Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben bu biyortismle bakmayı beceremedim bana da yardımcı olabilir mşsinz?

benim doğum tarihim: 19.03.1984
eşimnn doğum tarihi:15.08.1978

hamile kaldığım tarih : 13.05.2008

kız gününde hamile kalmışsın

tuttu vallaa ,bilmiyorumkismileşaşırdım:1shok:

vallahi hanımlar soruyu sorduğum andan itibaren tickerımı kaldırmıştımsempatiksalakcinni kopya olma ihtimaline karşılıksırnaşık şey ama tebrik ederima.s. sizi takip edeceğim bundan sonra.

2. bebeği henüz düşünmmüyorum gerçi amakaydirigubbakcemile2

Peki benim ikinci kizimda tutuuyormu acaba? Esim 16/3-76 ve ben 24/9-78 sat 23/11-07 ve hamile kaldigim gun 4/12-08. Ilk kizimda sat 25/1-2002 ve gebe gunu 2 veya 3 subat 2002.. Tskler

Merhaba ben de merak ettim bana da bakar mısınız?
benim doğum tarihim 04.04.1984
eşimin doğum tarihi 01.07.1974
sat 11.10.2008

arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......

slmlar arkadaşlar.13haftalık hamileyim:içelim: ya ben beremedim bu işi biri bana yardımcı olabilirmi bilgilerimi verip beklemeye geçiorum kıslar ilgilee:nenlere tşklrr
benim dogum tarihim:01.06,1988
eşimin dogum tarihi: 27.10.1981
sat: 03.07.2010

ilişki günü lazım??
12-20 temmuz arasında ilişki olduysa erkek

matematikcimmm hoşgeldinn tekrarrr.gözlerimiz yollarda kaldıııı.iyiki geldinnnnnn
ben ve bikac kişi bioritimi anladık ve bakıyoruzzz isteyenleree.
burayı sahipsiz bırakmadıkk yaniii

matematikcimmm hoşgeldinn tekrarrr.gözlerimiz yollarda kaldıııı.iyiki geldinnnnnn
ben ve bikac kişi bioritimi anladık ve bakıyoruzzz isteyenleree.
burayı sahipsiz bırakmadıkk yaniii

evet canım sağolasın ben yokken yanlız kalmamış başlığımız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…