mutluelifffffffffffffff canım ya bana yardım et..bi kontrol edermisin fiona canım sende bio ritim günlerini kontrol edin kızlar...
ben 12.01.1985
eşim 01.01.1985
son adet tarihim 29 mayıs yani haziranın ilk haftası hamile kaldığımı düşünüyorum. bu hafta öğreneceğim cinsiyeti. öğrenmeden tahmin almak istiyorum. teşekkürler şimdiden.
canım bana da bakarsan sevinirim
benim doğum tarihim 21.12.1979
eşimin ki 15.12.1974
sat 31 ağustos yer edirne erkek bebek için ...
3-4 eylül de denedim bir de yumurtlama günü deniyeceğim 16 eylül sence erkek bebek için uygun mu mimoza yardımcı olursan iyi olur 2 aydır boş geçiyorum inşallah bu ay olur
mimoza yeni topiğin hayırlı olsun bende ani olarak bebek kararı almıştım... normalde önümüzdeki ay düşünüyordum ama bu aydan başlıcam tam topiği gezerken mimozadan takvime bakması için rica edeyim die düşünüyordum ki topik açtığını yazmışsın alkisalkisalkis ..... benim 10.06.1985 ... eşim 21.10.1979 bu ay ama ekimede bakarsan sevinirim opuyorumnanaktan
rus takvimine göre 2010 ocaktan itibaren kıza geçmiş.2012 nisana kadar kız...
bio ritmine görede bakmak için hangi ay hangi cinsiyet istiyorsanız yazın bakıyım...
rus takvimine göre kız
bio ritmine görede sen erkek günündesin eşinde erkeğe yatkınmış....
bende merak ettim ama tahminim erkek...:uhm:
evet ben zaten rus takviminin tutarlılığına çok inanıyordum.bio ritim ve rusun aynı zamanda olmasıda lazımmış demekki.sen tam erkek günündeymişsin ama kızın olmuş.açıkçası sevindim.tutmayan olunca sevinesim geliyorsırnaşık şeyCanım kız benim bebişim.Rus takvimine bende bakmıştım ilk hamile kaldığımda kız demişti.Çin takvimine bakmıştım ama çvremde arkadaşlar kimileri bitirdiğin yaşa kimileri ise girdiğin yaşa bakacaksın diyordu.1985 doğumlu olduğum için 2010 da 25 yaşıma bakmam gerekiyorsa çin takvimi de kız diyor mart ayı çünkü.Ama ben ocak doğumluyum martta hamile kaldığım için 25 bitmiş 26 dan 2 ay almışım.O zaman 26 yaşın martına bakarsan erkek diyordu.Gören herkesde erkek demişti.Ama ultrasona girdim 15. haftamda doktorum kız dedi.Sonrada değişmedi yani kızım olacak.Bioritm ne onu bilmiyorum tabi.Ama bende çok araştırdım bu olayları.Bana takvimler falan değilde ilişki sıklığı ve yumurtlama zamanı mantıklı geliyor.Ben hamile kalırken ovulasyon testlerinden kullandım.Kırmızıyı gördüğüm gün ilişki oldu ondan öncede oldu sonrada.Yani sık ilişki ile hamile kaldım.Sık ilişki X kromozomlarının işine yarıyor.Yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olsaydı muhtemelen erkek olurdu.Ama ilk bebeğim benim hiç cinsiyet düşünmedim.Tek derdim çocuğum olsun olduğu için kendimi garantiye aldım yumurtlama gününü kaçırmadım.Kızım bize mutluluk getirecek Allah herkese gönlüne göre versin.. Sanada çok teşekkür ederim..
merhba;dikkatimi çekti konu;bana da bakabilir misiniz?
eşim1981 nisan
ben 1982 temmuz
son adet tarihim 31 agustostu ve 2 yıl önce hamile kaldım.bir kızım oldu(fakat kaybettim)
şimdi eşimle ben önce hayırlısıyla kız bebek istiyoruz.bu aralar hamileliği düşünüyorum..
teşekkürler..
mimoza benim 18.09.1981 eşimin 12.12.1976 son regi günüm 25 ağustos....ilişki günlerim 2, 4 , 7 eylül...yani adetin 9. 11. ve 14. günü ilişki oldu...beklenen regi 22 eylül..benim bu ay tutsa ne olur. şimdiden teşekkürler..
teşekkür ederim canım...mimoza yeni topiğin hayırlı olsun bende ani olarak bebek kararı almıştım... normalde önümüzdeki ay düşünüyordum ama bu aydan başlıcam tam topiği gezerken mimozadan takvime bakması için rica edeyim die düşünüyordum ki topik açtığını yazmışsın alkisalkisalkis ..... benim 10.06.1985 ... eşim 21.10.1979 bu ay ama ekimede bakarsan sevinirim opuyorumnanaktan
Canım tabiki kontrol ederim.Bende merak ediyorum doğruluğunun ne kadar olduğunu.Ama özellikle bioritimde sat ile birlikte ilişki gün veya günlerinin verilmeside iyi olur.Yoksa yanılma olabilir çünkü sata göre ortalama yumurtlama tarihine göre bakılır ama kimi13 te kimi 18de yumurtluyor.Sistemdede biliyosunki 1-2 günlük kaymalar önemli.
Aytence senin eşinle bioritminiz zıt oluyor.Yani sen erkekte iken eşin kız.Kadının daha baskın olduğunu düşünürsek artık kendine göre deneyeceksin.3-4 eylülde sen kıza yatkın iken eşin erkek günlerinde.13-14-15-16 eylül erkek günlerin fakat bu sefer eşin kız günlerinde.Bence 15 eylülde denemelisin.Yumurtlamanada uyuyormuş madem.Tabi birde mimoza baksın belki benim göremediğim noktalar olmuştur.
canım bana da bakarsan sevinirim
benim doğum tarihim 21.12.1979
eşimin ki 15.12.1974
sat 31 ağustos yer edirne erkek bebek için ...
3-4 eylül de denedim bir de yumurtlama günü deniyeceğim 16 eylül sence erkek bebek için uygun mu mimoza yardımcı olursan iyi olur 2 aydır boş geçiyorum inşallah bu ay olur
bana da bakar misin canim
ikinciyi erkek istiyorum da Allah nasip ederse :Saruboceq:
esim 1985 ocak
ben 1988 aralik
bir de kizim var dogmus cocuklarinizi da yazin demistin de
ona da 2009 eylul ayinda hamile kaldim.satim 31 agustostu
simdi bir zahmet bak bakalim ne zaman erkek olabilme ihtimali var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?