ben 22.01 .1980 eşim 01.04.1980 yani 2011 şubat mart nisan mayıs yaza doğru kesin bi kararım yok ama bakacaz.
mımoza esımde ocak ayında dogmus
napcaz sımdı
bana ve bi kaç arkadaşımada bakarmısın benim doğum tarihim temmuz 83 eşiminki aralık 81 ağustos 2008 de hamile kaldım kızım var 2014 yada 2015 gibi hamile kalırsam ya da hangi zamanlarda hamile kalırsam oğlum olur.. arkadaşlarımında biri şubat 84 eşi mart 78 aralık 2006 hamile kaldı kızı oldu ikinciyi iki sene içinde düşüyorlar erkek için ne zaman hamile kalırsa olur.. diğeri kasım 83 eşi nisan 84 temmuz 2008 hamile kaldı kızı oldu onunda erkek ne zaman olur bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler....
helenxcim.ikji kızında rusa uygun
ama bio ritim takviminle o takvim eğer verdiğin tarihler kesinse (yani hatırlamıyorum yazmışsın ondan diyorum ) birbiriyle örtüşmüyorsempatiksalakcinni
mimoza tutmayan bi kac kişinin tarihlerini yazıyımm bide sen kontrol etsen iyi olur
benim d.t:01 11 1979
eşimin: 07 08 1978
gebe kaldığım ay:18 mayıs 2008 (kızı var)
-------------
benm d.t. 13.10.1988
eşimin d.t.10.08.1982
hamile kaldğım ay: nisan
hamile kaldıgım yer:çorlu(tekirdağ) (oglu olacak)
-----------------
ikincide rusa uymuyor zatewn bio ritmine bakamıyoruz
en son mesajımdan sonraki mesajları okuyarak başlıyorum...akşama yazan herkese bakıcam.fiona mutlu sizlerde yardımcı olun..fionacım ilgin için teşekkür canım...
tekrar yazıyorum lütfen doğmuş çocuklarınızında bilgilerini özellikle ne zaman hamile kaldığınızı yazarsanız çok daha ii olur...
mimoza şimdi benimki tutuyomu,tutmuyomu anlamıdm ben..
helen canım mimoza şuan yok galiba yerine ben bakıyorum:)
ver tarihleri istersen bakiyim hemen...
gönderdim..sonuçları yaz.ama dogum tarihlerimi yazma buraya .edıtta yok düzeltilmiyo:))
hadi bakalım ne diyeceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?