• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

bu arada bana ex için, 'ilerde başkası ile evlenmesi olacak' diyen falcılara inanmayayım o zaman.
nasılsa 2 haftada herşey değişiyor. :KK53: boşuna üzmeyeyim kendimi :KK73:
haha iyiydi bu kuzum Ben de aşık olacaktım filmlerdeki gibi yeşil gözlü biscolata erkeğim ile ama yaşadığım durum mantığım ile sevmeye çalıştığım biri ve kalbimdeki eskisi hepsi çıksaydı oho☺

arkadaşlar bu gün gün bir yorum yaptım fakat buarada gündem yoğundu detaya giremedim acaba fal alemde daisty tarota fal baktıran oldumu beni çok şaşırtı evet olumsuz bir faldı ama gerçekleri söyledi kafam karışık bilgisi olan yazarsa sevinirim

ahah numarası olsa. beğenmedim ben onu zaten hatta daha yorumda patladı benim ne dediğini yazmak isterdim ama şimdi kim olduğumu anlar neyi bilemediğini yazarsam okuyolar burayı
ennn iyisii bilee okuyoo kuzumm bizz olsakkk okurdukkk allahh allahhh var burdaa birilerindee numarasııı durr birazz dahaaa yazarsann sanaa alttann altann yazdırırrr:KK14: özell mesajındaa yazmaa zatenn burdaa özeliii benn cokk daralıncaa özeldenn yazıyorumm arkadşalarımaaa

ennn iyisii bilee okuyoo kuzumm bizz olsakkk okurdukkk allahh allahhh var burdaa birilerindee numarasııı durr birazz dahaaa yazarsann sanaa alttann altann yazdırırrr:KK14: özell mesajındaa yazmaa zatenn burdaa özeliii benn cokk daralıncaa özeldenn yazıyorumm arkadşalarımaaa
yok tatlım özelden konuştuğum hiç kimse benim zaten :) aynen ya kimseye güvenmemek lazım sanırım hergün yeni bi olay beklenmedik insanlardan

ama fatima cidden benim anda en basit şeyi bilemedi. daha sonra soruda sordum onu kıvırmaya çalıştı ben zaten görmüştüm onu diye. bunu demeseydi cidden bişi demezdim görmez görmez olabilir ama ben zaten görmüştüm diye trip atmak ne demek gördüysen söyleseydin o zaman :KK14:

Back
X