• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar Fatima bende öyle büyük patladı ki. İki üç hafta önce tellwede su falı atmıştım. Mayıs sonu sana geri dönecek demişti. Dün falalemde attım. Bu çocuk sana dönmez yeni biri var dedi. :KK43::KK43:
ben burda da hep yazıyorum, insanların iradeleri nedeniyle bir takım olaylar değişebilir, kaderdeki net çizgiler değişmez elbette mesela anne-babadan doğacak çocuk gibi ama diğer şeyler gayet de değişebilir. sende sonuç ne olur bilemem ama ara yollar şu an görünüyor olabilir, belki yine görüşmeniz olabilir vs vs..

bence anlık durumu ve gördüğünü söylemiş, yanıltmak isteseydi, eski falı ile paralel bişey söyler gönderirdi seni.. en azından gördüğünü yazmış..

mesela bana geçen söylediği ve çıkan şeyle ilgili olarak son seçim bana kalmıştı, işler dediği gibi ilerledi, ve ben bir karar noktasın geldim.. yani kararı alsam hayırlı mı? hayırsız mı? şeklinde durup düşündüm.. eğer seçimim başka olsaydı, muhtemelen farklı ara yollara girecektim ama bende gidişat temelde aynı yoldan sapmamış görünüyor.

bu arada, benim burada kullandığım nickim ile fal atan birileri varmış falcılara.. kardeşim siz HASTA mısınız ? En Büyük KK

ne tür bir manyaksın sen ki benim nickimi kullanıosun ? başka nick mi kalmadı ? falcılar eğer okuyorlarsa, ben asla buradaki nickim ile fal göndermem, bilginiz olsun.. o kim ise ben değilim..

telefon üzerine hesaba girdim tatlım fatima abla aradı burayı takip ediyormuş :KK70: "@baldankabak'ın fal bal gibiymiş gerçekten de öznur adlı kişinin falı dersen dedi ylz15 gibi değil dedi anlamdım. herkes aklımda diyor kendisi. kaderlerin değişeceğine inanıyor. an anı tutmazken bir fal bir falı hiç tutmaz" şeklinde konuştu. kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum. bu arada ben fallara ara verdim çünkü benim fal çıktı :) ikinci baharı yaşıyorum. fama için kendimi zor tuttum desem yeri :KK70:

neyse kızlar öpüyorum herkesiEn Büyük KK

Yalnız bir falcının an anı tutmaz demesi nedir ya?! O zaman direkt tüm fal piyasası çöker bu lafın üzerine. Madem her an değişebiliyor olaylar, o zaman fal baktırmanın anlamı ne. Bunu bir falcının demesi ise daha garip

Seni telefonla mi ariyor cozemedim tuhaf
canım bana da ulaştı, bence ulaşsın da, sayesinde arkadan çevrilen dolapları öğreniyoruz ve diğer yandan kendisini de ifade etme şansına sahip oluyor.. malum buraya falcıların üye olması uygun düşmüyor..

Yalnız bir falcının an anı tutmaz demesi nedir ya?! O zaman direkt tüm fal piyasası çöker bu lafın üzerine. Madem her an değişebiliyor olaylar, o zaman fal baktırmanın anlamı ne. Bunu bir falcının demesi ise daha garip

ben aracı oldum ama bana bir şey demeyim. neyse her şeyin hayırlısı olsun senin adına canım. En Büyük TÜRKİYE

biz geçenlerde burada Venüsü tartışmıştık bu konuda, çünkü onun akıl okumakla ilgili inanılmaz bir yeteneği var. ve dedik ki akıl okuyup o zamanlara göre yorum ypıyor, gelecek o nedenle çıkmıyor.. falın bakıldığı vakitlerde o kişi seni arama ihtiyacında olabilir ama ilerleyen günlerde başka bişeyler gelişmiştir..benim bile 2 gün önce tamamen alakasız bir konuda net bir kararım vardı bu sabah tam tersi bir karar aldım, aldığm bir haber üzerine..

bilemiyorum karmaşık bunlar... kader meselesi ise daha karmaşık..şimdi burda uzun uzun tartışmak gerekir

ben burda da hep yazıyorum, insanların iradeleri nedeniyle bir takım olaylar değişebilir, kaderdeki net çizgiler değişmez elbette mesela anne-babadan doğacak çocuk gibi ama diğer şeyler gayet de değişebilir. sende sonuç ne olur bilemem ama ara yollar şu an görünüyor olabilir, belki yine görüşmeniz olabilir vs vs..

bence anlık durumu ve gördüğünü söylemiş, yanıltmak isteseydi, eski falı ile paralel bişey söyler gönderirdi seni.. en azından gördüğünü yazmış..

