- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Kendi yaşadıklarımdan ziyade karşı tarafın düşünceleri ve davranışlarının sebepleri benim merak ettiklerim...Arkadaşlar bu an dediğiniz tam olarak nedir , ben yanlış bir şey mi anlıyorum acaba ? Ben genel olarak problemlerim neyse ona odaklanıyorum , karşımdaki kişi falını ilk açtığında hiçbir şey söylemiyorum , o andaki ruh halimi ve yaşadığım sorunu söylüyorsa soru sormaya başlıyorum , iyi bir falcıysa zaten geçmiş gelecek o esnada dökülüyor , zaten baştan sorun ne yanılıyorsa sallıyorum, yarıda teşekkür edip kestiklerim bile oldu .Geçmişi anlatan olursa da burayı geçelim diyorum zaten , zira yaşadığım şeyi tekrar dinlemeye gerek yok , eski sevgililer , sıkıntılar , şöyle etmişsin böyle yapmışsın vs. E zaten biliyorum onları yaşadım.Siz neler düşünüyorsunuz?
Aramızda geçen olayların özeti dediğiniz gibi sadece falcının hisleri hakkında fikir veriyor, onun dışında karşı tarafı iyi analiz etmesini istiyorum. Tabii bunun doğruluğunu bilmek çok mümkün olmuyor ama en azından geçmişi ve benim düşüncelerimi bildiyse bunu da bilebilir diye kabul ediyorum. Hatta karşı cins için fala düştüysek düşünceler bellidir ve çoğu insanda ortaktır. Çok seviyoruzdur, özlemişizdir, emek harcamışızdır ama karşı taraf nankördür vs. kolaylıkla söylenebilecek şeyler. O yüzden düşüncelerimden ziyade olayları bilmesi daha değerli oluyor benim gözümde.
Sorunuzu doğru anlamışımdır umarım