Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mutluelifffffffffffffff canım ya bana yardım et..bi kontrol edermisin fiona canım sende bio ritim günlerini kontrol edin kızlar...

Canım tabiki kontrol ederim.Bende merak ediyorum doğruluğunun ne kadar olduğunu.Ama özellikle bioritimde sat ile birlikte ilişki gün veya günlerinin verilmeside iyi olur.Yoksa yanılma olabilir çünkü sata göre ortalama yumurtlama tarihine göre bakılır ama kimi13 te kimi 18de yumurtluyor.Sistemdede biliyosunki 1-2 günlük kaymalar önemli.

canım bana da bakarsan sevinirim
benim doğum tarihim 21.12.1979
eşimin ki 15.12.1974
sat 31 ağustos yer edirne erkek bebek için ...
3-4 eylül de denedim bir de yumurtlama günü deniyeceğim 16 eylül sence erkek bebek için uygun mu mimoza yardımcı olursan iyi olur 2 aydır boş geçiyorum inşallah bu ay olur

Canım sizinki gerçekten ilginç.Rusa göre ikinizde 2009 da kan yenilemişsiniz.Böyle bir durumda aya bakılır.İkinizde ocak doğumlusunuz ama seninki 12 si olduğu için gün hesabına göre en son sen yenilemişsin dolayısıyla kız.Bioritimde ise haziranın 9una kadar sen erkeğe yatkınsın eşin kıza yatkın yani ben tam bişey söyleyemiyeceğim fakat kız olma ihtimali bence daha fazla.Belli olunca haber ver.

fiona çok teşekkür ederim bir çok kişi de senin kesin kız diyor hayırlısı olsun belli olunca haber veririm.

Aytence senin eşinle bioritminiz zıt oluyor.Yani sen erkekte iken eşin kız.Kadının daha baskın olduğunu düşünürsek artık kendine göre deneyeceksin.3-4 eylülde sen kıza yatkın iken eşin erkek günlerinde.13-14-15-16 eylül erkek günlerin fakat bu sefer eşin kız günlerinde.Bence 15 eylülde denemelisin.Yumurtlamanada uyuyormuş madem.Tabi birde mimoza baksın belki benim göremediğim noktalar olmuştur.

mimoza benim 18.09.1981 eşimin 12.12.1976 son regi günüm 25 ağustos....ilişki günlerim 2, 4 , 7 eylül...yani adetin 9. 11. ve 14. günü ilişki oldu...beklenen regi 22 eylül..benim bu ay tutsa ne olur. şimdiden teşekkürler..

Asilmavi ekim ayında erkek günlerin 11-14 ekim arası.Eşin ise 11-12-13 de kız günlerinde 14 ekimde erkeğe yatkın oluyor.Yumurtlama zamanın tutarsa 14 ekim erkek şansın fazla.Belitmemişsin ama erkek bebeğe bakacaktık dimi?CADIARZU

bana da bakar misin canim
ikinciyi erkek istiyorum da Allah nasip ederse :Saruboceq:
esim 1985 ocak
ben 1988 aralik
bir de kizim var dogmus cocuklarinizi da yazin demistin de
ona da 2009 eylul ayinda hamile kaldim.satim 31 agustostu
simdi bir zahmet bak bakalim ne zaman erkek olabilme ihtimali var?

rus takvimine göre 2010 ocaktan itibaren kıza geçmiş.2012 nisana kadar kız...
bio ritmine görede bakmak için hangi ay hangi cinsiyet istiyorsanız yazın bakıyım...

canım bana iki sene kızmı görünüyo rus takvimi allah allah.ay olarak ocak şubat mart ayları 2011 de ne gösteriyo canım bio ritm:icecream:

rus takvimine göre kız
bio ritmine görede sen erkek günündesin eşinde erkeğe yatkınmış....
bende merak ettim ama tahminim erkek...:uhm:

