Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
helenxcim.ikji kızında rusa uygun
ama bio ritim takviminle o takvim eğer verdiğin tarihler kesinse (yani hatırlamıyorum yazmışsın ondan diyorum ) birbiriyle örtüşmüyorsempatiksalakcinni

mımoza esımde ocak ayında dogmus
napcaz sımdı

ikinizde ocak doğumlusunuz ve sen 31i...yani her ihtimalde eşin senden önce...valla canım bilemiycem o zaman yine kız...amaan boş ver ben bugün arkadaşımın kesin kız dediğime erkek dedi dr..hem rus hem bio kız çıkıyordu... yani çoğunlukla çıkıyor ama tutmayanda var unutma...

bana ve bi kaç arkadaşımada bakarmısın benim doğum tarihim temmuz 83 eşiminki aralık 81 ağustos 2008 de hamile kaldım kızım var 2014 yada 2015 gibi hamile kalırsam ya da hangi zamanlarda hamile kalırsam oğlum olur.. arkadaşlarımında biri şubat 84 eşi mart 78 aralık 2006 hamile kaldı kızı oldu ikinciyi iki sene içinde düşüyorlar erkek için ne zaman hamile kalırsa olur.. diğeri kasım 83 eşi nisan 84 temmuz 2008 hamile kaldı kızı oldu onunda erkek ne zaman olur bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler....

sadece rusa bakabilirim.bioritim için tam tarihler ve ilşkl i günleri lazım...rusa göre sen 2017 2019 arası erkek ..kızında rusa göre tutuyor
ilk arkadaşının kızıda rusa göre tutuyor..oda 2010 marttan 2011şubata kadar erkek
diğeriise rusa tutmadı..ilk çocuk tutmazsa ikincide tutmaz ama yazıyım yinede...2012nisan 2013 kasım arası erkek....

helenxcim.ikji kızında rusa uygun
ama bio ritim takviminle o takvim eğer verdiğin tarihler kesinse (yani hatırlamıyorum yazmışsın ondan diyorum ) birbiriyle örtüşmüyorsempatiksalakcinni

canım hatırlayamadıgım dedigim.ilk kızım için.o sık sık birliktelikle oldugu için ne zaman hamile oldugumu bilemiyorum.degilse verdigim takvim tarihleri kesin.ee örtüşmüyo derkenn..o bio ritim tutuyormu..bu aldgım takvimi nasıl baktın şimdi.bio ritimle bi ilgisi oldugnumu düşündün...ya herşey kaderr..bence takılmaynnn.ama tabi içinizdede kalmasınn..

mimoza tutmayan bi kac kişinin tarihlerini yazıyımm bide sen kontrol etsen iyi olur
benim d.t:01 11 1979
eşimin: 07 08 1978
gebe kaldığım ay:18 mayıs 2008 (kızı var)

-------------

benm d.t. 13.10.1988
eşimin d.t.10.08.1982
hamile kaldğım ay: nisan
hamile kaldıgım yer:çorlu(tekirdağ) (oglu olacak)

-----------------

ilki rusta tutuyor ama bio ritimde kesin değil yatkınlık var oda erkeğe yatkınmış kadın.ama kocası kız günlerinin sonuncusundaymış...bu kadarda irdelemek doğru olmaz aslında birinde uynuyorsa diğerine uydurmaya çalışıyormuşuz gibi oluyor...
ikincide rusa uymuyor zatewn bio ritmine bakamıyoruz

mimoza banada bakarmısın
22 aralık 1977 ben
21 mayıs 1972 eşim
sat 18 mayıs
ilişki 31 mayıs
bakalım tutuyomu

mimoza geldim canım yurtdışındaydım döndüm şimdi... nasılsınız bakalım ... ben yokken neler oldu ben çok bakamadım tatildeyken bio ritme tutan varmı diye ama bikaç yeni şey öğrendim konuşuruz canım...

gönderdim..sonuçları yaz.ama dogum tarihlerimi yazma buraya .edıtta yok düzeltilmiyo:))
hadi bakalım ne diyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…