biosteron kullanan varmı

Ben kullanıyorum bir aydır. Tüp bebek tedavisi için. Yumurta toplama işlemine kadar kullanacakmışım.

teşekkür ederim cevapladığınız için siz nerede tedavi oluyorsunuz
İzmir İrenbe'de başladım, 1 ay oldu başlayalı. Şimdi regl olmamı bekliyoruz, bu ay iğnelere başlanacak sanırım. Ben şimdiden bunaldım diyebilirim. Bu biesteron beni mahvediyor, iğneler napıcak bilemiyorum.

Allah kolaylık versin . biosteron senin üzerinde olumsuz etkileri oldumu?banada bu ayın sonunda histeroskopi yapılacak. bizim 2. denememiz.

Biestron neden mahvefiyor canim

Allah kolaylık versin . biosteron senin üzerinde olumsuz etkileri oldumu?banada bu ayın sonunda histeroskopi yapılacak. bizim 2. denememiz.
Sizin adetiniz direk kanama ile mi başlıyor yoksa lekelenme ile mi. 1.denemenizde hangisini 1.gun olarak degerlendirdiler

benim akşamdan lekelenme oldu ama ertesi günü 1. gün diye hesapladılar

evet benim ilk denemem. yalnaz 2 gün akıntı geldi. YOğun kanama pazar günü gelince salı kontrole gidecem

Merhaba

bir konuda yardıma ihtiyacım var. Biestron kullanmaya başladım. Yaklaşık 15 gündür sabah akşam birer adet alıyorum. Normal şartlarda 3 gün önce regl olmam gerekiyordu. Gecikme oldu ve bu ilaç regl dönemin de gecikme neden olur mu? Bu ilacı kullanırken gebe olma durumu olabilir mi? Yardımınız için teşekkür ederim şimdiden. ?

Bakin biesteronun faydasi olup olmadığı belli değil suan .ve ben kullandım hatta günde 3 kez 6 7 ay hiç faydasını görmedim yinede sizin tercihini. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…