Bipolar mı huy mu? Boşanma arefesi :(

devam ediyor ilaçlarını kullanıyor..bazen diyorumki belki de bu hastalıkla ilgili değil çünkü bayramın birinci günü bizi bırakıp gittiğinde kayınvalidemi aradım anlattım ara bir anne nerdesin diye sor dedim ben evdeyim demiş bizim için de bayram ziyaretindler demiş..yani annesine söylememiş demek ki düşünebiliyor nanesi üzülecke diye

boyle insanlar cokta akilli oluyor zaten

Hayır mutlaka nafaka almalısın , ortada emek verilmiş bir evlilik var , çocuğun var , sakın hiç bir şey imzalama .

Hayır mutlaka nafaka almalısın , ortada emek verilmiş bir evlilik var , çocuğun var , sakın hiç bir şey imzalama .
istemiyorumki..çalışıyorum geçinir giderim yavrumla, tamam belki çok konforlu bir hayat sunamam ama kimseye de muhtaç olmayız Allah ın izniyle..o bu hesapları yaparken ben nasıl isteyeyim gururum kırıldı yeterince

Tedavi görüyor mu eşiniz?
Düzenli kontrole gidiyor mu?
tedavi olarak bu bahsettiğim iki ilaçla devam ediyor..kandaki lityum seviyesine bakılıyor düzenli olarak o da ilaçların dozunu ayarlamak için..onu da yapıyoruz...aslında her sıkıntıyı da hastalığa bağlayıp kendimi perişan etmek istemiyoerum sanki iki kişiyim bir yanım bırak huzura er diyor bir yanım onu yalnız bırakma diyor

Eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyor.boşanma çözüm olabilir sizin için yalnız çocuğunuzun nafakasını kesinlikle alın,bu çocuğunuzun Hakkı neticede.yarın öbür gün çocuğunuzun eğitiminde zorlanabilirsiniz,bir yanda az da olsa bu parada yanınızda olsun.siz Hakkı'nızdan tazminattan vazgeçebilirsiniz ama evladınız daha küçük,onun lehine karar almaya dikkat edin

haklisiniz...umarim cok yipratici bir surec olmaz benim icin de onun icin de

Bipolar bu duzelmeyecek omrunce bunu cekebilcekmisin. Allah yardimcin olsun.

Bence bi psikiyatriste yada psikologa danisin derim belli kararlar vermeden once durumunuzu anlatin ...
Ne bayrammis bu boyle ya bdv ki konularin cogu bayramda yasanan tatsizliklar ve bosanmaya dogru giden evlilikler ... boyle bayramlar olmaz olsun !!!!!

Bipolar bu duzelmeyecek omrunce bunu cekebilcekmisin. Allah yardimcin olsun.
esimi yedi yildir taniyorum alti yildir da evliyiz..oyle mucadeleler verdimki artik benimde gucum kalmadi..sadece su beni cok uzuyor...ayrilsak ve yillar gecse onun iyi olmadigini ogrensem kendimi suclarim..bunu dusunmek beni mahvediyor

Belkide suan en iyi anlayacak kişilerden biride benim. Benim eşime tedavi görüyor depakin ve zyperax kullanıyor bize konulan teshis atipik psikoz bizimkinde aşırı supecilik var. Hayattan yıldır usandim benimde sonu bosanma gözüküyor

bayrama denk geldi evet birsey anlamadik bayramdan...ben sahsim icin mi gideyim psikologa o kabul etmez cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…