Ya ben birine takmıştım kafayı neden ayrıldığımızı söylemiş ki ben o zaman bilmiyordum. Bana karsı kompleksi olduğunu kendini entelektüel anlamda geri gördüğünü vs. Hiç ihtimal vermemiştim. Dönse bile yürümez sen başkasına aşık olacaksın dedi. Eskisiyle görüşmeye başladık beni fazla entelektüel ve derin bulduğunu söyledi vs. Rekabete girdi sanki bok var altı üstü mutlu olucaz, tübitak sınavına katılıyoruz çünkü:) ben tam bezmişken başkası girdi, aşık oldum ve diğerini bıraktım. Aşama aşama duygu düşünce tavır her seyi bilmiş.. Asıl binnazdaki açelya tuğra yardırmış bana zamanlar karıssa da.. Yani şu an haystındaki kişinin burcu, ondan önce tanışcağım kişiyle neler yaşayacağımı ( yıl bitmeden tanışcaksınız ama uzun sürmeyecek dedi) kasım da tanıştık. Yani daha neler neler.. Burak da eskisinden cacık olmayacak ama yeni biri gelio bırakıosun bunu dedi her falında. Canım tarihe takılma tutmuo hiç birinde 1-2 ay oynuo hep benimkilerBu arada tebrik ederim guzel haberler icin:)) Insallah cok mutlu olursun.
Alex ozel olmazsa neler bilmis, nasil tanisacaginiz mi, tipi mi, isi mi nedir:))))