Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım rus takvimini ben de incelemiştim o yüzden eşim kan verdi biliyosun kan vermelerde kürtajlar da doğumlarda çizelge değişiyor
yardımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum ...

teşekkür ederim canım...
2011 10.aya kadar kızdasın rus takvimine göre..bio ritmine fionacım bakmış zaten...
kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan fiona bişi daha söylicem ben şu anda beklemedeyim bu bi kaç gün içinde falan varmı erkek günü başlayalım hemen kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :roflol:

canım tarihleri biraz daha net yazarmısın.tam ay gün..birde kızına hamile kaldığın ay gün yılda önemli..yazarsan ona göre cevap yazarım

benim 29.07.1982 dogum tarihim
eşimin 20.04.1981
2007 eylül ayında hamile kaldım.son adet tarihim 31 agustostu.birr kızım olmuştu.haziran yında.
şimdi tekrar kız bebek istiyoruz hayırlısıyla..
şimdi ben bu ay adetim bittikten sonra korunmamayı düşünüyorum..adet tarihleri gerekirse 11 agustos ve bu ay 11 eylül..

fiona lütfen bakarmısın?meraktan sabahı zor ettim.:teytey:

Kızlar banada baksanız...ben 1977 mart ,,eşim de 1977 ayını bilmiyoruz (çok sevgili kayınvalidem bilemiyor nüfüs cüzdanında da farklı yazıyor) kızımız 2006 haziranda dogdu...kızımda satım 23 ekimdi 2005 idi...bende 28 yaşındaydım..
şimdi birhdaha hamileyim ve oda kız 22 mayıs satım yaşım 33...şimdi ne çıkıyor birde 36 yaşa bakarsanız onuda erkek istiyoruz eşimle...2kız bir oglan süper olur..kız doyumluk oglan tadımlık :))

canım rus takvimini ben de incelemiştim o yüzden eşim kan verdi biliyosun kan vermelerde kürtajlar da doğumlarda çizelge değişiyor
yardımlarınız için her birinize teşekkür ediyorum ...

arkadaşlar nasıl oluyor bu yaaa bana yardım edin ne olur...eşim de bende 1977 doğumluyuz...ben 2004 de kürtaj oldum ...2006 dogum ...36 yaşımda yeniden hamile kalmak istiyorum çünkü şuandada hamileyim ve kız bebek 2 kzıım yolda ..3 derekek isiyorum..tedbirli gitmeliyim ..yardımlarınızı bekliyorum

kızlar çok merak ediyorum bu yöntei

hesaplayamadım bir türlü

benim doğum tarihim 83

eşiminki 86

ben 2010 ağustosta hamile kaldım

sen ve eşin 2013te aynı zamanda yenileneceksiniz aya bakmak lazım ayları yaz bana...
aksi hald 2017 ile 2019arasını lazım

canım ya eski sayfaları karıştırmayı hiç sevmiyorum...tekrar d.tarihini ve ne zaman neyi istediğini yaz bakalım...
akşama gelirim kızlar şimdi çıkmam lazım... görüşürüz

09-08-1983 ben
25-03-1986 eşim

01-08-2010 Son adet tarihim

7 ağustos. 13- 14-15-16-17 tarihleri arasında ovulasyon günlerimdi.:kedi:

en son mesajımdan sonraki mesajları okuyarak başlıyorum...akşama yazan herkese bakıcam.fiona mutlu sizlerde yardımcı olun..fionacım ilgin için teşekkür canım...
tekrar yazıyorum lütfen doğmuş çocuklarınızında bilgilerini özellikle ne zaman hamile kaldığınızı yazarsanız çok daha ii olur...

09-08-1983 ben
25-03-1986 eşim

01-08-2010 Son adet tarihim

7 ağustos. 13- 14-15-16-17 tarihleri arasında ovulasyon günlerimdi.:kedi:

canım tam senin yenilendiğin ay olmuş yani bence %50 rus takvimine göre..erkeğe daha yatkın olacağını düşünüyorum.aslında kıza geçmiş ama şimdiye kadar bu tip baktıklarımda yeni tazelenen değilde eskinin geçerli olduğunu gördüm.yani rusa göre bence erkek...bio ritminde erkeğe yatkın ve erkek gün le rine denk gelmiş..eşinde erkeğe yatkın...sonucu mutlaka yazarmısın.....

mimoza, canım ben rus takvimine baktım kız çıkıyor. eşimin, benim doğum tarihimi yazdım birde SAT tarihini. kız çıktıbilmiyorumkismile

mimomazcım bana da bakrmısın
ben 10 +3 hamişim

eşim 12.11.79
ben 15.06.77
sat 26 haziran 2010
bebeğim geç döllendi çok iyi biliyoırum yani temmuz ayında hamiş kaldım eşim zaten 3 temmuzda geldi yanıma ve hamile kalabileceğim günler temmuzun 15-20 si arasıydı gerçektende usg dede 1 hafta geride kuzum cok tşk ler

simdi yani 2013e kadar kiz mi cikiyor?
zaten bebek dusunmuyorum henuz 1.5 sene gibi.
kan verme olayimiz olmadi,bende olmadi yani,esime de sorarim.
bioritme baktiriicam o zaman sana...unutma beni

Söylediğiniz tarihlere göre bioritimde bebek erkek.Rus takvimine göre kız ama kan yenilemeniz 2010 yılının haziranında olmuş Siz temmuzda hamile kalmışsınız buda erkek olma ihtimalini kuvvetlendirir.Sonucu muhakkak yazın.Bakalım tutacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…