Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
BERRA10

kasım için 10-11-12-13-14-15-16 ikinizde erkek günü...
aralık için sen hep erkeğe yatkınsın,yada kıza tam erkek günün bir gün var 9 aralık eşinde sende tam erkek günündesiniz.
ocak: ^15 ocak ikinizde erkek
ayrıca 6 şubattan 13 üne kadar ikinizde tam erkek günlerinizdesiniz.....

ben erkeğe yatkınları yazmadım.tam erkek günlerini yazdım...

banada bakarmısınız
s.adet.t 01 eylül
doğum tarihim 14 mayıs 1987
eşiminki 24 ağustos 1980

arkadasım banada aralık ıcın bakabılırmısın ama ben sadece kendı dogum tarıhımden emınım 31 01 1974
esımınkı karambol tesekkur ederıma.s.

arkadasım banada aralık ıcın bakabılırmısın ama ben sadece kendı dogum tarıhımden emınım 31 01 1974
esımınkı karambol tesekkur ederıma.s.

cnm eşininkide lazım....sen tam erkek gününde olursun,eşindetam kız gününde...hanginizin baskın olacağı muamma...

12 eylül son adet tarıhım eşimin d.t.27.02.1983
benımkı 08.11.1982 tarıhım kesınde ayımı annem tam bılmıyor canım. banada bakarsan memnun olurum teşk.

12 eylül son adet tarıhım eşimin d.t.27.02.1983
benımkı 08.11.1982 tarıhım kesınde ayımı annem tam bılmıyor canım. banada bakarsan memnun olurum teşk.

arkadaşım bakmayı çok isterim ama tarihler kesin olacak.Hem senin hem eşinin....doğmuş yada karnınızda olan çocuk için bakıyorsakta ilşki tarihiniz kesin olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…