bu arada bana ex için, 'ilerde başkası ile evlenmesi olacak' diyen falcılara inanmayayım o zaman.
nasılsa 2 haftada herşey değişiyor.boşuna üzmeyeyim kendimi
![]()
bu söz kalıbını ben bır yerden hatırlıyorum

evlenmesi olucak-yapması olucak vs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bana ex için, 'ilerde başkası ile evlenmesi olacak' diyen falcılara inanmayayım o zaman.
![]()
haha iyiydi bu kuzum Ben de aşık olacaktım filmlerdeki gibi yeşil gözlü biscolata erkeğim ile ama yaşadığım durum mantığım ile sevmeye çalıştığım biri ve kalbimdeki eskisi hepsi çıksaydı oho☺bu arada bana ex için, 'ilerde başkası ile evlenmesi olacak' diyen falcılara inanmayayım o zaman.
![]()
Audreyyybu söz kalıbını ben bır yerden hatırlıyorum
evlenmesi olucak-yapması olucak vs![]()
bu söz kalıbını ben bır yerden hatırlıyorum
evlenmesi olucak-yapması olucak vs![]()
fatima bana haziran dedi bakalım çıkıcak mıfatima bana temmuz dedi fama ağustos bilge de yaz dedi kızlar bakalım. en azından haziran sonuna kadar fal atmayı düşünmüyorum zaten iyi falcı kalmadı![]()
Daha yakın tarih diyenler var mı takipleşelim![]()
araa sorr kuzumm hangii duayıı okumann gerekkk hatırlatsınnfatima bana haziran dedi bakalım çıkıcak mı![]()
Audreyyy))
fatima bana haziran dedi bakalım çıkıcak mı![]()
ahah numarası olsa. beğenmedim ben onu zaten hatta daha yorumda patladı benim ne dediğini yazmak isterdim ama şimdi kim olduğumu anlar neyi bilemediğini yazarsam okuyolar burayıaraa sorr kuzumm hangii duayıı okumann gerekkk hatırlatsınn![]()
Tarot attım benfamaya katina mı atayım tarot mu ne dersiniz? hangisini beğendiniz?
aynıı makinee olsaa iyiii bii biri yazıyoo bi biriimarplem valla hepsı aynı fabrikadan cıkmıs gibi
bizde saflığımıza doymayalım![]()
ennn iyisii bilee okuyoo kuzumm bizz olsakkk okurdukkk allahh allahhh var burdaa birilerindee numarasııı durr birazz dahaaa yazarsann sanaa alttann altann yazdırırrrahah numarası olsa. beğenmedim ben onu zaten hatta daha yorumda patladı benim ne dediğini yazmak isterdim ama şimdi kim olduğumu anlar neyi bilemediğini yazarsam okuyolar burayı
yok tatlım özelden konuştuğum hiç kimse benim zaten :) aynen ya kimseye güvenmemek lazım sanırım hergün yeni bi olay beklenmedik insanlardanennn iyisii bilee okuyoo kuzumm bizz olsakkk okurdukkk allahh allahhh var burdaa birilerindee numarasııı durr birazz dahaaa yazarsann sanaa alttann altann yazdırırrrözell mesajındaa yazmaa zatenn burdaa özeliii benn cokk daralıncaa özeldenn yazıyorumm arkadşalarımaaa
aynenn kuzumm o yüzdenn özeliniii burdaa yazmaa benn cokk darlanıncaa burdann arkadaşlarımaa yazıyorummyok tatlım özelden konuştuğum hiç kimse benim zaten :) aynen ya kimseye güvenmemek lazım sanırım hergün yeni bi olay beklenmedik insanlardan