- 8 Temmuz 2016
- 28
- 2
- 16
- 41
- Konu Sahibi huzunderyasi
-
mevcut biri yok ama vakti zamanında aldattı beni, aslında aldatıldığımı öğrendiğimde bitirmem gerekiyordu çok çabaladı tekrar denemek istedim..eşim için gitmek zor değil terk etmek de ama çabuk pişman olacak biliyorum ben bu şekilde olmasından ypruldum sürekli yıpranıyorumBaşka bir şey olmasın? Yada başka biri? Bu kadar kolay şeyden nasıl tartışılır gidilirki?
aslında o günkü tartışma değil...bir nednei de yok aslında...çok hakaret iitiyorum çok hor görülüyorum sussam o biraz daha konuşacak ve belki o da susacak birkaç gün küs duracak belki geçecek ama her zaman da susamıyor insan..ben gideceğime sen git dedimBoşanma nedeniniz o günkü kavga mi şimdi anlamadim.
yanında dilekçe getirmedi bana yazdırdı ben boşanacakmışım o bu konuda hiç yorulmayacakmış...sinirlendi de yaptı ama onu sinirlendirecek birşey yapmadım ben..bipoların etkisi belki de bilemiyorum bir terapiste mi gitsemYanında dilekçe getirdiğine göre , eşin boşanmayı önceden kafasına koymuş gibi
Geçmiş olsun , belki düzelir yine .
evet kesin gelecek bana duygusal müzikler gönderecek sensiz yapamam diyecek ama ben yoruldum...bir ömür nasıl geçireceğim böyle...kafam çok kaırşıkesiniz gel gitleri var belki bi zaman sonra canim diye gelecektir yaniniza
yanında dilekçe getirmedi bana yazdırdı ben boşanacakmışım o bu konuda hiç yorulmayacakmış...sinirlendi de yaptı ama onu sinirlendirecek birşey yapmadım ben..bipoların etkisi belki de bilemiyorum bir terapiste mi gitsem
bir yanım diyorki muhtaç değilsin ayrıl çocuğunla huzurlu bir yaşam sür inancın gereği..bir yanımda onu bırakma sensiz daha zor olur hayatı kıyma ona diyor..kararsızım..kendi iyiliğim için ayrılık sanki bana iyi gelecek gibi ama o ne yapacakSen değil eşin gitmeli bence .
kabul etmezki terapisti, hastalığını bile bazen kabul etmiyorSen değil eşin gitmeli bence .
bir yanım diyorki muhtaç değilsin ayrıl çocuğunla huzurlu bir yaşam sür inancın gereği..bir yanımda onu bırakma sensiz daha zor olur hayatı kıyma ona diyor..kararsızım..kendi iyiliğim için ayrılık sanki bana iyi gelecek gibi ama o ne yapacak
kabul etmezki terapisti, hastalığını bile bazen kabul etmiyor
Uyyy vakti zamanında aldattıysa yine olmasın aldatma durumu. Bir de ortada doğru dürüst bir neden yokken öyle resti çekip ardına bakmadan giden erkekler tehlikelidir. Benim ex öküz de öyleydi ordan biliyorum. Ne demek tazminat nafaka istemeyeceksin, oh ne ala memleket. Boşanırsanız çatır çatır isteyin ikisini de. Siz öyle bir kağıt imzalasanız bile sonradan hakim kararıyla değişir bir avukata danışın lütfen. Çok sinirleniyorum böyle çakal geçinen yüreksizlere.mevcut biri yok ama vakti zamanında aldattı beni, aslında aldatıldığımı öğrendiğimde bitirmem gerekiyordu çok çabaladı tekrar denemek istedim..eşim için gitmek zor değil terk etmek de ama çabuk pişman olacak biliyorum ben bu şekilde olmasından ypruldum sürekli yıpranıyorum
6 yıldır hep düzelir dedim, ama çopk yıprandım artık eski mücadele gücüm de kalmadı sankiKabul etmediğine inanıyorum doğrudur , fakat belki düzelir , düzelme ihtimali yok mu
İlkin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi akabinde de İstanbul da çok iyi bir psikiyatra devam ettihastaligin teshisini kim koydu
devami gelmeliİlkin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi akabinde de İstanbul da çok iyi bir psikiyatra devam etti
Eşimin hastalığından mıdır hormonlarından mıdır bilmiyorum ama malesef cinsel anlamda bazen doyumsuz oluyor ki hastalığın manik ataklarında bu normal sayılıyor..Öyle bir haldeyimki kıskanmaya dahi mecalim yok yemin ediyorum..Ne nafaka isterim ne tazminat bundan üç yıl evvel ben dava açmıştım ayrılmak için o zaman iyi bir tazminat ve nafaka belirlemişti hakim..şimdi düşünüyorum da sırf onları ödemesin diye beni ikna etmiş olabilir şimdi istemicem ki kendini mecbur hissetmesin beni yine kandırmasınUyyy vakti zamanında aldattıysa yine olmasın aldatma durumu. Bir de ortada doğru dürüst bir neden yokken öyle resti çekip ardına bakmadan giden erkekler tehlikelidir. Benim ex öküz de öyleydi ordan biliyorum. Ne demek tazminat nafaka istemeyeceksin, oh ne ala memleket. Boşanırsanız çatır çatır isteyin ikisini de. Siz öyle bir kağıt imzalasanız bile sonradan hakim kararıyla değişir bir avukata danışın lütfen. Çok sinirleniyorum böyle çakal geçinen yüreksizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?