• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

aynen canım kesinlikle yalan. yani en azından bana gelecekle ilgili, en ufak bi şey çıkmadı bu zamana kadar. yani fal enerjim falan mı yok bilemiyorum:/

artık tamamen eğlence benim için. o yüzden beşlikleri deniyorum hep:) bir de iyi birini de keşfederim belki diye:KK66:
Tek degilsin canim banada cikan birsey yok sanirim benimde fal enerjim yok:-) Hayir bide aylardir giden paralarimi dusununce kendi hayat enerjimde gidiyo:rolleyes::KK71:

Cancazım Selenaya attım su sonunda 6. siradasiniz diyorrrr acaba kaç günde bakarrr yaaaa aboooooo cok bekletiyor galiba neyse kaymak olur . Şimdi 20 tl kaldı kime ne atayım canlar yardım please :KK66: :KK66: :KK66:
Ooo iyi siradan girmissin bebeim. :)
2 gune gelir tatlim yaniti. Surekli takip ette.

Yazmayım dıyorum ama kendımı tutamıyorum.falı cıkar cıkmaz bılemem bırkac seyı cıktı bana esas dedıgıne var beklıyorum bakalım.sadece sunu soylemek ıstıyorum sıla asla paragoz bır kadın degıl asla butun musterılerıne aynı ozen aynı ıtınayla bakıyor gercekten ve cok tatlı bır kadın ayrıca ben kotu kotu ruyalar goruyordum bana buyu yapıldıgına daır bunu onunla paylastıgımda bana ılk kurdugu cumle su oldu sakın sana bana bu kadar para ver sunu yapayım bunu yapayım dıyen ınsanlara guvenme onlar sahtekardır dedı sadece Allah a sıgın dua et dedı boyle bor kadın ben gercekten ınsan olarak sevıyorum kendısını samımı ıcten karsısındakını para olarak degıl insan olarak gören bir kadın soyleyeceklerımbu kadar ayrı ca kendısını burdan 11temmuz2011 sayesınde tanıdım sana da cok tesekkur ederım canıM

Yazmayım dıyorum ama kendımı tutamıyorum.falı cıkar cıkmaz bılemem bırkac seyı cıktı bana esas dedıgıne var beklıyorum bakalım.sadece sunu soylemek ıstıyorum sıla asla paragoz bır kadın degıl asla butun musterılerıne aynı ozen aynı ıtınayla bakıyor gercekten ve cok tatlı bır kadın ayrıca ben kotu kotu ruyalar goruyordum bana buyu yapıldıgına daır bunu onunla paylastıgımda bana ılk kurdugu cumle su oldu sakın sana bana bu kadar para ver sunu yapayım bunu yapayım dıyen ınsanlara guvenme onlar sahtekardır dedı sadece Allah a sıgın dua et dedı boyle bor kadın ben gercekten ınsan olarak sevıyorum kendısını samımı ıcten karsısındakını para olarak degıl insan olarak gören bir kadın soyleyeceklerımbu kadar ayrı ca kendısını burdan 11temmuz2011 sayesınde tanıdım sana da cok tesekkur ederım canıM
Canim sila kim kimse ona laf etmedi burda sen fena sinirlenmissin ama yanlis yere yazdin sanirim

Kuzummmm yanlış yerdesin tatlım binnaz abla topigi burası oyyy yerim ben seni. Boşver yazma zaten kuzuu kim ne dusunurse düşünsün biz tanidik sevdik mi sevdik bu bizim karimizdir. Ben fal için gitmesem de onu ziyaret için bile giderim öpüyorum canım ;) ;)

Ooo iyi siradan girmissin bebeim. :)
2 gune gelir tatlim yaniti. Surekli takip ette.

Yaaa iki güne gelirse iyi haftayi kapatirimm inşallah.
Sen şeyi soylesene kuzu 20 kredim var kime atayim ya da 10 10 iki kisiye mi atayım

Falcı şule benden başka kimseye bilmedi sanıyordum gerçi bir arkadaş daha diyodu feci bir nokta atışı yaptı diye:) aylini bilmiyorum ama yaa sanki soruya göre pembe Konuşuyor gibi geliyo son zamanlarda
Canım ben ayline 3 ayrı hesaptan attım şimdiye kadar ve tek yazdığım şey telveler aşk hayatım hakkında neler gösteriyor yada kartkar ask ve genel hayatım için neler gösteriyordu.full biliyor.2 arkadaşımdada herseyi bildi

Canım ben ayline 3 ayrı hesaptan attım şimdiye kadar ve tek yazdığım şey telveler aşk hayatım hakkında neler gösteriyor yada kartkar ask ve genel hayatım için neler gösteriyordu.full biliyor.2 arkadaşımdada herseyi bildi
İşte bende aynı şeyi Yaptım çünkü birtek o diğerlerinden farklı olarak rezzanlla aynı yorumu yapıyodu Israrla bende farklı hesaptan attım:oops:bilemedi ama onda

Ya bu arada herkese kahve atıyorum ben acaba ondan mı benim bu durumum mesela kadın tarotta iyi gidip ona kahve atıyosam bilemiyor olabilir Buda ihtimaller dahilinde :)

Yaaaa ben ne yaptim yaaa Telwede ki binnaza katina attım nasıl oldu bilmiyorum ;) ;) ;) ;) neyse sonucu yaxarim deneyen var mıydı kizlarrrrr

Bu arada ben falsepeti zeusuda beğendim secretcımmm sen baktırdım mı ona ???
Canım ben burda 1_2 kez yazmışımdır.zeus benim ilk sanal falımdır.ilk ona attım dediklerinin birkaçını 1 haftada yaşadım.kimse beğenmese bile bende yeri çok ayrı.benim tüm olaylarımı bilmişti

Kizlarrrr Telwede ki binnaza katina atmistim ya geldi parapsikologa göre çok az bir fal ama sorum belli tek buda aynı şeyi söylemiş arayacak gelecek diye. Kafayı yiyecemmm 10 liralik falda ayni şeyi duyuyorum 100 liralık su bakiminda da aynı şeyi duyuyorum. Ya bu cinler benle dalga geçip egleniyorlar yaa çok üzülüp halime istediklerimi söylüyorlar :( :(
Selenadan bakalım ne gelecek

Back
X