Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

evet oldu ben biotin ve piriorini dönüşümlü kullandım
saçlarıma sarımsak sürdüm aynı zamanda şampuanıma
sarımsak rendeledim küçük küçük saçlarım çıktı eskisi kadar
kel durmuyo sende dene pes etme kolay bi süreç değil ben
1 sene aralıksız bu dediklerimi yaptım saçlarıma sürekli bakım
yaptım bide stres yapma çok zor kafaya takmamak ama
biraz kendini rahat bırak farkı görüceksin bu arada ben burdan
sığır iliğiyle saç çıkarma diye bi konu açılmıştı şimdi onu deniyorum
konu sahibi çok mmenun kalmış saç fışkırmış öyle diyo bi bak orayada
istersen ben 2 sefer denedim 1 ay boyunca deniycem inş. işe yarar

hani stres benim göbek adım diycem çok arabesk olcak.şimdi biotinim var biter bitmez alcam priorin.sığır iliği çok kokmuyomu ya.ay allahım zavallı kafalarımız bizden neler çekiyor

hani stres benim göbek adım diycem çok arabesk olcak.şimdi biotinim var biter bitmez alcam priorin.sığır iliği çok kokmuyomu ya.ay allahım zavallı kafalarımız bizden neler çekiyor

:)) sığır iliği hiç kokmuyo başlığa bak deneyen çok kişi var zaten
içine saf zeytinyağı ve lavanta yağı koyuyosun ne koku kalıyo ne bişe

İşe yaramadığı için üzgünüm Bu arada ben gnc nin saç için multivitamininden aldım umarım o da hızlı uzatır benim saçımı biotinle birlikte.

cnm bu konu açılalı bayağı olmuş ama ben yeni üyeyim merak ettim etkilerini bayagıdır kullanıyorsundur zaten etkileri ne oldu sende gnc ile birlikte?

Merhaba,ben de sürekli çareler arıyorum pskolojim çok kötü saçlarım kuaför yüzünden kalın telli ve çok gürken saçarım çok azaldısaç diplerim çok açılmış görünüyor ya kalanlarda yıpranmış durumda kopan saçlar elekriklenmiş şekilde havada duruyorlar birden o kadar saçtan bu duruma gelmek çok acı ne yapacam bilmiyorum(((

tatlım sadece biotin mi kullandın yoksa yanında ek bişiler daha aldınmı??

evet ya benimde boyadan çok yıprandı kestirmekte istemiorum istediğim boya gelmeden=( her başlığı okudum nerdeyse en iyisi bu geldi ama bilemiorum bide uzamıo saçlarım ayda anca 1 cm filan

çok moralim bozuk kızlar mahvoldum iki aydır bemiks c 20 gündür de demir biotin ve çinko hapı kullanıyordum saç için henüz bir faydasını görmedim ama iştahım çok açıldı açlıktan gözüm dönüyor sürekli yemek yemek istiyorum zaten biraz kilo sorunum var bir de metabolizmam çok yavaş çalışıyor çok kolay kilo alıyorum böyle giderse ben 100 kilo olurum demir hapı içmeyi bıraktım ama iştahımda hala azalma yok diğerlerini de yarın bırakıcam bugün içtim çünkü.bir de az önce araştırdım da çinko iştah açabiliyormuş bazı kullananlar açmıyor diyor ama herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor eğer bunları kendi başına karar verip içmek isteyenler varsa bir değil on kere daha düşünsünler yoksa benim gibi başlarına iş açarlar:85: saçımı uzatayım derken obez olurlar ben yine çok pahalı olmasına rağmen priorine dönüyorum o çok iyi bir ilaçtı hiç iştahımı açmamıştı hiçbir yan etkisi yoktu yine onu içeceğim ama çok korkuyorum kızlar ya iştahım kapanmazsa hep böyle kalırsam diye aman ha sizi yine uyarıyorum nasıl olsa vitamin mineral bir zararı olmaz deyip böyle hapları içmeyin doğal yollardan almaya çalışın ya da doktor kontrolünde için

kızlar dün iliği buldum nihayet ama pişerken yaydığı koku yokmu ölüyodum nerdeyse bunu kafama nasıl sürücem derken lavantayı içine koyunca inanılmaz bir şekilde o iğrenç koku gitti.ilk defa yaptım sonuç ne olur bilmiyorum ama mutlaka yazacagım.cuma tekrar yapcam.ama şuan saçlarım yumuşacık oldu birde acayip güzel lavanta kokuyor.inşallah faydasını görürüm.hı unutmdan saçtan çok kolay çıkıyor arındırama diye düşünmeyin.

Canlarim bisey sorcam. Konuyu bastan sona okuyamadim, sorulmussa kusura bakmayin. Bu biotin ve ya buna benzer besin takviyeleri saclari ve tirnaklari uzatiyor ya, tüyleri de cogaltmaz di mi? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…