- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Teşekkürler ben bilmiyordum.ilaç isimleri paylaşılması uygun değil, sürekli yeşil reçete kullanmaktan o kadar uyku normal, tek tavsiyem burdan uzak durmanız çünki çok üzücü sinir bozucu konular var daha kötü olur insan.
ben zaten facebook, instagram,twitter hesaplarımı kapattım sahte bir isimle bakıyorum. Çünkü insan arkadaşlarıyla kendini karşılaştırıp insanlar mutlu ben değil diye üzülüyormus ondan...Çok geçmiş olsun.
Bence biraz uzak kalıp , iyi bir tedavi olmanız gerekiyor.
Özellikle telefon , televizyon gibi şeylerin tetikleyici olduğunu okumuştum.
Hepimiz git gide bipolar olmaya başladık
O görüntülerin çoğu sahteben zaten facebook, instagram,twitter hesaplarımı kapattım sahte bir isimle bakıyorum. Çünkü insan arkadaşlarıyla kendini karşılaştırıp insanlar mutlu ben değil diye üzülüyormus ondan...
Yine de insanlar hava atma gösteriş meraklısı ben bir hasta olarak garibime ve sinirime gidiyor insan bir güzel söz paylaşır iki de bir saçma sapan storyler insanlar şöyle desin diye... tabi normal insanda sıkıntı yok, ben hastayım ondandır.O görüntülerin çoğu sahte
Tabi umudumuz gerçek olması yönünde
Kullansanız bile sizde koyarsınız gülerken eğlenirken
Kimse mutsuz anını koymuyor ki
Lütfen ben hastayım gibi birşey dayatmayın kendinizeYine de insanlar hava atma gösteriş meraklısı ben bir hasta olarak garibime ve sinirime gidiyor insan bir güzel söz paylaşır iki de bir saçma sapan storyler insanlar şöyle desin diye... tabi normal insanda sıkıntı yok, ben hastayım ondandır.
Aynı hastalıktan 5 sene boyunca tedavi olarak kurtuldum. Belirtileriniz benimkiyle aynıydı. 2011 de Major depresyon + narkolepsi + ve bipolar bozukluk tanısı kondu. İşinin ehli mükemmel bi doktorla tanıştım tedavi oldum ilk bir ay pek ise yaramadı ilaçlar ama yavaş yavaş etkisini gördüm 4 yıl içinde ilaçları azaltarak tek ilaçla kaldım. Son bir yıl sadece gece ilacını aldım ve temmuz 2016 da ilacı bıraktım. Ailem eşim herkes bırakmamami söyledi ama ben iyileştiği mi hissediyordum. İlacı bırakınca 15 gün perişan dolaştım ortalıkta ama sonra iyi oldum şimdi çok şükür çok iyiyim. Herşey beyinde başlarMerhaba. Ben bipolar hastasıyım başlıktan da anlaşılacağı üzere.Öncelikle ruh hastalığı sayfasında açtım ama cevap gelmedi konuma burası daha kalabalık diye buraya yazıyorum umarım silinmez. Yılbaşından beri hastayım. 4 ay geçti ve hala iyileşemedim. Mani ve depresyon bir arada görüldü yani saat başı değişiyordum. Karma dönemden geçtim yani. 3 hafta hastanede yattım. Martın ortası gibi çıktım hastaneden. Bugün 24 Nisan. benim öfke nöbetlerim, beynimde uçuşan düşünceler,hareketlilik,enerji artışı,alışveriş isteği,çok konuşma,daldan dala atlama ya da tam tersi depresif hissetme gibi durumlarım düzeldi çok şükürki. Fakat depresyon şiddetli devam ediyor.12 saat uyuyorum kullandığım ilaçlar mgı az geldi beni koruyamadı sanırım büyük biratak geçirdim.İlaçlar malum uyku yapıyor. Enerjisiz hissettiriyor, konuşmaları bile zor algılıyorum, en basit işleri yapamıyorum, beynimde tahta gibi bir şey var iletiler gitmiyor sanki...2016'daki atağımda da bu oldu ama hastaneden çıktıktan bir süre sonra iyileştim.. 2016da da iyileşemicem diye strese girdim bu senede aynı stresi yaşıyorum. Bu defa çok korkuyorum tekrar atak geçiririm diye Türk kahvesi,yeşil çay falan ya da başka bir ilaç içmiyorum ilaçlarla etkileşir diye... bana yardımcı olabilecek, cevap verecek biri var mı?
Aynı hastalıktan 5 sene boyunca tedavi olarak kurtuldum. Belirtileriniz benimkiyle aynıydı. 2011 de Major depresyon + narkolepsi + ve bipolar bozukluk tanısı kondu. İşinin ehli mükemmel bi doktorla tanıştım tedavi oldum ilk bir ay pek ise yaramadı ilaçlar ama yavaş yavaş etkisini gördüm 4 yıl içinde ilaçları azaltarak tek ilaçla kaldım. Son bir yıl sadece gece ilacını aldım ve temmuz 2016 da ilacı bıraktım. Ailem eşim herkes bırakmamami söyledi ama ben iyileştiği mi hissediyordum. İlacı bırakınca 15 gün perişan dolaştım ortalıkta ama sonra iyi oldum şimdi çok şükür çok iyiyim. Herşey beyinde başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?