- 8 Temmuz 2016
- 28
- 2
- 16
- 41
- Konu Sahibi huzunderyasi
-
devam ediyor ilaçlarını kullanıyor..bazen diyorumki belki de bu hastalıkla ilgili değil çünkü bayramın birinci günü bizi bırakıp gittiğinde kayınvalidemi aradım anlattım ara bir anne nerdesin diye sor dedim ben evdeyim demiş bizim için de bayram ziyaretindler demiş..yani annesine söylememiş demek ki düşünebiliyor nanesi üzülecke diyedevami gelmeli
boyle insanlar cokta akilli oluyor zatenEşimin hastalığından mıdır hormonlarından mıdır bilmiyorum ama malesef cinsel anlamda bazen doyumsuz oluyor ki hastalığın manik ataklarında bu normal sayılıyor..Öyle bir haldeyimki kıskanmaya dahi mecalim yok yemin ediyorum..Ne nafaka isterim ne tazminat bundan üç yıl evvel ben dava açmıştım ayrılmak için o zaman iyi bir tazminat ve nafaka belirlemişti hakim..şimdi düşünüyorum da sırf onları ödemesin diye beni ikna etmiş olabilir şimdi istemicem ki kendini mecbur hissetmesin beni yine kandırmasın
Eşimin hastalığından mıdır hormonlarından mıdır bilmiyorum ama malesef cinsel anlamda bazen doyumsuz oluyor ki hastalığın manik ataklarında bu normal sayılıyor..Öyle bir haldeyimki kıskanmaya dahi mecalim yok yemin ediyorum..Ne nafaka isterim ne tazminat bundan üç yıl evvel ben dava açmıştım ayrılmak için o zaman iyi bir tazminat ve nafaka belirlemişti hakim..şimdi düşünüyorum da sırf onları ödemesin diye beni ikna etmiş olabilir şimdi istemicem ki kendini mecbur hissetmesin beni yine kandırmasın
istemiyorumki..çalışıyorum geçinir giderim yavrumla, tamam belki çok konforlu bir hayat sunamam ama kimseye de muhtaç olmayız Allah ın izniyle..o bu hesapları yaparken ben nasıl isteyeyim gururum kırıldı yeterinceHayır mutlaka nafaka almalısın , ortada emek verilmiş bir evlilik var , çocuğun var , sakın hiç bir şey imzalama .
bunu desem birşeyler talep etsem uzayacak dava ve yine kandıracak belki beni..artık kanmak istemiyorum çok üzgünümbaski altinda bana zorla imzalatti desen bile hakime yeter zorla mi bilmiyorum ama.
yok zorla yaptırmadı yaz dedi yazdım yazmasam zor kullanmazdı yani ama çok ısrar etti sana güvenmiyorum sen istersin yazacaksın dedi...hasta düşüncelerbunu desem birşeyler talep etsem uzayacak dava ve yine kandıracak belki beni..artık kanmak istemiyorum çok üzgünüm
içiyor depakin ve zyprexa hemde düzenli kullanıyorİlaçlarını içmiyor mu?
tedavi olarak bu bahsettiğim iki ilaçla devam ediyor..kandaki lityum seviyesine bakılıyor düzenli olarak o da ilaçların dozunu ayarlamak için..onu da yapıyoruz...aslında her sıkıntıyı da hastalığa bağlayıp kendimi perişan etmek istemiyoerum sanki iki kişiyim bir yanım bırak huzura er diyor bir yanım onu yalnız bırakma diyorTedavi görüyor mu eşiniz?
Düzenli kontrole gidiyor mu?
İlaçlarını içiyorsa terapi ekleyin bir de düzelme olmazsa evliliğinizde o zaman boşanırsınız acele etmeyin bence keşke şunu da bunu da deneseydik dememek için diyorum yani.içiyor depakin ve zyprexa hemde düzenli kullanıyor
kabul etse..ona gore ben hatali ben eksigimİlaçlarını içiyorsa terapi ekleyin bir de düzelme olmazsa evliliğinizde o zaman boşanırsınız acele etmeyin bence keşke şunu da bunu da deneseydik dememek için diyorum yani.
haklisiniz...umarim cok yipratici bir surec olmaz benim icin de onun icin deEşiniz sizin kıymetinizi bilmiyor.boşanma çözüm olabilir sizin için yalnız çocuğunuzun nafakasını kesinlikle alın,bu çocuğunuzun Hakkı neticede.yarın öbür gün çocuğunuzun eğitiminde zorlanabilirsiniz,bir yanda az da olsa bu parada yanınızda olsun.siz Hakkı'nızdan tazminattan vazgeçebilirsiniz ama evladınız daha küçük,onun lehine karar almaya dikkat edin
esimi yedi yildir taniyorum alti yildir da evliyiz..oyle mucadeleler verdimki artik benimde gucum kalmadi..sadece su beni cok uzuyor...ayrilsak ve yillar gecse onun iyi olmadigini ogrensem kendimi suclarim..bunu dusunmek beni mahvediyorBipolar bu duzelmeyecek omrunce bunu cekebilcekmisin. Allah yardimcin olsun.
bayrama denk geldi evet birsey anlamadik bayramdan...ben sahsim icin mi gideyim psikologa o kabul etmez cunkuBence bi psikiyatriste yada psikologa danisin derim belli kararlar vermeden once durumunuzu anlatin ...
Ne bayrammis bu boyle ya bdv ki konularin cogu bayramda yasanan tatsizliklar ve bosanmaya dogru giden evlilikler ... boyle bayramlar olmaz olsun !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?