- 8 Temmuz 2016
- 28
- 2
- 16
- 41
- Konu Sahibi huzunderyasi
-
Keske teslimiyet gosterse..ailesi de garip esimin..ucu onlara dokunan bir durum olursa esim hasta ama eger durum benimle ilgiliyse ne oldu da boyle oldu diyorlar..gittigi gunden bu yana kayinvalidem bir kez aradi beni...bense kac kez...ama aramicam artik magdur olan benim bunu artik kabullenicem..Bi doktora gidip evlilik namina bi karar verirseniz iyi olcak gibi. Yani terapist size o hangi durumlarda ne yapiyor guzelce izah ederse daha da vicdan yapmazsiniz. Şahsen ben tedaviden sonra coook yol katettim ama bir otizmli gibi butun cevre düzenlemelerimi yaptım. Kendimi aileme ve esime emanet ettim. Onlar benden daha ii biliolar beni. Risk olusacak durumlarda mudahale ediyorlar.
Terapistle hareket ederseniz hem kendinize hem esinize zarar vermemis olursunuz. İşiniz zor ama hicbisi sizden önemli degil. Hayat bir kere yaşanıyor. Hastalgi icin birsey yapmayan birine omrunuzu harcamak zorunda degilsiniz. Kendinize deger verin.
eşiniz tedavi görüyor mu? bana pek huy gibi gelmedi o tür rahatsızlıkta olan insanlarda bu tip şeyler yaşanabiliyor.hattta kendisi sizi mutlu edemediğini düşünüp sizi suçlayabilirde bilemicem herkeste farklı seyiredediyo diye biliyorum.fakat tedavi olup bu şekilde hareket ediyorsa o zaman huyu böyledir.Merhaba..Yazmaya dahi halim yok..Eşim bipolar ve biz altı yıllık evliyiz dört yaşında da bir yavrumuz var..Uzun süredir eşimle iyiydik tabi öyle fevkalade bir ilişki değildi ama idare ediyorduk ta ki bayramımız zehir oluncaya dek..Eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir kez falan geliyor yanımıza o geldiğinde tüm özverimle onu mutlu etmeye çalışıyorum ama o bayrmaın birinci, günü bunun aksini iddaa etti.Ben onu sevmiyormuşum onunla olan vaktimi geçiştiriyormuşum yemek yapmıyormuşum kısacası ona özen göstermiyormuşum.Halbuki biraz kilo verdim kendimi daha güzel bir hale soktum sonra ne bileyim çalışıyor olmama rağmen yemeğini birkaç çeşitten aşağı düşürmedim tatlısı böreği..en önemlisi ona sevgimi verdiğimi düşünüyordum...kafam allak bullak..çaresizim...bayramın ilk günü sorun çıkarıp git bu evden dedi ben de benim gidecek yerim yok bu kadar basitse gitmek sen git dedim topladı eşyalarını gitti...bulunduğumnuz bir şehirde bir oteldeymiş..çok üzgünüm..gitmeden bana bir de dilkeç yazdırdı ondan boşanacakmışım ne nafaka ne de tazminat istemeyecekmişim...önceden olsa gurur yapmazdım ama bu defa çok ağırıma gitti tek bir kuruşunu istemem sen bizi düşünmüyorsan dedim..ne bekliyorum sizden diyecek olursanız bilmiyorum...sanki ayrılsam kalan ömrümü huzurla geçirecekmişim gibi geliyor bana ama aynı zamanda ona karşı çok merhametliyim hep bir yanım ona ağlayacak gibi de geliyor...ne yapmalıyım bilmiyorum..bir terapiste mi danışsam?
benim esimde asiri supheci biktirdi beni resmen ilac da kullanmiyo sacmasapan konusup canimi skyo ben depresyona girdim.sayesinde cok kotu psikolojim hamileyim ikinci cocuga ilac da kullanamiyorum napicam bilmiyorumBelkide suan en iyi anlayacak kişilerden biride benim. Benim eşime tedavi görüyor depakin ve zyperax kullanıyor bize konulan teshis atipik psikoz bizimkinde aşırı supecilik var. Hayattan yıldır usandim benimde sonu bosanma gözüküyor
Merhametten maraz doğar dedikleri durumun tablosu olmuşsunuz resmen.Merhaba..Yazmaya dahi halim yok..Eşim bipolar ve biz altı yıllık evliyiz dört yaşında da bir yavrumuz var..Uzun süredir eşimle iyiydik tabi öyle fevkalade bir ilişki değildi ama idare ediyorduk ta ki bayramımız zehir oluncaya dek..Eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir kez falan geliyor yanımıza o geldiğinde tüm özverimle onu mutlu etmeye çalışıyorum ama o bayrmaın birinci, günü bunun aksini iddaa etti.Ben onu sevmiyormuşum onunla olan vaktimi geçiştiriyormuşum yemek yapmıyormuşum kısacası ona özen göstermiyormuşum.Halbuki biraz kilo verdim kendimi daha güzel bir hale soktum sonra ne bileyim çalışıyor olmama rağmen yemeğini birkaç çeşitten aşağı düşürmedim tatlısı böreği..en önemlisi ona sevgimi verdiğimi düşünüyordum...kafam allak bullak..çaresizim...bayramın ilk günü sorun çıkarıp git bu evden dedi ben de benim gidecek yerim yok bu kadar basitse gitmek sen git dedim topladı eşyalarını gitti...bulunduğumnuz bir şehirde bir oteldeymiş..çok üzgünüm..gitmeden bana bir de dilkeç yazdırdı ondan boşanacakmışım ne nafaka ne de tazminat istemeyecekmişim...önceden olsa gurur yapmazdım ama bu defa çok ağırıma gitti tek bir kuruşunu istemem sen bizi düşünmüyorsan dedim..ne bekliyorum sizden diyecek olursanız bilmiyorum...sanki ayrılsam kalan ömrümü huzurla geçirecekmişim gibi geliyor bana ama aynı zamanda ona karşı çok merhametliyim hep bir yanım ona ağlayacak gibi de geliyor...ne yapmalıyım bilmiyorum..bir terapiste mi danışsam?