Canım kız benim bebişim.Rus takvimine bende bakmıştım ilk hamile kaldığımda kız demişti.Çin takvimine bakmıştım ama çvremde arkadaşlar kimileri bitirdiğin yaşa kimileri ise girdiğin yaşa bakacaksın diyordu.1985 doğumlu olduğum için 2010 da 25 yaşıma bakmam gerekiyorsa çin takvimi de kız diyor mart ayı çünkü.Ama ben ocak doğumluyum martta hamile kaldığım için 25 bitmiş 26 dan 2 ay almışım.O zaman 26 yaşın martına bakarsan erkek diyordu.Gören herkesde erkek demişti.Ama ultrasona girdim 15. haftamda doktorum kız dedi.Sonrada değişmedi yani kızım olacak.Bioritm ne onu bilmiyorum tabi.Ama bende çok araştırdım bu olayları.Bana takvimler falan değilde ilişki sıklığı ve yumurtlama zamanı mantıklı geliyor.Ben hamile kalırken ovulasyon testlerinden kullandım.Kırmızıyı gördüğüm gün ilişki oldu ondan öncede oldu sonrada.Yani sık ilişki ile hamile kaldım.Sık ilişki X kromozomlarının işine yarıyor.Yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olsaydı muhtemelen erkek olurdu.Ama ilk bebeğim benim hiç cinsiyet düşünmedim.Tek derdim çocuğum olsun olduğu için kendimi garantiye aldım yumurtlama gününü kaçırmadım.Kızım bize mutluluk getirecek Allah herkese gönlüne göre versin.. Sanada çok teşekkür ederim..

merhba;dikkatimi çekti konu;bana da bakabilir misiniz?
eşim1981 nisan
ben 1982 temmuz
son adet tarihim 31 agustostu ve 2 yıl önce hamile kaldım.bir kızım oldu(fakat kaybettim)
şimdi eşimle ben önce hayırlısıyla kız bebek istiyoruz.bu aralar hamileliği düşünüyorum..
teşekkürler..

evet ben zaten rus takviminin tutarlılığına çok inanıyordum.bio ritim ve rusun aynı zamanda olmasıda lazımmış demekki.sen tam erkek günündeymişsin ama kızın olmuş.açıkçası sevindim.tutmayan olunca sevinesim geliyorsırnaşık şey

canım tarihleri biraz daha net yazarmısın.tam ay gün..birde kızına hamile kaldığın ay gün yılda önemli..yazarsan ona göre cevap yazarım

rusa göre ikinizde en son 2008de olmuş.ve aya bakılacak olursa eşin daha yeni yani erkek...bio ritmine bakıyorum...

teşekkür ederim canım...
2011 10.aya kadar kızdasın rus takvimine göre..bio ritmine fionacım bakmış zaten...

evet arkadaşlar.özellikle bio ritim de ilişki günü çok önemli...geç yum olması olayı var.tahmini 14.gün diye bakmak çok net olmaz..herkesin siklusu farklı çünkü...

merhaba mimoza arkadaşım;
ben 30.03.1982
eşim 06.05.1981
2008 mart ayında oğluma hamile kaldım, son sat 29 ağustos ve bir kızım olsun isterim, bana güzel bilgilerini aktarırsan sevinirim cnm iyi geceler..

fionacım sen baktıysan vede mutluelifcim baktıysa tabiki doğrudur..nerdesin mutlucum bak bu takvimlerin güvenilirliğini test ediyoruz gelsene cicim:içelim:
bio ritim günlerin belli.rus takvimine görede bu sene 12.aydan sonra erkeğe geçiyor bence bekle 2012 12.ayına kadar erkektesin...o zaman yap...mesela 2011in başları olunca bio ritimdende gün ayarla çok süper olur...

rusa göre ikinizde 2009da yenilenmişsiniz.aya bakıyoruz aya görede en son sen yenisin yani 2013e kadar kız
ama kızın rus takvimine uymuyor...
bio ritim için tam gün tarih lazım...vede tam ilişki günü..eğer erkek için istiyorsan hangi ay hamiş kalmak istiyorsan o aya bakarım...ama rus için beklersen ki ilk bebekte tutmazsa ikincide tutmuyor sadece bio ritime bakarım.
bu arada sen 2009dan 2006 arası ameliyat kan verme gibi bi olay geçirinmi. yada eşin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…