- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
ahh ahhhGenel anlattim ben zaten bu kadarcik degil bu hastalik. Mesela hastanede cok ileri seviyedekiler engelli raporu alip devletten maas aliyorlar. Gunluk hayati cok etkiliyor.
Ayrica doktorumuz genetik oldugunu soyluyor. Dis etkenler daha az etkili. Cift kutuplu kisilik bozuklugu turkcesi. Yanlis anlamayin sizi alintiladim tartismak icin degil de basit bir depresyon olmadigini anlatmak istedim ben..
Konu sahibi biraz daha beklemeli bence. Daha once de konustuk insani vicdani rahat birakmaz bu sekilde bir ayrilikta. Bakalim bu sefer ilaclarini kullanicak mi ise gidicek mi..
Ayrilmayacaksa da kizini kollasin lutfen.
Ben anneme cok ofkeliyim beni ezdirdigi icin.
ahh ahhhpeki merak ettim babanızla durumlarınız şimdi nasıl
Farklı şehirlerde uzaktan seviyoruz birbirimizi şu an. :)
Ne yaşarsak yaşayalım küslük falan olmuyor çünkü biliyorsun ki adam hasta. Dövse bile ertesi gün karşında ağlayıp ayaklarına kapanıp özürler dileyebiliyor. Ama tekrar yaşanmayacağının garantisi olmuyor. Artık bana istediğini yapsın kızmıyorum ki anlayabiliyorum hastalığı. Benim bu krizlerin hastalık olduğunu anlama idrakım var. Konu sahibi de öyle. Eşinin yaşadığı krizleri kaldıracak gücü var bence. Onu eşinin çabasızlığı üzüyor kendisi o kadar çabalarken.
Kızını elinden geldiğinde koruması önemli işte. Küçük çocuk anlayamaz ki bunun hastalık olduğunu. Baba evinde ezilen kız her yerde eziliyor malesef. Bunu sırf hastalıklarda görmüyoruz herkes yaşıyor bu sıkıntıyı..
çok zor gerçekten peki nasıl kesin bir çözümü olmuyor ki
Allahşifa versin inşŞizofren biri düzeliyor mu.. Bu da öyle işte. Dönem dönem iyiye gider dönem dönem kötüleşir sadece.
geçmeyen bir hastalık olabilir ama bu o çocuğa nasıl günah olur Allah ona o babayı
onada o aileyi vermiş ilerde babanın böyle hastalığı vardı seni ondan uzak tuttum deseniz sizce nasıl bir tepki alırsınız
kötü bir niyeti yokmuş ama işte ne diyeyim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahcanım ilgilendiğin için teşekkürler benim tedirgin olmam eşim hastaneden çıkınca doktorların araba kullanman tehikeli olur demesine rağmen kızımı alıp arabayla gezmeye götürdü koştum yetişemedim sonra kızımı aldım kızım çok korktu anne ben bidaha o günlerin geri gelmesini istemiyorum diye ağladı 2 ay yanımda yattı geceleri ağlıyordu babam beni götürdü sen ağladın ben ağladım diyor
Genel anlattim ben zaten bu kadarcik degil bu hastalik. Mesela hastanede cok ileri seviyedekiler engelli raporu alip devletten maas aliyorlar. Gunluk hayati cok etkiliyor.
Ayrica doktorumuz genetik oldugunu soyluyor. Dis etkenler daha az etkili. Cift kutuplu kisilik bozuklugu turkcesi. Yanlis anlamayin sizi alintiladim tartismak icin degil de basit bir depresyon olmadigini anlatmak istedim ben..
Konu sahibi biraz daha beklemeli bence. Daha once de konustuk insani vicdani rahat birakmaz bu sekilde bir ayrilikta. Bakalim bu sefer ilaclarini kullanicak mi ise gidicek mi..
Ayrilmayacaksa da kizini kollasin lutfen.
Ben anneme cok ofkeliyim beni ezdirdigi icin.
canım içinden ne yapmak geliyorsa onu yap boşanmayı aslında istemiyorsun biliyorum biraz azmini görsen herşeyi kabulleneceksin her ne olursa olsun ben yine bi şans vermen taraftarınım neden bilmiyorum
içimden bi şans vermek geliyor ama diyorum 3 defa verdin akıllanmadın mı şimdi buraya kadar geldin zor günler yaşadın bunlarıı tekrar yaşamakmı istiyorsun diyorum bırakıp gitmeyede vicdanım el vermiyor bu doktor kafamı karıştırdı
eğer gücün varsa bir şans daha ver ama bu son olsun eğer yeniden aynı şeyleri yaşatırsa hiç düşünmeden boşan çünkü artık yapılcak başka seçenek bırakmıyor belkide gerçekten iyi olmuştur aklı başına gelmiştir bellimi olur ben sende eşine olan sevgini hissettim bir şansı daha hakediyor bence bu ilişki
eşimi bi doktora götürmüşler metafizik uzmanıymış bu şahıs bi daha hasta olmaz demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama çok inandırıca konuşmuş bu eşimin son şansıydı son gittiğimde böyle söylemiştim kafam karıştı bipolar tamamen iyileşen hastalık değil bilmiyorum benden cevap bekliyorlar
çıkmayan candan ümit kesilmez demişler inşallah gerçekten iyi bir doktordur ve doğruları söylemiştir bu kadar sene sabrettin en güzel yılların belkide şimdi başlıcak sen bence son şans olarak bunu kabul etti çünkü öncekinde doktor muhabbeti olduğunu sanmıyorum
allahım o kadr dardayım ki bi çıkış yolu göster diye yalvarıyorum 5 aydır o kadar kötüyüm ki yatıp uyumak ve aylar sonra uyanmak ve herşeyin rüya olmasını istiyorum
ah canım ya yaşadıklarını en iyi sen bilirsin eski sevgilim yanımda olmadıgı halde neler çektiğimi ben bilirim senin kızın var evlisin bunu tahmin bile edemiyorum her kışın baharı vardır hep aynımı gitcek sanıyosun hayatın.. gün olmadan neler doğar bundan sonra çok mutlu olursun inşallah hep dua et..
sağol canım allahım benide feraha çıkarır inşaallah
Arkadaşım sen ne istiyorsun? İçinde bir yerlerde bir şans daha ver diyen bir ses var mı? Çünkü söyle diyim sen şimdi bir şans daha versen onu da eline yüzüne bulaştırsa, dönsen baba evine, sonra gene yalvarsa ve buraya konu açsan yine çıkmadık canda ümit vardır diyecekler çıkar. Yani merak ediyorum insanların limiti nedir. 3 kere şans vermişsin işte. Hani daha kaç tan şansı eline yüzüne bulaştırınca insanlar bir şans daha ver demekten vazgeçecek.
çıkmayan candan ümit kesilmez demişler inşallah gerçekten iyi bir doktordur ve doğruları söylemiştir bu kadar sene sabrettin en güzel yılların belkide şimdi başlıcak sen bence son şans olarak bunu kabul etti çünkü öncekinde doktor muhabbeti olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?