Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gamzecim bak matematik eşinin tablosunuda kesiştirip bakıyo ama ben onu bilmiyorum.sadece senin tablona göre bakıyorum.senin en uygun eylül birinden beşine kadar erkeğe yatkın günlerin var.20 ile 25i arasıda yatkın.amma tam anlamıyla denk gelen aralığın 1-2-3ü.......

çift çizginin ikiside aynı koyuluktamıydı....ver tarihlerini bakayım

canım evet iki çizgide aynıydı ben medsmart kullandım tarihler eşimin 27 aralık 1975 benim 15 eylül1968 birlikte olduğumuz gece saat 1 yani 20 inin bitiği gün 21 ağustos saat1 adet olduğum tarih 10 ağustos2010 antalya

medsamrtata adetimin 7ci günü negatif
8.ci gün negatif
9cu gün silk ikinci çzig,
10cu gün çiftçizgi aynı
11cü gün silk çizgi ama pozitife yakın belirgin
ee zaten içind e5 tane var bitii bugün yapamayacağım ben çalışmalrımı bu ay 1 dolu 1 boş yapıyorum

sen erkekmisin.yani eşinden büyükmüsün yada öle sorayım.kadının tarihine bakıyorum çünkü...d.yerinmi antalya

yanlışlıkla yazdın sandım o sebepten sordum olabilir tabiki...serpil ablacım dediğin tarih kıza geliyo.ama senin d.tarihine göre...eşinkinide erkek gibi.ama hangisi baskın gelir o kadarını bilemiyorum....

canım eşimin 2 oğlu var rabbim bağışlarsa benim ilk evliliğim ve gerçekten kız istiyoruz inşallhh tuturum ve benimki baskın gelir oda neyse bilmiyorum ablacım 40 dan sonra bu yollara düştüm inşallhh yakalmışımdır 19 aydır negatif görmekten bıktım ve inşallhh kız olur

kızlar doğmuş çocuklarınıza hangi tarihte hamiş kaldınız.kesin biliyorsanız bana d.tarihinizle verin.bakıyım.çok ilginç şeylere ulaştım yawwwww

bakalım bu test işe yarar senin diğer topicde paylamını okudum çiftçizgiden sonar 10 saat önemli d,iyor orada eğer öyleyse kaçırmamışımdır

allah kalbine göre versin serpilcim..inan şimdiye kadar kız isteyenin oğlu oğlan isteyenin kızı olan çok oldu.herşey allahın taktiri.....

mimoza maşallh sen çözmüşsün ben baktım baktım anlamdım o grafikten karmaşık geldi nerye ne yazacğımı şaşırdım zor vallhii brovoo sana ilgin ve alakn içinde tşk cnm

Tamam canım teşekkürler o zaman sadece kendi d.tarihini veriyorum.14.03.1975 Eylül ekim benim için önemli.Kızımıda bak bakalım tutuyomu ama tam gün olarak bilmiyorum yaklaşık verebilirim.1999 un haziran ayının 10 ve 15 i arası.Teşekkürler.Ha bide yer istanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…