Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben baktım kız çıkıyo eşiminde kıza yatkın çıkıyo bikızım var zaten takvimlerde kız gösteriyo napalım hayırlısı olsun...

günaydın matematikk naberr
kızımda tutuyormu bakarsan sevinirim
29.9.79 eşim
20.12.79 ben
ilişki tarihi 20-22 ocak 2008 de oldu
yer turkiye

ben eylül ekim kasım aralık aylarından hangisini tavsiye edersin

günaydın...
sende benim gib eşinle ters enerjilerde gidiyosunuz....kasım,aralık daha uygun gibi.ayrı ayrı gün istersen yine bakarız....
burada kızına sende eşinde kız enerjisnde yken hamile kalmışsın.

günaydın...
sende benim gib eşinle ters enerjilerde gidiyosunuz....kasım,aralık daha uygun gibi.ayrı ayrı gün istersen yine bakarız....
burada kızına sende eşinde kız enerjisnde yken hamile kalmışsın.

tamam sagol cnm.hamile kalacagım zaman senden gün alırım
okudugum kadarıylaa bayaa kişide tutmuş bu takvim

ben 16.03.1984
eşim 11.03.1977
ilişki tarihi 06-10 Mayıs 2007 (6-10 mayıs arası ama hangi gün bilmiyorum tam olarak 8 olabilir) kızım doğdu
tutuyomu cidden kızıma bakarmısın

şimdi erkek bebek için bakarmısın
24 mayıs 2010 son adet tarihim
2 günüm var test yapıcam
eğer hamiş değilsem hangi aylar uygun

tarihleri ver bakayım.ama ben sadece kadınınkinin yeterli olduğunu düşünenlerdenim....matematik uğramıyor artık olsaydı erkeğinkininde denk gelmesiin sebebini srcaktım.bence sadece kadınınki yeterli gibi...

gamzecim sana istanbulda doğduna göre baktım yazmamışsın.
ağustosun 10u çok uygun..
bakması çok basit.ilk sayfada çok net yazmış matematik.tekrar edeyim.
iki tane aynı sayfayı açın.birine kendi doğum tarihinizi ve doğum yerinizin saat dilimini bulup yazın.diğerine eşinizinkini.ikisi denke gelirse daha garanti demekki...
erkek bebek için en uygun zaman grafikte mavi çizginin yukarıdaki en tepe noktasıyla kırmızı çizginin aşağıdaki en tepe noktasının keşistiği gün....
kız içinde tam tersi.kırmızı çizgi yukarıda ve mavi aşşağıda...eğer iki çizgide aşağıda olursa kıza yatkın.ikiside yukarıda olursa erkeğe yatkın......bu şekilde bakabilirsiniz..anlamadığınız yer varsa anladığım kadarıyla yardımcı olurum...

saat diliminide şu şekilde ayarlayın.istanbul gmt +02
ankara gmt+03 diğer illeride google dan bulabilirsiniz...
matematik nerdesin yaw...yanlışım varsa düzeltin kızlar...benim anladığım bu....

gamzecim kızına ne zaman hamiş kaldın nerde doğdun ve d.tarihi bi daha yolla kızına bi bakayım canım tutuyormu

bcm agustosun 10 gectık bana eylul ekım kasım ayı olumlumu onu solersen sevınırım cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…