Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mutlucum nerdesin sen bakiiimklava:
bidaha kaybolma canım ya ...
valla bio ritme uymayan iki kişi oldu ama iki az bi rakam bence....
neler öğrendin merakla bekliyorum.birazda çabuk ol bu ay deneme yapıcam çünki:kedi:

mutlucum nerdesin sen bakiiimklava:
bidaha kaybolma canım ya ...
valla bio ritme uymayan iki kişi oldu ama iki az bi rakam bence....
neler öğrendin merakla bekliyorum.birazda çabuk ol bu ay deneme yapıcam çünki:kedi:

geldim canım geldim de site bakıma alınmış nooluyo bööle..baktınmı sende helene...ikinci kızına hangi yıl hamile kalmış onu yazmamış bende bilmiyorum ikiye bakamadım...
deneme yapacaksan hemen su ve elmaya başla..daha söyliceklerim var...mesaj atıcam özelden...akşamları elma sirkeli su iç. sakın alkali olucam diye yeşil yapraklı tüketme...sana söylediğim şurup ve erkekler için olan içeceği unutma bir hafta önceden de antibiotik kullan yumuşak doku iltihapları için olanlar var ilaç ismini atarım özelden clearblue gülen yüz çıktığında bu zamanlamayı dr. söyledi bu arada. ama yine bunlar dışında bi yöntem var ben mesaj atıcam sana...dur helene cevap yaziim bi...

mimozacım bir arkadaşıma da bakar mısın?

kadın: 08.03.1986
erkek: 27.06.1980

sat:5 şubat ilişki kesin olmamakla 18 şubat

2008 temmuzda hamile kaldı bir kızı var

bakalım buda tutacak mı.?

ya bide aslında benim ekimin başında yani 4 -9 arası gibi yumurtlama günlerim o günlerde erkek olmaz mı ki

mutlucum özel mesajın gelmedi yaw....
evet ezel bakıyorum yazıp altına yazmışsam sensindir.

mimozacım bir arkadaşıma da bakar mısın?

kadın: 08.03.1986
erkek: 27.06.1980

sat:5 şubat ilişki kesin olmamakla 18 şubat

2008 temmuzda hamile kaldı bir kızı var

bakalım buda tutacak mı.?
rusa göre tutuyor.bio ritm için tam ve kesin gün lazım.18 şubatta kadının son kız günüymüş.
12 13 14 15 16 17 18 şubat kızmış yani...

kızlar site durup durup bakıma neden giriyor acaba bilen varmı yawwww...tam mutlu senle konuşacaktım.birden gitti ya...
mutlucum adetimin 5.günündeyim yani en fazla 9 günüm var etkili olurmu....

rusa göre tutuyor.bio ritm için tam ve kesin gün lazım.18 şubatta kadının son kız günüymüş.
12 13 14 15 16 17 18 şubat kızmış yani...

mimoza arkadaşım 7.5 aylık hamile ama doktorlar kesin olmamakla beraber kız diyorlar arkadaşımda erkek gibi hissediyorum diyor
sat:5 şubat ilişki kesin olmamakla 18 şubat yani sende kız diyorsun öyle mi?

kutaylin canım rusa ilk çocuğu kız olarak tutuyor.ikinci rusa göre erkek...ama bio ritime göre kız...
öğrenince yaz merak ettim:)

baktım cnm evet çoğunluk erkek gibi birde tuhaf olan her gittiği doktor kesin kız diyemedi ''sanki kıza benziyor diyorlar'' bizde sonucu çok merak ediyoruz,kesin belli olsun haber veririm cnm çok saol

bunların hepsini sana yazmışım ezel....:uhm:

mimoza canım yaaa ekim ayı başında benim yumurtlama günlerime denk gelen bi gün yok mu erkek tutturabileceğim muhtemelen 4 - 8 ekim arası yumurtlama olacak offf yaaa ekkim ayı hamiş kalmayı çok istiyıordum bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

mimoza benim yaş:23/04/1975 eşim 20/12/1971 sat :21 ağustos 2000 bir de sat 25 mart 2005 il günü:8 nisan 2005 bakalım tutacak mı
en son da sat :11 temmuz 2010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…