Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm gamzecim iyi gidyo ,çok süper hatta...bulantım yok gibi...ama iştahımda hiç yok.sanki böğrüme bişiy oturmuş gibi...3 kilo daha verdim.44 kilo oldum yawww.sende hiç oldumu böyle bişiy?
bu arada sen nasılsın?

yaw eylül :)))))))) anla işte:))))))) ama hamileilk planlı olduğu için yumurtlama döneminde olmadı gibi hatrlıyorum belirsizlik ne kötü

eğer 16 eylülde hamiş kaldıysan sen nötr,eşin erkeğe yatkın.sonuç erkek
23 eylül ise sen yine nötr eşin kız..sonuç:kız
hayırlısı olsun...:ecrin_bebek:

ay cnm vermıssın baya ya dıkkat et kendıne bıraz yemeye calıs bebıs ıcın.. yok cnm olmamıstı bende... 44 kılo cnm baya dusuk kılon ya aman dıkkat et ....bende ıyıyım cnm ne olsun beklemedeyım henuz bakalım ıns kısmet de varsa olacak ..

evet oluyor...açlıktanda olabilir...hatta yarın belki rapor alabilirim.yemeği bile eşim yaptı.kafamı hep yastığa koymak istiyorum.ama hasta gibi değilim.sadece çoookkk yorgunum...

ewet cnm al al dınlen ınsan cok yorgun hıssedıyo ılk basta rabbım saglıcakla su gunlerını hayırlısıyla gecmesını nasıp etsın ınsssss sonrada oglusunu al kucagınaaaa ınssssssss:ecrin_bebek:bu arada dr gıttınmı??

Son düzenleme:

amin cnm.bu hafta sonu gideceğiz.eşimde yanımda olsun istiyorum..:hulya:

Kızlar ben bu bioritm grafiğinden bişey anlamadım.Anlayan bide bana baksın hayrına.Doğruluğundan emin olmak için kızıma hamile kaldığım ayı da yazayım.Ben 27.06.1982 eşim 26.12.1978 doğumluyuz.kızıma29 30 kasım 2003 arası(adetim bittikten sonraki haftanın bir günü) vanda hamile kaldım.Şuan adetimin 8.günü.32-35 arası adet döngüm, balıkesirdeyim önümüzdeki zaman zarfında erkek için en uygun zaman ne zaman bakarmısınız lütfen.

eğer 29.da hamile kaldıysan sen erkeğe yatkın,eşin kız gününde;dolayıısıyla KIZ,
30. olduysa sen nötr eşin kız sonuç yine KIZ...
erkek bebiş için bakalım ama belli biay söyle cnm..bir sürü durum söz konusu.yumurtlama tarihlerini takip etmesela,bakalım sonra:hulya:

Matematikciğim çok teşekkür ederim.yumurtlamam18.20 günü gibi oluyo diye tahmin ediyorum vücudumun verdiği belirtilerle.Kasım aralık gibi başlayacağım.Bide kan tazeleme olayı var ona da inanıyorum ona görede de aralıkta eşimin kanı tazelenecek.Bakalım hayırlısı allahımdan.

özelden sorduğunsoruyla birlikte cevaplamış olayım
8kasım eşin erkek,sen erkeğe yatkın gününüzdesiniz....
yani 3-4-5-6-7-8 çok uygun erkekbebiş için...aralıktaki muhtemel yumurtlama tarihlerini yaz bakalım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…