• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar nasılsınız,çıkan çıkmayan durumlar varmı ??
uzun zamandır gırmıyorum falada ara verdım basardım sonunda :21:
sız nasılsınızzzz merak ettım sayfalarda acayıp ılerlemıs okuyamadım valla hepsını :KK48::KK48:

Kuzu bende azimliyim bu ara, uzun zaman oldu fal atmayalı.
Fatimanın verdiği tarih dolmak üzere, zamana takılmak istemiyorum ama mayısın ortasından itibaren demişti. Hatta falının sonunda da yine mayısla beraber demişti.
Haziran girsin burcu ve birseni aramayı düşünüyorum :KK50:

Arkadaşlar Ağustos'ta ayışıgı diye birine fal baktırmışım bugun alexe atarken baktım bi dinleyeyim ddim yeni aşkla ilgili dedikleri olmasada eskiyle ilgili tüm ddiklerini yaşamışım sadece dediği yeni aşk su Burcu ama değil

canım merak edip baktım da bence bildiğimiz büyücü:KK20: duvarından belli. gideni döndürme, her türlü işlem yapılır falan yazmış. kesin fal baktığı herkese büyü var, ya da kısmetin kapalı diyordur. bana hiç güvenilir gelmedi. hiç inanma bence:KK19:

falı nasıldı peki? ne attın sen?
canım ben jahve attım.müthiş bi fal dyemem ama nokta atışları vardı önmli noktalardı.ama hemen dayamış tılsımı.bende soru kısmında ben inanmam eger varsa madem bozcak gücün var yapanı söyle gbi bi cümle kurdum sustu:)

IOS'da "Kahve Falı" diye bir uygulama var, buradaki fallar ücretli, ancak insanı aptal yerine koyan çok genel yorumlar yapıp bunları da bozuk bir Türkçe ile gönderiyorlar. Fiyatlar ucuz, ama yine de para tuzağı. Bana Falcı Lale'nin baktığı fal şöyle: "çok güzel heyecanlar yaşayacaksınız ..iki tane bekleyen sıkıntılar var 7 vakitte bunları aşacaksınız ..kocama bir haber alacaksınız bu haberlerle çok hayırlı ilerleyeceksiniz ..ndişelriniz var ..kısetlerinize endişeli olarak bakıyorusnuz ..kapılarını açık..engel yok.geleceğe dair güzle planlarınız ve düşünceleriniz var bunları uygulayacaksınız." Eee, bu cümleler kişiye özel değil ki, herkese yazılabilir. Hatta ücretsiz fallarda bile bu kadar genel ve bozuk cümleler yok.

Kızlarrr tellwede SiyahKELEBEK Diye bi falcı var ona baktıran varmı??? 5 tl ve benim tüm durumları bilmiş ama tılsım yapıldığını iddia ediyor acaba para kırmak içinmi herkesemi büyü tılsım var diyor? Face de bir kadına yönlendirmiş bozulmazsa kimseyle ilişkin yürümez falan demiş.varmı bu kıza baktıran?
yok canım sen bakma ona,onlar geleni her türlü yolmak için öyle derler,
sakın bunların ağına düşmeyin kurtulamazsınız,çıkmak istedikce batarsınız,neyiniz var neyiniz yok,hepsini kendi ellerinizle verirsiniz,ben bunların tuzağına düşen birini tanıyorum,kız kurtulamıyor,büyücüyle yatıyor büyücüyle kalkıyor,mazallalh arkadaşım uzak dur.

Ben haziran ayinda kendimi alisverise verip fal bagimliligimdan kurtulmayi planliyorum, dolabimda somut bir sey olsun bari :) isallah cikar tatlim, biliyorum ne kadar cok istedigini <3
ne doğru dedin ya canım,inan bu fala bulaşalı üstüme doğru dürüs bir almıyorum,paramı hep fal için ayarlıyorum,ama epeydir bu halimi kontrol etmeye çalışıyorum,bende sık baktırmıyorum,

ece gulen ile ilgili konu acmistm ama cvp yazan olmadi :( buradan fikirlerinizi ogreneyim ? katina baktirdim iki gun once cok pembe bir tablo cizdi inandirici gelmedi ustelik kartlarimin cogu ters cikmisti internetten baktigim da anlamlari olumsuzdu sanki kandirilmisim ustune para vermisim gibi hissediyorum fikirlerinizi ogrenebilir miyim ? ece gulen e baktirip memnun kaldiniz mi?

bende binnaz abla dan cok fal baktirdim bugune kadar aklimda kalanlari paylasayim efsun vardi ilk ona baktirmistim kahve falinda ne dediyse yasamistim birebir... sonra bir kac kez tarot baktirmisim efsun kahvede cok iyiydi. ~selma aydin a baktirmistim bana temmuz 2012 de nisanlanacaksiniz demisti ama biz o faldan bikac hafta sonra ayrilmistik:) fos cikti... ~bilge ozdogruya 2 kez tarot baktirdim olumsuzdu ama cok tutarliydi bir cok dedigi.. ~umut isik tamamen fos cikmisti benim icin dedigi hicbir sey gerceklesmedi ~haleh cetiner e 2 kez baktirdim ilk baktirdigimda mukemmeldi gercekten sadece benim ve birkac insanin bildigi durumlari soyledi imalarda bulundu sasirmistim ayrica tanisacaksin dedigi kisiylede tanistim ozellikleri tuttu falla.. ~kerem avşar dedigi hicbir sey cikmadi verdigi tarihler tutmadi o kadar emin konusuyordu ki fos cikti .. tabi fal enerji meselesi o gunku ruh hali de etkiliyor eminim bu saydigim falcilarin tutturdugu fallar olmustur size

