bide onu alalım bakalım gerçekten çok can sıkıcı bişi ya kafamda saç kalmadı bide insanların aaa saçına ne oldu soruları yokmu delirmemek elde deil en kısa zamanda alayım bari.çaresizlik çok kötü bişi ya.bide saçlarında gürleşme oldumu yani dökülen yerlerden saçlar çıktımı.
hani stres benim göbek adım diycem çok arabesk olcak.şimdi biotinim var biter bitmez alcam priorin.sığır iliği çok kokmuyomu ya.ay allahım zavallı kafalarımız bizden neler çekiyor
evet oldu ben biotin ve piriorini dönüşümlü kullandım
saçlarıma sarımsak sürdüm aynı zamanda şampuanıma
sarımsak rendeledim küçük küçük saçlarım çıktı eskisi kadar
kel durmuyo sende dene pes etme kolay bi süreç değil ben
1 sene aralıksız bu dediklerimi yaptım saçlarıma sürekli bakım
yaptım bide stres yapma çok zor kafaya takmamak ama
biraz kendini rahat bırak farkı görüceksin bu arada ben burdan
sığır iliğiyle saç çıkarma diye bi konu açılmıştı şimdi onu deniyorum
konu sahibi çok mmenun kalmış saç fışkırmış öyle diyo bi bak orayada
istersen ben 2 sefer denedim 1 ay boyunca deniycem inş. işe yarar
hani stres benim göbek adım diycem çok arabesk olcak.şimdi biotinim var biter bitmez alcam priorin.sığır iliği çok kokmuyomu ya.ay allahım zavallı kafalarımız bizden neler çekiyor
:)) sığır iliği hiç kokmuyo başlığa bak deneyen çok kişi var zaten
içine saf zeytinyağı ve lavanta yağı koyuyosun ne koku kalıyo ne bişe
yaklaşık bir saattir arıyorumama o başlığı bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...gir-iligi-kafamdan-sac-fiskiriyor-kizlar.html hemen bu konunun 4-5 satır aşağısında:)
İşe yaramadığı için üzgünümBu arada ben gnc nin saç için multivitamininden aldım umarım o da hızlı uzatır benim saçımı biotinle birlikte.
selam arkadaşlar 2 aydır medobiotin 5 mg kullanıyorum inanılmaz derecede saçlarım uzadı 3 tane kaldı bitmesine tekrar içmeyi düşünüyorum ama biraz ara veriyim nolur nolmaz kuaföre gittim kuaförümün ağzı açık kaldı naptın sen nasıl uzadı bu kadar dedi ve daha o zman 1 ay bile olmamıştı içmeye başlayalı bide yeni saç çıkarsa süper olcak ama olsun:)))
Merhaba,ben de sürekli çareler arıyorum pskolojim çok kötü saçlarım kuaför yüzünden kalın telli ve çok gürken saçarım çok azaldısaç diplerim çok açılmış görünüyor ya kalanlarda yıpranmış durumda kopan saçlar elekriklenmiş şekilde havada duruyorlar birden o kadar saçtan bu duruma gelmek çok acı ne yapacam bilmiyorum(((
tatlım sadece biotin mi kullandın yoksa yanında ek bişiler daha aldınmı??
biotin priorin ve b12 vitamini benexol dönüşümlü olarak kullndım biri bitince birini kullandım çokta memnun kaldım
tatlım bunların fiyatları neler malum öğrenci olduumuzdan..
tatlım bunların fiyatları neler malum öğrenci olduumuzdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?