sana kendi sayfamdan cevap yazıyorum canım..baktığım kişler belli olsun :lepi:
ben bu biyortismle bakmayı beceremedim bana da yardımcı olabilir mşsinz?
benim doğum tarihim: 19.03.1984
eşimnn doğum tarihi:15.08.1978
hamile kaldığım tarih : 13.05.2008
kız gününde hamile kalmışsın
arkadaslarr cınsıyet belı oldu ne cın takvımı ne rus ne bıorıtım hıcbırı tutmadı hepsıne gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek.... Duyurulurrr......
Peki benim ikinci kizimda tutuuyormu acaba? Esim 16/3-76 ve ben 24/9-78 sat 23/11-07 ve hamile kaldigim gun 4/12-08. Ilk kizimda sat 25/1-2002 ve gebe gunu 2 veya 3 subat 2002.. Tskler
Merhaba ben de merak ettim bana da bakar mısınız?
benim doğum tarihim 04.04.1984
eşimin doğum tarihi 01.07.1974
sat 11.10.2008
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriy
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa Hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
slmlar arkadaşlar.13haftalık hamileyim:içelim: ya ben beremedim bu işi biri bana yardımcı olabilirmi bilgilerimi verip beklemeye geçiorum kıslar ilgilee:nenlere tşklrr
benim dogum tarihim:01.06,1988
eşimin dogum tarihi: 27.10.1981
sat: 03.07.2010
teşekkür ederim canım baktığın için...senin regli bitiminden sonra kız gününe geçmişin ve 25 ekime kadar kız günündesin.muhteemelen bu arada hamile kalmışındır.
iki kızındada kıza yatkın günelrinde hamile kalmışın
matematikcimmm hoşgeldinn tekrarrr.gözlerimiz yollarda kaldıııı.iyiki geldinnnnnn
ben ve bikac kişi bioritimi anladık ve bakıyoruzzz isteyenleree.
burayı sahipsiz bırakmadıkk yaniii
evet canım sağolasın ben yokken yanlız kalmamış başlığımız.....
canım hayırlı uğurlu olsun... analı babalı sağlıklı sıhatli büyüsün inşaAllah...
slm matematik
canım banada bakarmısın ben anlamıyorum bioritmi
31.08.1982 benim
01.09.1971eşim
5 ekim yumurtlama tarihi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?