Saç Uzatma Yöntemleri Biotin ile Sa uzat

bende kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır 5 mg ama hala bi faydasını görmedimohaoldumsmile

kızlar ben saç uzaması için günde üç tane florisene ve bir tane zinco c kullanıyorum.bunlara biotinde eklersem zararlı olurmu acaba?florisene demir içerikli zinco c çinko.

Arkadaslar karaciğerde metabolize oluyor bu kullanılan ilaçlar. Fazlası atılsa bile yoruyorsunuz karaciğeri yapmayın eksikliği yoksa. Bir arkadaş sütün içine maya karıştırarak içip uztmış saçları forumda okudum bana mantıklı geldi doğal yollar daha iyi, tabi bu sadece bir tavsiye. Kendim mecbur olamdıkça ilaç veya vitamin kullnmayı sevmediğim için paylaşmak gereğini duydum

Arkadaslar karaciğerde metabolize oluyor bu kullanılan ilaçlar. Fazlası atılsa bile yoruyorsunuz karaciğeri yapmayın eksikliği yoksa. Bir arkadaş sütün içine maya karıştırarak içip uztmış saçları forumda okudum bana mantıklı geldi doğal yollar daha iyi, tabi bu sadece bir tavsiye. Kendim mecbur olamdıkça ilaç veya vitamin kullnmayı sevmediğim için paylaşmak gereğini duydum

haklısın tatlım.bende florisene ve zinco c yi iki ay kullanıp bıraktıktan sonra biotin ni deniycem.üçü birden cok fazla olabilir.

iştahsızlık yapıyor diye içmiyorum,saçlarım da öyle kendi halinde uzuyor:)

bende solgarınkini kullandım daha önce ama burda gördüğüm ıyı oldu yıne alacağım. kullandığım dönemde özellikle tırnaklarımda kırılma olmuyordu. saçlarımda da iyi etkilerini görmüştüm ama tabii daha az miligram kullandım belki ondan dolayı aşırı bi uzama olmamıştı. bu sefer daha yüksek miligram kullanacağım bakalım ne kadar etki edecek. bir süre kullanıp gelişmeleri yazarım size kızlar.

bende tirnak ve sac icin hap aldim fiyatida süper icinde zink biotin b vitaminleri var iki gündür kullaniyorum bakalim neler olcak

ben de tekrar başladım inşallah bi faydasını görürüzkaydirigubbakcemile3

kizlar sanki uzatiyo benim sacimi bu hap insan baskasinda uzamayi hemen farkediyo ama kendinde zor oluyo ölcüm yapmasi ama uzadigini hissediyorum

ayrica go feminin diye bi site var almanca yaziyo kadinin biri biotin hapiyla uzattigini haftada 1 cm uzadigini söylemisti

bende kullaniyorum 2 aydir biotin. ise yariyor ama ben sacimi uzatmak icin baska vitaminlerde aliyorum.. ama hepsini birden yapinca uzama gercekten hizlaniyor..
gecen hafta saclarimin uclarindan 1 cm aldirmistim, o 1 cm fazlasiyla hemen kapandi 1 haftada.. :lepi:

bende kullaniyorum 2 aydir biotin. ise yariyor ama ben sacimi uzatmak icin baska vitaminlerde aliyorum.. ama hepsini birden yapinca uzama gercekten hizlaniyor..
gecen hafta saclarimin uclarindan 1 cm aldirmistim, o 1 cm fazlasiyla hemen kapandi 1 haftada.. :lepi:

günaydın herkese!a.s. aliyecim hangi biotin hapını alıyorsun ve kaç mg? ben önceleri medobiotin alıyodum 5000 lik çok memnundum gerçekten saçlarımda kıpırdanma olmuştu ki, benim saçlarım inanılmazzzz yavaş uzar :1closedeyes: şimdi solgarın 5000 mg kullanıyorum yine memnunum ama senin de dediğin gibi başka b vitaminleri de kullanıyorum,solgar da aynı etkiyi yarattımı bilmiyorum.. CADIARZU onun için sordum sana hangi marka diye.. yanıtlarsan sevinirim canım :1hug:

günaydın herkese!a.s. aliyecim hangi biotin hapını alıyorsun ve kaç mg? ben önceleri medobiotin alıyodum 5000 lik çok memnundum gerçekten saçlarımda kıpırdanma olmuştu ki, benim saçlarım inanılmazzzz yavaş uzar :1closedeyes: şimdi solgarın 5000 mg kullanıyorum yine memnunum ama senin de dediğin gibi başka b vitaminleri de kullanıyorum,solgar da aynı etkiyi yarattımı bilmiyorum.. CADIARZU onun için sordum sana hangi marka diye.. yanıtlarsan sevinirim canım :1hug:

tabiki canim benim..
Medobiotin canim benim kullandigim.. 5 mg.
zaten günlük 5 mg almak gerekiyormus, daha hizli uzamasi icin..

selam arkadaşlar 2 aydır medobiotin 5 mg kullanıyorum inanılmaz derecede saçlarım uzadı 3 tane kaldı bitmesine tekrar içmeyi düşünüyorum ama biraz ara veriyim nolur nolmaz kuaföre gittim kuaförümün ağzı açık kaldı naptın sen nasıl uzadı bu kadar dedi ve daha o zman 1 ay bile olmamıştı içmeye başlayalı bide yeni saç çıkarsa süper olcak ama olsun:)))

Back
X