mutlucum çok önemli bi tespitim var fiona canım sanada sölemem lazım..arada uğrayın be yawwwww
merhaba mimoza
ben 06 24 1980
eşim26 10 1977
son adet tarihim 14 haziran 2009 du hamile kaldım ilişki tarihim büyük ihtimal 24 haziran tek ilişki hamile kaldım plansızdı:) bebeğimin doğumu 1o mart 2010 neyim oldu sence:)
2005li olan kıza yatkınmışsın..eşinde kızdaymış.rusa göre kıl payı erkek olması lazımmış...
ilkide 200li olan rusa göre erkek olması lazım..bio ritim için tam gün lazım...
kızlar site durup durup bakıma neden giriyor acaba bilen varmı yawwww...tam mutlu senle konuşacaktım.birden gitti ya...
mutlucum adetimin 5.günündeyim yani en fazla 9 günüm var etkili olurmu....
ewet mutlu elıfcım sen ne zaman yapcan bcm neler deneyecen bunları yapcanmı cnm[/QUOT
yahu sürekli yeni bişiy çıkıyor bu arada işlerim çok yoğun tam bir liste oluşturup netleştiricem kafamda ama kasım aralık diye düşünüyorum artık bioritm zamanlaması da yapmaya karar verdim, o eksik kalmasın...kafamdaki listeyi tam olarak yazarım burayada..özelden gönderme dışında:)
merhaba mimoza
ben 06 24 1980
eşim26 10 1977
son adet tarihim 14 haziran 2009 du hamile kaldım ilişki tarihim büyük ihtimal 24 haziran tek ilişki hamile kaldım plansızdı:) bebeğimin doğumu 1o mart 2010 neyim oldu sence:)
mimozaaa baya tutan varmı bacımmm
sen bu ay denicenmi.denk geliyormu bioritime göre
şurup zaten 5 gün içiliyor antibiotik hemen etkili deil aslında ama dene. sirkeli su elma ve sadece su uzun vadede etkili şeyler clearblue aldınmı mimoza zamanlama çok önemli bak nasıl ayarlıycan zamanını...birde kocan için olan içecek zaten ilişkiden yarım saat önce içilecek daha önce yazmıştım sana. aman çok içmesin aslında birde hindiba tohumu özütü vardı ama o da uzun vadede kullanılması gerekenlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?