2 hafta önce gelecek derken, ki hafta sonra gelmeyecek demesinde benim nasıl bir irade değişikliğim olabilir ki sence? Bu kadar değişken bir durum ise bunlar, fal baktırmak saçma olmuyor mu..

mesela bana geçen söylediği ve çıkan şeyle ilgili olarak son seçim bana kalmıştı, işler dediği gibi ilerledi, ve ben bir karar noktasın geldim.. yani kararı alsam hayırlı mı? hayırsız mı? şeklinde durup düşündüm.. eğer seçimim başka olsaydı, muhtemelen farklı ara yollara girecektim ama bende gidişat temelde aynı yoldan sapmamış görünüyor.

bence Burcu Ceviz Burcu Ceviz in bahsettiği nokta iki-üç hafta içinde bu sonucun değişmesi,banada o kadar kısa sürede donucek diğip sonra değiştirse bende güvenmem açıkcası,evet kaderimizi biz değiştirebiliriz senin dediğin olayda sen bir seçim yapıcakmısın ztn karar kendi elindeymiş ama bu karşi taraf için net bir yorum yapıp sonra kısa sürede bu kadar farklı yorum gelmesi insanda şok etkisi yapar :KK57:

Arkadaşlar fal neden baktırıyoruz? olacakları önceden anlayabilmek, ona göre önlem almak için. Ben tarihlere zaten takılmam, tarih tutturabilen falcı değil başka bir şeydir. Ama şu olacak diyorsa ben ona inanırım ve olmasını beklerim.

Burası herkesin deneyimlerini paylaştığı bir platform. iki hafta önce arayacak, ama şimdi ah canım zaman değişmiş aramayacak, iki hafta sonra ise ay yine değişmiş arayacak diyecekse bana bir falcı, ben onun nesine inanayım?!

Burcu Ceviz Burcu Ceviz ne demek o şimdi neden böyle suçlama yapıyorsun.
ben aracı oldum bak Urminaa Urminaa yı da aramış. lütfen böyle şeyler söyleme. tamam benim falım çıktı onun falı çıktı şunun falı çıkmadı bunun falı çıkmadı. bu bütünen enerji meselesi. dediğini tartışmıyorum bu onun düşüncesi. dediğini tartışmıyorum bu senin düşüncen; lakin ben de farklı düşünüyorum. bana da o şekilde fal gelse ben de tuhaf olurum ama bu kadar da dillendirmem alt üstü fal derim geçerim. ben fallara anlık zamanlar için baktırıyorum. kolay kolay da birini beğenmem; ki beğenmedim diye de pek de sesimi çıkarmam ama burada kim iyi diye okuyorum kim kötü diye değil. neyse fala ara verdim uzunca girmiyordum. sanırım üyeliğimi de sileceğim en iyisi kafam beynim de ağrımaz haksız yere de suçlanmam. kusura bakmasın fatima hanım da bir daha dediğini yazamam buraya da.

2 hafta önce gelecek derken, ki hafta sonra gelmeyecek demesinde benim nasıl bir irade değişikliğim olabilir ki sence? Bu kadar değişken bir durum ise bunlar, fal baktırmak saçma olmuyor mu..
Fal baktırmak başlı başına saçma zaten.. bu konu ayrı bir mesele..çünkü geleceği kimse bilemez.. falcılar anlık görüleri üzerinden gelecekle ilgili tahminler yaparlar.. ben sınava girme niyetim yokken girersen kazanacaksın ve surası olacak dedi.. girdim kazandım ve oldu.. yani eğer girmesem hiç, sonuçlar böyle olmazdı..

aşk meselesine gelince işlere irade girer arkadaşlar.. karşı tarafın da bir hayatı ve seçimleri var... o süre zarfında aklında olabilisiniz, seviyor olabilir ve hatta hala seviyor olabilir ama karşısına çıkan birine evet de demiş olabilir.. yani aşk söz konusu olunca üzgünüm ki iradeler devreye giriyor.. ve eğer o kişi kaderde de yoksa bir süre sonra yalan oluyor her şey..

Fal baktırmak başlı başına saçma zaten.. bu konu ayrı bir mesele..çünkü geleceği kimse bilemez.. falcılar anlık görüleri üzerinden gelecekle ilgili tahminler yaparlar.. ben sınava girme niyetim yokken girersen kazanacaksın ve surası olacak dedi.. girdim kazandım ve oldu.. yani eğer girmesem hiç, sonuçlar böyle olmazdı..

aşk meselesine gelince işlere irade girer arkadaşlar.. karşı tarafın da bir hayatı ve seçimleri var... o süre zarfında aklında olabilisiniz, seviyor olabilir ve hatta hala seviyor olabilir ama karşısına çıkan birine evet de demiş olabilir.. yani aşk söz konusu olunca üzgünüm ki iradeler devreye giriyor.. ve eğer o kişi kaderde de yoksa bir süre sonra yalan oluyor her şey..

Urmina bence bir herif kaderimde varsa vardir, yoksa yoktur net. Kiminle evlenecegimize goturen anayol kaderdir, falci bu adam kaderimde var mi yok mu bilemiyor mu bana bunu soyleyin.

Back
X