canım ya önceki konularını da çok iyi biliyorum
senden ricam
aynı hataları tekrarlama
Eger böyle bir hastalik tecrübesi yasamadiysaniz anlayamazsiniz.Tedavi olmak istemeyen bipolar hastasi bir babadansa, ayri yasamalari cok daha saglikli.Kücücük bir cocugun ruh halini bozmak adina birlikte yasamayi düsünmek hic mantikli degil.Olan ese ve cocuguna olacak.
Sevgili konu sahibi 3 defa denemissiniz ben düzelecegine inanmiyorum ama karar sizin tabi.Tekrar ayni seyleri bastan yasamak sizi de kizinizi da cok yipratacaktir.Bence ayrilin ama esinize destek olmmya da devam edin.
yanlış karar vereceğini düşünmüyorum, defalarca aynı hatayı tekrarlamış eşin, acabalarla hareket etmek bence saçma .
eşinede yazık tabi ama bu hale getirende o. başkalarına katlandıkça giden hep ama hep senden oluyor, inan bana yalnız olman
onunla olmandan daha iyi şu durumda. O da baksın başının çaresine hastaneyemi yatar adam gibi terapi mi görür vs vs.
bak yaz geliyo güneş açıyo artık çık dışarı , sana da yaz geliyor yavaş yavaş ruhunu neşelendir biraz. Düşünen onlar olsun artık.
Arkadaşım sen ne istiyorsun? İçinde bir yerlerde bir şans daha ver diyen bir ses var mı? Çünkü söyle diyim sen şimdi bir şans daha versen onu da eline yüzüne bulaştırsa, dönsen baba evine, sonra gene yalvarsa ve buraya konu açsan yine çıkmadık canda ümit vardır diyecekler çıkar. Yani merak ediyorum insanların limiti nedir. 3 kere şans vermişsin işte. Hani daha kaç tan şansı eline yüzüne bulaştırınca insanlar bir şans daha ver demekten vazgeçecek.
eşime son bu dediğim zamanda bu doktora götürmüşler bana söylediler bende tamam geliyorum dedim eşim 2 ay çok iyiydi sonra atak geçirdi şimdi doktor bi daha olmaz demiş metafizik yönünden yani bu aynı doktor ilkinde pek faydası olmamıştı
eşi onu dövmüyor hakaret etmiyor sadece hasta, hanımefendi bilmem anlatabildim mi?
BU hastalıkla ilgili hiç fikriniz var mı? Bu hastalık şeker tansiyon gibi bir hastalık değil. İlaçlarını almazsa hayatı hem birlikte olduğu insana hem de çocuğuna zehir edecek bir hastalık. Ve ilaçlarını almamak bilinçli yapılan bir hareket. Konu sahibi kendisi kadar çocuğunu da düşünmek zorunda. Pek çok insanın nişanlılıkta öğrenip ayrıldığı bir hastalık bu. Ama konu sahibi elinden geleni yapmış. Hep yanında durmuş. 3 kere şans vermiş. Ondan bir çocuk yapmış. Şanslarını öylesine vermediği ve ona güvendiğinin en büyük ispatı bu. Ama kendisi ilacını almamayı seçen bir insan. Eşi felç olur yatalak olur konu sahibi terkeder haklısınız ama burda durum bu değil. Umarım ben de anlatabilmişimdir.
anlıyorum çok çok zor bir hastalık ama doktor bu kadar iyi niyetli konuşmuşken neden bir kere daha denemesin şimdi ayrılır ve ileride gerçekten iyileştigini görürse pişman olma durumu yüksek çünkü aynı mahalledeler ve başka yere gitme şansı yokmuş konu sahibinin ha eğer yine aynı durum yaşanırsa hiç düşünmeden boşan dedim kendisine ama son bir şansı hakediyor bence bu ilişki
İnternette 5 yıl ataksız geçerse ilacı kesme ihtimali varmış ama sanırım henüz konu sahibinin eşinde böyle bir durum yok. Doktordan duyduklarını aktarıyorlar ama kimsenin günahını almak istemesem de belki işlerine geldiği gibi, ya da konu sahibini ikna etmek için böyle anlatıyorlar. Zaten bipolarlık ilaçlarını kullanırsa atakların önlenebildiği bir hastalık. Ama işte hastanın o ilaçları kullanıcak psikolojide ve sorumlulukta olması gerekiyor. Şöyle düşünün işe girip girip ayrılan2 ay çalışan 5 ay yatan bir adam var, eşi kendisine 3 kere şans vermiş. Her geldiğinde yeniden çıkmış işten. Bir şans daha ver. Belki bu sefer cidden işe girmiştir diyebilir miyiz? Yani sorumsuzluk böyle bir şey. Bir de bu süreçte çocuğun ordan oraya yıpranması var.
