• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Patlayan fal haberiiiiii. Fama, meryem, aylin, selena, emine ve daha bir sürü. Hem aşksız kaldım hem de parasız :)

keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yani

Jun-jandi siz ne zaman ayrıldınız ne kadar süre birlikte oldunuz merak ettim bu kadar fellik fellik fal baktırıyosun da

evet konusmamızın sebebi onun resmini faceden arkadsma atcagıma ona atmam böyle olması daha iyiymis cunku halamı yakından tanıyo o.ablamn dügününde arabada öylesine muavinlik yapıyodu
Yani onun senden senin duygularından haberi yok kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20 yaşından küçüksün git konus yada araya aracı koy konussun birileri senin hakkında zira senin falcılara akıttıgın para boşa ümit boşa besliyosun senden ve duygularından haberdar olmayan biri için yazık sana bi hayalin peşinden koşuyosun ve o hayale bel bağlayıp fal baktırıp umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugruyosun

Yani onun senden senin duygularından haberi yok kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminim 20 yaşından küçüksün git konus yada araya aracı koy konussun birileri senin hakkında zira senin falcılara akıttıgın para boşa ümit boşa besliyosun senden ve duygularından haberdar olmayan biri için yazık sana bi hayalin peşinden koşuyosun ve o hayale bel bağlayıp fal baktırıp umutlanıp sonra hayal kırıklıgına ugruyosun
haklısın 19 dan gün alıyorum

Herkesin evlendirip pembe tablo çizdiği sevgilimden ayrıldım. Bunu hiçbir falcı bilemedi kızlar. Bir tek selena yapacağı bir hatadan dolayı çok üzülecek çok pişman olacak demişti. Öyle oldu. Ama nafile tabi. Fal işi fos cidden bunu anladım.
asktan gına geldii valla

Back
X