- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
rus takvimine göre
2009marttan 2011 şubata kadar erkek
bio ritmine görede seneye mayıs için erkek günlerini veriyim
20 23 mayıs
fionacım sen baktıysan vede mutluelifcim baktıysa tabiki doğrudur..nerdesin mutlucum bak bu takvimlerin güvenilirliğini test ediyoruz gelsene cicim:içelim:
bio ritim günlerin belli.rus takvimine görede bu sene 12.aydan sonra erkeğe geçiyor bence bekle 2012 12.ayına kadar erkektesin...o zaman yap...mesela 2011in başları olunca bio ritimdende gün ayarla çok süper olur...
Asilmavi ekim ayında erkek günlerin 11-14 ekim arası.Eşin ise 11-12-13 de kız günlerinde 14 ekimde erkeğe yatkın oluyor.Yumurtlama zamanın tutarsa 14 ekim erkek şansın fazla.Belitmemişsin ama erkek bebeğe bakacaktık dimi?CADIARZU
kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan fiona bişi daha söylicem ben şu anda beklemedeyim bu bi kaç gün içinde falan varmı erkek günü başlayalım hemen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :roflol:teşekkür ederim canım...
2011 10.aya kadar kızdasın rus takvimine göre..bio ritmine fionacım bakmış zaten...
canım tarihleri biraz daha net yazarmısın.tam ay gün..birde kızına hamile kaldığın ay gün yılda önemli..yazarsan ona göre cevap yazarım
mimoza canım topiğin hayırlı olsun çok ilgi var.allah devamını getirsin.benim doğ tarihim 23 nisan 1975 eşiminki ise 22 aralık 1971 şu an hamileyim sat 11 temmuz. bebeğin olduğu gün ise 17,18,19 temmuz.bakarmısın.zahmet olmazzsa.sevgiler.
kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan fiona bişi daha söylicem ben şu anda beklemedeyim bu bi kaç gün içinde falan varmı erkek günü başlayalım hemen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :roflol:
canım rus takvimini ben de incelemiştim o yüzden eşim kan verdi biliyosun kan vermelerde kürtajlar da doğumlarda çizelge değişiyor
yardımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum ...
fiona lütfen bakarmısın?meraktan sabahı zor ettim.:teytey:
arkadaşlar nasıl oluyor bu yaaa bana yardım edin ne olur...eşim de bende 1977 doğumluyuz...ben 2004 de kürtaj oldum ...2006 dogum ...36 yaşımda yeniden hamile kalmak istiyorum çünkü şuandada hamileyim ve kız bebek 2 kzıım yolda ..3 derekek isiyorum..tedbirli gitmeliyim ..yardımlarınızı bekliyorum
kızlar çok merak ediyorum bu yöntei
hesaplayamadım bir türlü
benim doğum tarihim 83
eşiminki 86
ben 2010 ağustosta hamile kaldım
kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan fiona bişi daha söylicem ben şu anda beklemedeyim bu bi kaç gün içinde falan varmı erkek günü başlayalım hemen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :roflol:
09-08-1983 ben
25-03-1986 eşim
01-08-2010 Son adet tarihim
7 ağustos. 13- 14-15-16-17 tarihleri arasında ovulasyon günlerimdi.:kedi:
canım kusura bakma gözümden kaçmış...
rus takvimine göre kız bio ritme göre sen kıza yatkınsın
eşinde 17 18 kıza yatkın 19 da kız a geçiyor
rusa göre ikinizde 2009da yenilenmişsiniz.aya bakıyoruz aya görede en son sen yenisin yani 2013e kadar kız
ama kızın rus takvimine uymuyor...
bio ritim için tam gün tarih lazım...vede tam ilişki günü..eğer erkek için istiyorsan hangi ay hamiş kalmak istiyorsan o aya bakarım...ama rus için beklersen ki ilk bebekte tutmazsa ikincide tutmuyor sadece bio ritime bakarım.
bu arada sen 2009dan 2006 arası ameliyat kan verme gibi bi olay geçirinmi. yada eşin..
mimomazcım bana da bakrmısın
ben 10 +3 hamişim
eşim 12.11.79
ben 15.06.77
sat 26 haziran 2010
bebeğim geç döllendi çok iyi biliyoırum yani temmuz ayında hamiş kaldım eşim zaten 3 temmuzda geldi yanıma ve hamile kalabileceğim günler temmuzun 15-20 si arasıydı gerçektende usg dede 1 hafta geride kuzum cok tşk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?