Caddedeki semboldekini biliorm ya mehmet ya da serkandi adi, benim yuzume bakip meslegimi ve baktirdigim kisinin nerdeyse butun harflerini soylemisti, bence de zihin okuyor, cunku falin devami cok fasafisoydu :)

o cocuk zıhın okuyor ve cok hızlı konusur garıp bırısı benım memleketımı sıp dıye soylemıstı 'bilmem ne memleketinin surası'..oyle demişti benım memleketimin kokusunu alıyorum dıyıp koklamıstı havayı falan :KK70::KK70: aynı memleketlıymısız manyak mı ne demıstım ama gerısı hızlı konusma sılsılesı 5 dk sonra bısey hatırlamıyorum ben :KK70::KK70:

Kuzu bende azimliyim bu ara, uzun zaman oldu fal atmayalı.
Fatimanın verdiği tarih dolmak üzere, zamana takılmak istemiyorum ama mayısın ortasından itibaren demişti. Hatta falının sonunda da yine mayısla beraber demişti.
Haziran girsin burcu ve birseni aramayı düşünüyorum :KK50:

birsen kım kız :KK70::KK70:
benım valla bu aralar yoğunlugumdan boyle oldu ama güzelde oldu fal baktırmaya ara vermek ıyı geldı :) fatımanında dedıgı ıyı bırseyse kuzum ınsallah cıkarr :) bende fallarımı patlatıcam galıbaa ıstemıyorum artık hıc bısey garıp bır haldeyım kaçıp gıdesım var uzaklara :KK43:

Ben de paylaşayım beğendiklerimi ve beğenmediklerimi.Bilge özdoğru,beni konuşma tarzı çok sıkıyor,fakat tutarlı iyi bir tarot okuyucusu.Gizem Sitare her zaman destek oldu önceden.Selma diye biri var Binnazda berbattı.Bade Emren katina baktırdım beğenmedim hiç.Hümayı beğendim emek vermiş,tutarlıydı.Saadet diye biri var sadece okuyor ve bir keresinde sırf katina kartlarının anlamlarını hiç kendi yorumunu katmadan direkt olduğu gibi okumuştu.Şok oldum.Elif Işık,Zeynep Sabah dediklerini yaşadığım kişiler.İlkay anına gelirse düzgün bakıyor ve oldukça tutarlı.Kerem avşar iddialı fakat pembe tablocu millet de olumlu konuştuğundan seviyor.Can başaran var,o da net sonuca bağlamadı,mıy mıy okuyor sanki bir yerden.Yine de tutarlı.Bakıyorum da baktıranlar anlık rahatlama peşinde yani pembe tablo çizenlere bir övgü,ancak herşeye rağmen doğruyu söyleyenleri yerin dibine batırıyorlar.Önemli olan tutarlı bir fal olması tek isteğim bu benim.Mutlaka yorum yaparım faldan sonra,çünkü diğer kişiler ona göre geliyorlar ben de aynı şekilde yorumlara bakıyorum.Zaten bilinçaltımızdaki açığa çıkarıyorlar bence onlar,bilinçaltı geçmiş şimdi ve geleceğe de diğerlerinin izinde biliyor,yorumculara da bu yansımaları okumak kalıyor.

ece gulen ile ilgili konu acmistm ama cvp yazan olmadi :KK43: buradan fikirlerinizi ogreneyim ? katina baktirdim iki gun once cok pembe bir tablo cizdi inandirici gelmedi ustelik kartlarimin cogu ters cikmisti internetten baktigim da anlamlari olumsuzdu sanki kandirilmisim ustune para vermisim gibi hissediyorum fikirlerinizi ogrenebilir miyim ? ece gulen e baktirip memnun kaldiniz mi?

Binnazin cogu tırt ve pembeci. Kart okuyucu çoğu, falcı değiller yani.

Şuraya 10 kere yazdım, birkaç kişi dışında binnaz tırt paranıza yazık diye.

Ben kendi adıma aslında Binnazabla sitesini seviyorum,bir sorun olduğunda iade istediğimde alabiliyorum,arka plandakiler gerçekten ilgililer.Elbette kartlardan yola çıkmalı fakat kendi hislerini de tecrübelerini de katmalı diye düşünüyorum.Ben bir kaç kişi keşfettim onun dışında diğer denediklerimle enerjim uyuşmuyor sanırım.Gerçekçi olsunlar başka bir şey istemiyorum.

ben dayanamadim yine binnaz ablada fahriye isiksacana baktirdim az once katina fali.. gercekten cok olumsuz ama bir o kadar tutarliydi dedikleri sanirim yorumlardan baya begenen var ece gulenin cizdigi pembe tablonun tam zittini cizdi ayni kisi icin baktirdim kisiyle ilgili tahminleri kartlara gore kisilik tarifi gercekten cuk diye oturdu ve olumsuz dedi ciddi hicbir niyeti yok kafani karistiriyor hayatindan uzak tut dedi ece gulen hanimsa bu kisinin ciddi niyetle gelecegini filan soyledi birbiriyle tezat seyler... ki gercekten olumlu olmasini cook istememe ragmen icten ice biliyorum ki bu insan zaten destek olmak yanimda olmak isteseydi cekip gitmezdi zor zamanlar yasamama izin vermezdi ve olumsuz cikmasina ne uzuldum ne sasirdim.. insan bosluga dusup ne yone gidecegini bir muddet sasirinca benim gibi fallara para dokuyo iste :(

Back
X