çabalıyorsa ve eşinizi seviyorsanız neden olmasın..
ama gerçekten iyileşti mi önce gözlemleyin bence.
Mantıken düşündüğümde eşiniz bu depresyon hastalığına durduk yere yakalanmamıştır bu durumda ona destek olmanız gerekirken neden ayrılmayı düşünüyorsunuz ki eşiniz aynı yastığa baş koymuşsunuz ve minik bir kızınız var ailenizi kurtarmak belkide sizin elinizde siz o durumda olsaydınız eşiniz sizden ayrılmak isteseydi size destekçi olmasaydı kızınızı alıp gitseydi ne hissederdiniz çok zor bir durum empati kurmak lazım.
eşimle evlenmeden önce hastaymış bizden sakladılar ben hamileyken öğrendim hasta olduğunu ilaçlarını içersin bi şey olmaz dedim hep yanında oldum eşim ilaçlarını düzeli kullanmedı 2 kere hastaneye yattı atak döneminde zor şeyler yaşadık kızım da çok korktu 10 yıldır bipolar hastası 8 yıldır evliyiz
Belkide Allah evliliğinizi sınıyor çok derdiniz olabilir tabiki sizde haklısınız ama o kadar sene yan yana bulunmuşssunuz gerçekten elele verirseniz bence üstesinden gelebilrsiniz en kötü hastalıkların verem kanserin bile çoğu tedavisinde moral ön plaanda moral verin sizde üzülürseniz o çaresiz kalır onun mutluluğu sizlersiniz bir evlilik bitti dedin mi bitmemeli bence bittikten sonrasını bir düşünsenize ne kadar boş onu o karanlık kuyuda bırakmayı değilde ordan çıkarma yollarını düşünmeye çalışın derim tabiki karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşiniz iyileşir ve aranıza mutluluk katar inaşallah :)
Ben olsam inanmam.
3 defa şans vermişsin.
Şimdi gitmişsin.
Zor olan gitmek,zaten sen bunu başarmışsın.
O şimdi zora düştüğü için seni arıyor.
Yapma arkadaşım yapma,yazık etme kendine artık.
yalan söylüyo olabilir bence doktoruyla birebir kendiniz konuşun.
inşallah iyi olur buda Allahıın taktiri ilahisi ne diyim siz bilirsiniz sizin kendi aileniz bu durumda ne söylüyor pekiinşaallah iyileşir ama bipolar ömür boyu tedavi gerektirn bi hastalık eşimde ilaç konusunda sözünde durmuyor hersene aynı sorunları yaşamaktan yoruldum allahım hakkımızd hayırlı olanı eylesin dua edlim birbirimize
Belkide Allah evliliğinizi sınıyor çok derdiniz olabilir tabiki sizde haklısınız ama o kadar sene yan yana bulunmuşssunuz gerçekten elele verirseniz bence üstesinden gelebilrsiniz en kötü hastalıkların verem kanserin bile çoğu tedavisinde moral ön plaanda moral verin sizde üzülürseniz o çaresiz kalır onun mutluluğu sizlersiniz bir evlilik bitti dedin mi bitmemeli bence bittikten sonrasını bir düşünsenize ne kadar boş onu o karanlık kuyuda bırakmayı değilde ordan çıkarma yollarını düşünmeye çalışın derim tabiki karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah eşiniz iyileşir ve aranıza mutluluk katar inaşallah :)
kızlar merhaba öncede yazmıştım eşim bipolar diye şimdi eşim bi şans daha istiyor doktor seni çok iyi gördüm ilaçlarını düşüreceğim demiş 10 gün önce düşürmüş böyle giderse ileride ilacını bırakabilirsin demiş benden bi şans istiyor ben eşime 3 kere şans verdim hepsi boşa çıktı şimdi cesaret edemiyorum çalışıyormuş gayet iyiyim diyor hastaneden çıktığımdan beri hiç hastalanmadım dedi ne yapacağım kararsız kaldım 7 yaşında kızım var
geçmeyen bir hastalık olabilir ama bu o çocuğa nasıl günah olur Allah ona o babayıBu gecicek bir hastalik degil. Ortada cocuk var. Cocugun bipolar hastasi bir babayla buyumesi de ona gunah. Daha once de konustuk konu sahibiyle. Esi hic caba sarfetmiyor.(
geçmeyen bir hastalık olabilir ama bu o çocuğa nasıl günah olur Allah ona o babayı
onada o aileyi vermiş ilerde babanın böyle hastalığı vardı seni ondan uzak tuttum deseniz sizce nasıl bir tepki alırsınız
bende zaten başında bu depresyon hastalığına durdurk yere bulaşmamaıştır gbi bir cümle söyledim elbette bir sebebi vardr arkadaştan önce veya sonra fark etmez tarif ettiğiniz baba tavırları normal bipolar olmayan insanlarda da var ve bu bir günah değil bence ne olursa olsun Allah herkesin yardımcısı olsunBabam bipolar. Onunla büyüdüm. Aşırı baskı, dengesiz tavırlar, bazen çok mutlu bazen çok sinirli, neye ne tepki vereceği belli olmayan bir baba. Kızmasın sinirlenmesin diye devamlı susmayı, haklı olduğum zamanlarda bile daima susmayı, babaların istediği zaman sinirlenebileceği ortalığı yakıp yıkabileceği fikriyle büyütülen ben. bugün 26 yaşında uçak yüksek mühendisi ben. Hiçbir yerde hakkını savunamayan, herkesten korkan pısan, bipolar başlangıcı ve sosyal fobi tedavisi gören yine ben. Bu annemin günahı bence babamın değil. :)
bende zaten başında bu depresyon hastalığına durdurk yere bulaşmamaıştır gbi bir cümle söyledim elbette bir sebebi vardr arkadaştan önce veya sonra fark etmez tarif ettiğiniz baba tavırları normal bipolar olmayan insanlarda da var ve bu bir günah değil bence ne olursa olsun Allah herkesin yardımcısı olsun
geçmeyen bir hastalık olabilir ama bu o çocuğa nasıl günah olur Allah ona o babayı
onada o aileyi vermiş ilerde babanın böyle hastalığı vardı seni ondan uzak tuttum deseniz sizce nasıl bir tepki alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?