Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar karaciğerde metabolize oluyor bu kullanılan ilaçlar. Fazlası atılsa bile yoruyorsunuz karaciğeri yapmayın eksikliği yoksa. Bir arkadaş sütün içine maya karıştırarak içip uztmış saçları forumda okudum bana mantıklı geldi doğal yollar daha iyi, tabi bu sadece bir tavsiye. Kendim mecbur olamdıkça ilaç veya vitamin kullnmayı sevmediğim için paylaşmak gereğini duydum
bende kullaniyorum 2 aydir biotin. ise yariyor ama ben sacimi uzatmak icin baska vitaminlerde aliyorum.. ama hepsini birden yapinca uzama gercekten hizlaniyor..
gecen hafta saclarimin uclarindan 1 cm aldirmistim, o 1 cm fazlasiyla hemen kapandi 1 haftada.. :lepi:
günaydın herkese!a.s. aliyecim hangi biotin hapını alıyorsun ve kaç mg? ben önceleri medobiotin alıyodum 5000 lik çok memnundum gerçekten saçlarımda kıpırdanma olmuştu ki, benim saçlarım inanılmazzzz yavaş uzar :1closedeyes: şimdi solgarın 5000 mg kullanıyorum yine memnunum ama senin de dediğin gibi başka b vitaminleri de kullanıyorum,solgar da aynı etkiyi yarattımı bilmiyorum.. CADIARZU onun için sordum sana hangi marka diye.. yanıtlarsan sevinirim canım :1hug:
tabiki canim benim..
Medobiotin canim benim kullandigim.. 5 mg.
zaten günlük 5 mg almak gerekiyormus, daha hizli uzamasi icin..
ok ben de solgar bitince yine medobiotine döneyim bari teşekkürler tatlımm:1rolleyes: