Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mimoza benim doğum t:01 11 1979
eşiminki 07 08 1978
yeristanbul
kızlarıma bakarmısın eskiye yani
büyüğünde s.a.t:10 ağustos 2002
küçük s.a.t:18 mayıs 2008

kararsız kaldım fionacım.baktıklarımdan tutan çok oldu.ama benim takıldığım başka noktalar var.yazamıyorum maalesef...

matematik burda olsa ona sormam lazım.kesin cevabı alınca yazarım.ama yok...bu takvim yani bioritim takvimini daha önce kullanıpta hüsrana uğrayanlar olduğundan şüpeleniyorum.ama dediğim gibi o kişilere ulaşmadan net bir şey yazamam...

kararsız kaldım fionacım.baktıklarımdan tutan çok oldu.ama benim takıldığım başka noktalar var.yazamıyorum maalesef...

Tamam canım son durumdan bizi de haberdar et.Matamatikte gelir yakında .Öğretmenler 1 Eylülde çalışmaya başlıyolar ya gelmesi yakındır.

mimoza banada bakarmısın ileriye yönelik
doğum tarihim:01 11 1979
eşim:07 08 1978
yer ist
s.a.t:12 ağustos
şimdilik bakarmısın
matematik gelince tekrar bakarız olurmu
şimdiden teşekkür ederim canım

mimoza banada bakarmısın ileriye yönelik
doğum tarihim:01 11 1979
eşim:07 08 1978
yer ist
s.a.t:12 ağustos
şimdilik bakarmısın
matematik gelince tekrar bakarız olurmu
şimdiden teşekkür ederim canım

Biraz uğraştım ve çözdüğümü düşünüyorum.Mimozaya sorup teyit ettirmek lazım ama ben yinede size cevap vermek istedim.Erkek bebek için 17-24 ağustos ile 10-18 Eylül.

evet fiona doğru yapmışsın...önemli olan mavi ve kırmızı eğrilerin yerleri.yatay eksenin (yani üzerinde ay işaretleri olan çizgi) yerine göre yorumlamak...mavi yukarda kırmızı aşşağıda olmalı...iki eğrinin arasında kalan yerleri dkey çizgilerden tarihini bulup tespit etmek.çok kolay..

ya benim bir senelik hesap ettim adet günlerim düzenli gelirse hiç denk gelmiyo.bende geciktirici alıpmı ayarlasam...aklıma eskiler geldi....denk getirmek için ne çaba harcamıştı kızlar...

Bende o topiği biliyorum mimoza.Bende tarih almıştım ve denk getirmek için adetimi geciktirmek amacıyla bir kaç ay duphaston kullandım.Hormonları direk etkilediğinden ve bozduğundanmıdır bilmem ki ufak tefek bazı nedenlerde vardı hafif depresyon geçirdim.Psikiyatr doğum kontrol hapı kullanıyormusun diye sorunca kafama dank etmişti ama doktora söyleyemedim.Herkeste aynı etkiyi göstermez belki ama ben yinede söyleyeyim.Ya en azından erkeğe yatkın günleri deneyebilirsin.

yok canım ya hiç bozmayım ben dengemi...
ben bu takvimi kullananları hatırlıyorum.hiçbirinin oğlu olmadı.ama bi yandanda bakıyorum doğmuş olanlara tutuyor.karar veremiyoruum.çok kafam karıştı yine.geçen senede çok kafam karışmıştı.bu takvim yüzünden...ağustosun sonu eylülün başı yum zamanım ama karar veremedim.inan içim kaçtı.naapcamı şaşırdım(((

Benimde yumurtlama tarihlerimle çakışmıyor hiç.Üstelik eşimlede uyumlu değil.Acaba tutmayanlar eş faktöründenmi kaybetti.Belki en etkili bayandır ama erkeğin aynı dönemde zıt etkide olması tutma olasılığını etkiliyordur.hani %95 diyorlardıya

fiona canım ben seni süper annelerden hatırladım.geçmiş sayfalardan okuyunca seni hatırladım...
ne çok zaman geçmiş dimi.ben eskilerden hiç kimseye rastlamıyorum.acaba nerdeler.serdal aregon onları çok merak ediyorum....

esmerkız senin kızına hamiş kaldığın tarih kıza meyilli olduğun günlermiş.eşinse kız günüymüş.yani kız olması çok normal...
hangi ay için istersen bakalım...

slm mimoza benim yumurtam galiba 13 cü gün çatladı mink leklenme oldu eğer tuturabilsiyesek sana zahmet tekarra bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…