Sekerim, sence dil, uslup Fama mi? Bana tellwede baktigi faldaki yazisi cok duzgun ve temizdi, noktalamasina kadar. Simdiki fali ilkokul cocugundan beter. Bir de uslup ayni gelmedi bana, baska biri gibi hissettim........Allah Allah ben mi sacmaliyorum :KK12:

Back
X