neler diyor meselabenim esimde asiri supheci biktirdi beni resmen ilac da kullanmiyo sacmasapan konusup canimi skyo ben depresyona girdim.sayesinde cok kotu psikolojim hamileyim ikinci cocuga ilac da kullanamiyorum napicam bilmiyorum
mesela kapinin onunde bekliyo evi gozetliyo her giren cikanla dusup kalktigimi saniyo. akrabalarimdan kiskaniyo. copu karistiriyo. niye nevresimleri yikadin diyo. yatakta kil buldum bu kimin diyo. sen beni aldatiyosun itiraf et harbi ol diyo. daha bisuru sey artik dayanamiyorum iftiralarinaneler diyor mesela
Kendine yeni konu aç burda gören olmaz pek.mesela kapinin onunde bekliyo evi gozetliyo her giren cikanla dusup kalktigimi saniyo. akrabalarimdan kiskaniyo. copu karistiriyo. niye nevresimleri yikadin diyo. yatakta kil buldum bu kimin diyo. sen beni aldatiyosun itiraf et harbi ol diyo. daha bisuru sey artik dayanamiyorum iftiralarina
rahatsizlik iste bu acilen uzmana gitmesi gerek isiniz hic kolay degil elindr olmadan dusunuyor dedigim gibi uzman sartmesela kapinin onunde bekliyo evi gozetliyo her giren cikanla dusup kalktigimi saniyo. akrabalarimdan kiskaniyo. copu karistiriyo. niye nevresimleri yikadin diyo. yatakta kil buldum bu kimin diyo. sen beni aldatiyosun itiraf et harbi ol diyo. daha bisuru sey artik dayanamiyorum iftiralarina
benim esimde asiri supheci biktirdi beni resmen ilac da kullanmiyo sacmasapan konusup canimi skyo ben depresyona girdim.sayesinde cok kotu psikolojim hamileyim ikinci cocuga ilac da kullanamiyorum napicam bilmiyorum
Aynı beni anlatmissiniz benim dururmumda sizden farksız degilmesela kapinin onunde bekliyo evi gozetliyo her giren cikanla dusup kalktigimi saniyo. akrabalarimdan kiskaniyo. copu karistiriyo. niye nevresimleri yikadin diyo. yatakta kil buldum bu kimin diyo. sen beni aldatiyosun itiraf et harbi ol diyo. daha bisuru sey artik dayanamiyorum iftiralarina
Merhaba..Yazmaya dahi halim yok..Eşim bipolar ve biz altı yıllık evliyiz dört yaşında da bir yavrumuz var..Uzun süredir eşimle iyiydik tabi öyle fevkalade bir ilişki değildi ama idare ediyorduk ta ki bayramımız zehir oluncaya dek..Eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir kez falan geliyor yanımıza o geldiğinde tüm özverimle onu mutlu etmeye çalışıyorum ama o bayrmaın birinci, günü bunun aksini iddaa etti.Ben onu sevmiyormuşum onunla olan vaktimi geçiştiriyormuşum yemek yapmıyormuşum kısacası ona özen göstermiyormuşum.Halbuki biraz kilo verdim kendimi daha güzel bir hale soktum sonra ne bileyim çalışıyor olmama rağmen yemeğini birkaç çeşitten aşağı düşürmedim tatlısı böreği..en önemlisi ona sevgimi verdiğimi düşünüyordum...kafam allak bullak..çaresizim...bayramın ilk günü sorun çıkarıp git bu evden dedi ben de benim gidecek yerim yok bu kadar basitse gitmek sen git dedim topladı eşyalarını gitti...bulunduğumnuz bir şehirde bir oteldeymiş..çok üzgünüm..gitmeden bana bir de dilkeç yazdırdı ondan boşanacakmışım ne nafaka ne de tazminat istemeyecekmişim...önceden olsa gurur yapmazdım ama bu defa çok ağırıma gitti tek bir kuruşunu istemem sen bizi düşünmüyorsan dedim..ne bekliyorum sizden diyecek olursanız bilmiyorum...sanki ayrılsam kalan ömrümü huzurla geçirecekmişim gibi geliyor bana ama aynı zamanda ona karşı çok merhametliyim hep bir yanım ona ağlayacak gibi de geliyor...ne yapmalıyım bilmiyorum..bir terapiste mi danışsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?