23 ekim mi????????????????
yaw eylül :)))))))) anla işte:))))))) ama hamileilk planlı olduğu için yumurtlama döneminde olmadı gibi hatrlıyorumbelirsizlik ne kötü
cnm gamzecim iyi gidyo ,çok süper hatta...bulantım yok gibi...ama iştahımda hiç yok.sanki böğrüme bişiy oturmuş gibi...3 kilo daha verdim.44 kilo oldum yawww.sende hiç oldumu böyle bişiy?
bu arada sen nasılsın?
uyku ve halsızlık oluyomu cnm
evet oluyor...açlıktanda olabilir...hatta yarın belki rapor alabilirim.yemeği bile eşim yaptı.kafamı hep yastığa koymak istiyorum.ama hasta gibi değilim.sadece çoookkk yorgunum...
ewet cnm al al dınlen ınsan cok yorgun hıssedıyo ılk basta rabbım saglıcakla su gunlerını hayırlısıyla gecmesını nasıp etsın ınsssss sonrada oglusunu al kucagınaaaa ınssssssss:ecrin_bebek:bu arada dr gıttınmı??
Kızlar ben bu bioritm grafiğinden bişey anlamadım.Anlayan bide bana baksın hayrına.Doğruluğundan emin olmak için kızıma hamile kaldığım ayı da yazayım.Ben 27.06.1982 eşim 26.12.1978 doğumluyuz.kızıma29 30 kasım 2003 arası(adetim bittikten sonraki haftanın bir günü) vanda hamile kaldım.Şuan adetimin 8.günü.32-35 arası adet döngüm, balıkesirdeyim önümüzdeki zaman zarfında erkek için en uygun zaman ne zaman bakarmısınız lütfen.
Biorhythm chart
bu benimki.
bu da esimin ki
Biorhythm chart
baktim baktimm.. yazdiklarinizi okudum.. ama yinede cözemedim :kedi:
gerek kalmadi :)) ögrendim bugün kizim oluyomus..
iliski tarihleri 3-5 agustos.
sen yinede bak.. vazgectim :))
Matematikciğim çok teşekkür ederim.yumurtlamam18.20 günü gibi oluyo diye tahmin ediyorum vücudumun verdiği belirtilerle.Kasım aralık gibi başlayacağım.Bide kan tazeleme olayı var ona da inanıyorum ona görede de aralıkta eşimin kanı tazelenecek.Bakalım hayırlısı allahımdan.
söylediğin tarihlerde sen erkeğe yatkınsın,eşin tam kız günlerinde...sonuç:KIZ
hayırlı evlat olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?