Bir de benim önceki yorumumda kastettiğim şuydu. Bu arkadaş bu son şansı verse. Ve eşi gene ilaçlarını almayıp atak geçirse. Sonra arkadaş gene terketse ve eşi gene yalvarsa. Bu sefer siz bu bir önceki verilen şansı bileceksiniz ve sen elinden geleni yaptın diyeceksiniz ama önceki şanslarını yakından bilmeyen yufka yürekli biri gene bir şans daha ver diyecek. Yani o son bir şansı ver diyen insanlar hep olacak. İkinci şansını verirken de olmuştur eminim. 3. şansını verirken de. Şimdi bu 4. şansta siz diyorsunuz son bir şans diye. Bir sonrakine biri daha diyecek.
Ve ben eşinden bir ışık görsem hayatta hastayı yarıyolda bırak demem ama o ışığı göremedim.
İnternette 5 yıl ataksız geçerse ilacı kesme ihtimali varmış ama sanırım henüz konu sahibinin eşinde böyle bir durum yok. Doktordan duyduklarını aktarıyorlar ama kimsenin günahını almak istemesem de belki işlerine geldiği gibi, ya da konu sahibini ikna etmek için böyle anlatıyorlar. Zaten bipolarlık ilaçlarını kullanırsa atakların önlenebildiği bir hastalık. Ama işte hastanın o ilaçları kullanıcak psikolojide ve sorumlulukta olması gerekiyor. Şöyle düşünün işe girip girip ayrılan2 ay çalışan 5 ay yatan bir adam var, eşi kendisine 3 kere şans vermiş. Her geldiğinde yeniden çıkmış işten. Bir şans daha ver. Belki bu sefer cidden işe girmiştir diyebilir miyiz? Yani sorumsuzluk böyle bir şey. Bir de bu süreçte çocuğun ordan oraya yıpranması var.
Bir de benim önceki yorumumda kastettiğim şuydu. Bu arkadaş bu son şansı verse. Ve eşi gene ilaçlarını almayıp atak geçirse. Sonra arkadaş gene terketse ve eşi gene yalvarsa. Bu sefer siz bu bir önceki verilen şansı bileceksiniz ve sen elinden geleni yaptın diyeceksiniz ama önceki şanslarını yakından bilmeyen yufka yürekli biri gene bir şans daha ver diyecek. Yani o son bir şansı ver diyen insanlar hep olacak. İkinci şansını verirken de olmuştur eminim. 3. şansını verirken de. Şimdi bu 4. şansta siz diyorsunuz son bir şans diye. Bir sonrakine biri daha diyecek.
Ve ben eşinden bir ışık görsem hayatta hastayı yarıyolda bırak demem ama o ışığı göremedim.
yok ben ilk şansmış gibi demiyorum doktor bu kadar ümitli konuştugu için diyorum burda konu sahibinin mutlu olmasını hepimiz istiyoruz kendisi iyi düşünüp karar vericek hakkında hayırlısı olsun
canım yorumların için sağol ne kara vereceğimi bilmiyorum bu doktor metafizik uzmanıymış yani manevi yönden bişey olmaz demiş bipolar la alakalı bişey dememiş netten baktım hep bipolar hastaların 100 de 45 i boşanıyormuş bilemiyorum
sen son defa yüzde 55 te olmaya çalış canım baktın olmuyor aklında soru işaretleri kalmadan bitirirsin şuan tereddüttesin hissedebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?