Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba;

rica etsem banada bakar mısınız ??

16 hafta 4 günlük hamileyim

eşim 14.06.1976
ben 29.10.1978
sat: 21.05.2010

teşekkür ederim...a.s.

Canım kız bebek için bioritme göre uygun günlerin 14-18 eylül 24-25 ekim 15-21 kasım araları.Özellikle son iki verdiğim tarihler eşin içinde uygun.Rus takvimine göre zaten uzunca bir süre kız günlerindesin.

merhaba;

rica etsem banada bakar mısınız ??

16 hafta 4 günlük hamileyim

eşim 14.06.1976
ben 29.10.1978
sat: 21.05.2010

teşekkür ederim...a.s.

:)) pardon

27,28,29,30,31 mayıs özellikle 1 haziran çünkü evlilik yıldönümümüz :)))

1 senenin sonunda ilaçla olduğu için çok çalışmanız lazım demişti doktor :kedi::)) bizde kıramadık kaydirigubbakcemile3

Rus takvimine göre kız.Bioritim için ilişki günlerinin olması lazım.

kan yenileme ne deemk açıklar mısınız ?

merhaba mimoza arkadaşım;
ben 30.03.1982
eşim 06.05.1981
2008 mart ayında oğluma hamile kaldım, son sat 29 ağustos ve bir kızım olsun isterim, bana güzel bilgilerini aktarırsan sevinirim cnm iyi geceler..

ben arada kaynamışım sanırım:) banada bakarsanız sevinirim..

merhaba mimoza arkadaşım;
ben 30.03.1982
eşim 06.05.1981
2008 mart ayında oğluma hamile kaldım, son sat 29 ağustos ve bir kızım olsun isterim, bana güzel bilgilerini aktarırsan sevinirim cnm iyi geceler..

oğlun rusa göre tutuyor....
2012 marttan 2013 mayısa kadar kız ...şimdi kalırsan yine erkek...bio ritme göre
son sata göre kız günlerini veriyorum...

7 14 eylülarası sen kızdasın
9 14 arası eşin erkekte...bilemiycem canım bu durumda oğlun olur gibime geliyor.hem rus hem eşin erkekte....

canım rica etsem bana da bakarmısın

ben 31.08.1986 doğumluyum
eşim 18.08.1986 doğumlu
bu ay büyük ihtimal 24 eylülde adet görücem ekimde hamile kalmak istiyorum ohaoldumsmile
ekimde hamile kalırsam cinsiyeti ne olur bilmiyorumkismile

bide hangi günler erkek hangi günler kız görünüyor

7 14 eylülarası sen kızdasın
9 14 arası eşin erkekte...bilemiycem canım bu durumda oğlun olur gibime geliyor.hem rus hem eşin erkekte....

oyyy ben şimdi 2012ye kadar beklicekmiyim(( hay allah zaten 2.bebek istemiyordum son zamanlar olumlu düşünmeye başlamıştım ama şimdi tamamen vazgeçtim galiba.. peki ekim-kasım-aralık falanda mı hiç kız gözükmüyor onlar içinde son satlarmı gerekiyor?

2010da sen yenilenmişsin eşin 2012de yani 2012ye kadar kız rus takvimine göre...
bio ritme bakıyorum......

kızlar ben bir şey sormak istiyorum erkeğin kanı 4 yılda bir yenileniyorya kan verildiği zaman bu dört yıl değişir mi yoksa kan verilse de verilmese de 4 yılda bir mi yenilenir teşekkürler

merhabalar ben yeni katıldım aranıza benimkinede bakarmısınız lütfen son adet tarihim 20 haziran ama doktorda 25 haziran çıkıo şu anda 12+2 haftalık hamile olduğumu söylüyor doktor. eşimin doğum tarihi 02.04.1976 benimki 06.04.1978 bakarsanız sevinirim teşekkürler

mimozacım topigin hayırlı olsunnn
bende çözdüm yöntemi ama ben kadının tarihini baz alıyorumm.kocanın tarihleri pek bi işe yaramıyor gibi geldi bana ,ne dersin???

bide gamzeye bi tarih vermişin erkek günü diye.benim bakmama görede o tarih tam kıza yatkınlık günü.ikimizden biri yalnış baktıııbilmiyorumkismile

tarihleri yazıyım sen bidaha bak cnm
16 ocak 1979 kadının tarihi
10 agustos için bakacaksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…