Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benımkı 31 01 1974
esımın sadece tarıhı tam dogru 1970
bakabılırmısın acaba bu sene ekım kasım aralık ıcın dusunuyorum

canım tam erkek günü yine baktım.
fiona canım bide sen bak...:uhm:

benımkı 31 01 1974
esımın sadece tarıhı tam dogru 1970
bakabılırmısın acaba bu sene ekım kasım aralık ıcın dusunuyorum

19 20 ekim
1017kasım
4 13 aralık
rusa görede
2010un ocağında sen yenisin
kocanda 2010da yenilenmiş.yani tam günü lazım kocanın.eğer kocan senden sonraki aylardan birinde doğmuşsa o zaman 2013e kadar erkek...

ne gerekiyo baktırmak için..dur bakayım bende..banada anlatın.her zaman biri bakacak degilya:))

canım bana eşin ve senin tam d.tarihinizi ve kızlarına hamiş kaldığın günleri ver çabucak bakıyım

hatta senden şu parayla aldığın takvimin günlerini istedim.oda lazım bana yollarsan çok sevinirim canım yaa

aaa mimoza yeminle bana hiç mesaj gelmedi kuzummm..cevap vermezmiyim ben sana.dur bekle bi toparlayayım.ama ben sana bunları özelden atayım.açık olmasın..

tamam canım bekliyorum.tam doğum tarihleriniz.kızlarına hamiş kaldığın tam gün ay ve yıl olarak yaz....doğurduğun değil hamiş kaldığın canım yanlış olmasın...bekliyorum..bide sana o takvimin günlerini istiycem...onlarıda bana bi at canım ya:)))

esmerkız iki kızında rusda tam uyuyor.bioritmine bakmıştım galiba...valla sen bilirsin...yaşları çok yakın.acele etme derim ben sana....

esmerkız iki kızında rusda tam uyuyor.bioritmine bakmıştım galiba...valla sen bilirsin...yaşları çok yakın.acele etme derim ben sana....

teşekkür ederim canım ikiside tutuyo yani öylemi .bioritime bakmadın canım rus takvime göre söyledin .bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım.

zaten bio ritme görede netlik yok...hayırlı olsun kızın...rus takvimi bio kadar tutuyora.s

esmercim bana hamile kalmak istediğin ayı söyle bakıyım.ama bana burdan yaz özelim çok dolu .
tam doğum tarihlerinizi ve hamiş kalmak istediğin ayı yaz erkek günlerini yazıyım.....

şimdi hamiş kaldıgın tarih diyosunda.ilk kız ne zaman oldu bilmem.sık ilişkiyle oldu.anca son adet tarihini verebilirim.ikincide veririm.şimdi veriyorum özelden

ben 22.01 .1980 eşim 01.04.1980 yani 2011 şubat mart nisan mayıs yaza doğru kesin bi kararım yok ama bakacaz.

yaa mimozacımm.ben bu takvimi silmişim yaa.ben var sanıyordumm( ama hangi günler oldugunu biliyorum öyle yazayım bari..

mimoza yazdım ben.özelden attım..
aman verdigim bilgileri buraya yazma olurmu sonuçta edıtta yokk( silemiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…