- 21 Mart 2014
- 732
- 1.360
- 43
birine bi kaç kez baktırmak iyi değil bence. falcı bakıyor bu umutsuz vaka, hala fal baktırıyor demek çocuk bunu aramamış, bu iş olmaz diye çeviriyorlar bana kalırsa.
bu arada sonuç ne olursa olsun, bilen olsa bile tesadüfen bilmiş olucaktır. ben artık hiç bir şekilde inanmıyorum fallara. anı biliyorlar, sadece o an ki hissi enerjiyi alıyorlar. geleceği de ona göre sallıyorlar. mesela çocuk düşünüyor, kadın bunu hissediyor, düşünüyorsa arar diyor. sonra çocuğun hayatında farklı bi şey gelişiyor,aramaktan vazgeçiyor bitiriyor kafada. biz de bekleyip duruyoruz. yani ben artık böyle bakıyorum olaya. o yüzden fali ciddiye almak benim için bitmiştir. artık sırf eğlence benim için. herkese de tavsiyem bu ruh haline gelebilin baktırmaktan vazgeçemiyorsanız.
Bence "simdi" de olan dusunce ve kararlari hissediyorlar. Ben arkadasima fal bakarken de ayni seyi yasiyorum. Mesela sen izmire gideceksin diyelim. O "an" bunu dusunsun, karar verdin ve hatta gitmek icin bilet bile aldin. Ben de bunlardan habersiz sana fal bakarken izmir' e gidecegini sana soyledigimde bildigimi dusunuyorsun, ama sonra hayatinda dis etmenlerle oyle bir gelisme yasiyorsu ki oraya gidemiyorsun, benim fal da patliyor tabi :)
Benim bile bir araya gelmemize inancim yokken bir araya gelmemiz zaten cok olasi degil, guclu kalip olumlu dusunemiyorum artik, belirsizlik ile kafada kurulanlar hep negatif seyler. Bunlari dusunmekle kalmiyor, insanlarla paylasip, yaziyorum, onlar olumsuz yorumlarda bulunuyor. Iste bir suphe/ ic sikintisi buyuyor, dusuncem oluyor, ardindan kelimelerw doktukce bunlar da gercek oluyor, sonucta kendi kendini gerceklestiren/dogrulayan kehanet ( pgymolian etkisi) oluyor.