Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mutlucum çok önemli bi tespitim var fiona canım sanada sölemem lazım..arada uğrayın be yawwwww

mutlucum çok önemli bi tespitim var fiona canım sanada sölemem lazım..arada uğrayın be yawwwww

Hayırdır Mimozacım ne oldu?Merak ettim.Okullar açıldıya çok giremiyorum artık.Sabahtan beri daha yeni oturdum.Ama çokta meraktayım burası resmen bağımlılık yapıyor.Bu arada mimoza ben ekimde denemelere başlıyorum.Aslında doğum iznim ters zamanlamaya geliyor ama ne yapayım ha deyince olmuyo zaten.Sen ne yapacaksın?Bu arada Mutlu nerelerde acaba?

merhaba mimoza
ben 06 24 1980
eşim26 10 1977
son adet tarihim 14 haziran 2009 du hamile kaldım ilişki tarihim büyük ihtimal 24 haziran tek ilişki hamile kaldım plansızdı:) bebeğimin doğumu 1o mart 2010 neyim oldu sence:)

bak kopya vermişim etikette ELİF KIIZM yazıyor:):)sempatiksalakcinnişimdi 2. bebeğimi hangi yılda yapmalıyım erkek için ay ve yıl neyi gösteriyor şekerim:CüvCüv:ekşin günümüz ne yani:)-tatlicadiarzu-:asigim:

2005li olan kıza yatkınmışsın..eşinde kızdaymış.rusa göre kıl payı erkek olması lazımmış...
ilkide 200li olan rusa göre erkek olması lazım..bio ritim için tam gün lazım...

evet 2005 kız ama doktor ona 5 ay boyunca erkek demişti.2000 de kız tam tarihini bilmiyorum onun olması için üç yıl uğraşmıştık sonra da kendiliğinden olmuştu.hayırlısı biri tuttu biri tutmadı.

ya kızlar ben burdayımda siteye giremedim helene mesaj yazacakken bir koptum gelemedim yaw deli oldum...sitede sorun var kimse giremiyo sandım siz burdaymışsınız şaştım walla. kaçmam ben bi yere yoksa merak etmeyin ama işlerimin younluuundan herzaman vakit bulamıyorum ...

kızlar site durup durup bakıma neden giriyor acaba bilen varmı yawwww...tam mutlu senle konuşacaktım.birden gitti ya...
mutlucum adetimin 5.günündeyim yani en fazla 9 günüm var etkili olurmu....

şurup zaten 5 gün içiliyor antibiotik hemen etkili deil aslında ama dene. sirkeli su elma ve sadece su uzun vadede etkili şeyler clearblue aldınmı mimoza zamanlama çok önemli bak nasıl ayarlıycan zamanını...birde kocan için olan içecek zaten ilişkiden yarım saat önce içilecek daha önce yazmıştım sana. aman çok içmesin aslında birde hindiba tohumu özütü vardı ama o da uzun vadede kullanılması gerekenlerden...

mimozacım bana da bakarmısın.
ben 28 aralık 1983
eşim 15 şubat 1976
bu aydan itibaren hamile kalmak istiyorum.şimdiden sağol

rusa göre kız:)
bio ritmine görede kız.ilişki tarihin ilk kız gününmüş...
kızın daha küçük hemen bebek yapıcakmısınki...yapacağın zaman bio ritmine bakarım...
rusa görede 2010 haziranda yenilendin 2013e kadar kız...
2013 10.aydan sonra 2016ya kadar erkek...

mimozaaa baya tutan varmı bacımmm
sen bu ay denicenmi.denk geliyormu bioritime göre

offffffffff elara tutan çok canım sıkılıyor ama ben bu ay mecburen deneme yapıcam.klomen içtim.dr verdi...cuma günü yada cumartesi gitcem...tam kız gününe geliyo üstelik rusta kız çinde kızsempatiksalakcinni
bio ritmim hiç uymuyor.adetlerim düzenli..nerdeyse bir sene hiç denk gelme ihtimali yok
geciktirici kullanamadım.kullanıpta yapanların halini biliyoruz..
napalım kısmet....:çok üzgünüm:

canım monitöre gerek kalmadı.dr a takibe gidiyorum.....kısmet canım.yapacak bişiyim kalmadı.eşim istiyor..geciktireici falan kullanacakatım ama onuda yapamadım..denk gelmiyor...eşimin tam günü belli değil o sebepten onada bakmadım..
desene sadece kocişe içecek yapılacak başkada bişi yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…