işin garıp yanı adam karısını delı gıbı sevıor ama bu olaydan sonra bır cok kısı ıle knstuk,erkeklerımız hep gozlerı dısarda daha once cok sey yasamadıkalrı ıcın.Cınsellık onları meraka ve arayısa surukluyor...
Böyle özel bir konuyu burada paylaşmamanız gerekiyor.. O kişin özeli bu ve vefat eden kişiye yapılan bir hakszılıktır bu konu..
İslami konulara çok girmek istemiyorum ama her bu başlığı okuyan, o kişi için bir şahit olarak yazılır..
Ayrıca intahar eden kişilere ait konular, vefat edenler v.s bu dünyada bizimle olmayan kişiler hakkında hiçbir şekilde olumsuz konuşmamak gerekiyor.. Bu intihar kelimeside olumsuz bir sonuçtur.
canım turkiyede bılıyormusun kahveye gıdıyorum dıyıp sacma span yerlere gıden bır cok ınsan var.Bana hayat bır zat bunu tecrube ettırmedı ama gozumuz acıldı.Evlı olmayan gencler mı o yerlere gıdıyor sanıyorsun cebınde parası olmayan...
Çok yakın erkek arkadaslarımla oturup konustugumda erkeklerın ortamını anlıyabılıyor ınsan.
Aşk ve sex ulkemızde karıstırılıyor,bu sahsı bılmesem bende sızın gıbı dusunurum.Ama aldatanlar ask yasayarak aldatmıor genelde cınsellık anlamında aldatıor bılıorsunuz.
saygılar
Beni yalnış anlama,forumda her konu senın tabırınle dedıkoya gırıyor.Burada sahsın ne ismi verildi nede daha fazlası haber olarak gectım ve onların ustunden dıkkat ettıysen kesınlıkle yorum yapma eglımıne gecmedım soruldugu ıcın cevapladım.Haberlerde cıkar zaten yarın 76 mılyon okur.
Üzüldüğüm bir konuda burda sıze anlattım ozellerıne ne kadar ındım orasınıda sormadıkca cevaplamamaya calıstım.
Ondan yorum yaparken lutfen konuyu ıyı okuyup ırdıleyelım karsıklıklı polemıkler yaratmanın anlamı yok.
Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?