Ve fikretin çocuğu da yoktu kusurum affolaHanım hanııııım Tahsinin 3 çocuğu vardı. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve fikretin çocuğu da yoktu kusurum affolaHanım hanııııım Tahsinin 3 çocuğu vardı. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen![]()
Bak onu unutmuşum tüh :)Ve fikretin çocuğu da yoktu kusurum affola![]()
Evet yine ben
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.
Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.
Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.
Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.
Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...
Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...
Teşekkürler
Ben eşimle sosyal medyada tanıştım ve şaşılacak kadar düzgün bir adam çıktı ama bu gerçekten çok büyük şansBununla ilgili bilimsel araştırma da yapılmış, bireyler sosyal medya aracılığıyla kurdukları iletişimleri daha kolay ve hızlı bitirebiliyorlarmış ki başıma da gelmişti normal arkadaşlık veya karşı cinsle duygusal yakınlaşma. Sosyal medyadan başlayan hiçbir şeyden fayda görmedim. Size de tavsiyem karşınızdaki kişiye karşı mantıklı yaklaşmanız. Benim bu şekilde başlayan bir ilişkim beni çok üzmüştü, yine bu şekilde insanlarla tanıştım ama yan yana geldiğimizde çok farklıydı asla doğru enerjiyi almamıştım. Tamamcı değil sorgulayıcı olun.
Evlenme isteğiniz çok normal anlıyorum ancak erken gibiHayır arkadaşın arkadaşı o tanıştırdı
Evet yine ben
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.
Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.
Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.
Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.
Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...
Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...
Teşekkürler
Hala iş başvurusu yapıyorum. Evlilik kesinleşse bile hemen olmaz zatenTelefonda hayata bakışınızı çözebildiyseniz ne mutlu. Bence şu an mantıklı yaklaşamıyorsunuz. Boşanalı çok olmamış. Kızınız 5 yaşında ve siz ısrarla iş probleminizi çözmüyorsunuz. Boşandınız, çocuğunuz var diye elbette gönül işlerinden uzak duracak değilsiniz ama önce kendinizi ve kızınızı garantiye alacak bir iş bulun lütfen. Eski eşiniz ölse ortada kalacaksınız. Tanıştığınız erkek konusunda da acele etmeyin lütfen, zamana bırakın.
Öyle mi dersin... Mutlu oldum eski nickin neydi?İcinize sinmedigini hissettim. Emin olmadiginizi dusunuyorum. 2 buyuk cocugu var, bosver. Hani cok asik olsan değer de, hic ugrasmayın bence. Uzak durun (Bu arada sizi eski diyet konularindan hatirliyorum, birbirimize destek de olmustuk, benim nick degisti, vb)
Evet eski eşimi canım sıkıldı boşadım.Ben 18 yıllık evliliğini 10 yıl önce bitirmiş 24 ve 14 yaşlarında iki çocuklu bir kadın olarak yazıyorum. Ben sizin gibi boşanır boşanmaz yeni bir evlilik peşine koşanların, keyfi boşandığını düşünüyorum. Çünkü önceki eşten gerçekten canı yanan bir kadın koşa koşa yeni koca aramaz, arayamaz, korkar. Hele ki bir de çocuğu özellikle de kız çocuğu varken. Bilmiyorum ya anlayamıyorum. Tabi ki gönül ilişkisi olabilir ki o nun için bile çok erken bence ama evlilik hem de 2 çocuklu biriyle çok saçma.
Umarım sizi kandirmiyordur . Eşim vefat etti diye. Çocuklarına kim bakıyormuş yazik çok zor anneleri vefat ettiyse. Valla onda 2 çocuk sizde 1 çocuk kavga çatışma olabilir cocuklar arasindaEvet yine ben
Teşekkürler
Yaşım olmuş 38:)) kızım büyüdükçe daha zor olmaz mı evde birisini kabullenmesi? Hayat arkadaşı istiyorum sadece. Kızım mevzusuna değindim, önceliğim her zaman o... Uzaktan olmaz diye buluşuyoruz zaten.Bence biraz hızlı gidiyorsunuz. Sizin daha önce de böyle konunuz vardı. Bir sene olmuş boşanalı, biraz dinlenin mental anlamda. Uzaktaki adamı ne kadar tanıyabileceksiniz ki![]()
Dediğiniz çok mantıklı. Teşekkür ederimBence zamana bırakın bunuda karşınızda ki kişiye söyleyin.
Adamın evlilik düşüncesi varmis ama siz acele etmeyin.
Evlilik hemen olabilecek birşey değil birbirimizi iyi tanıyalım biraz vakit geçirelim evlilik yoluna daha sonra girelim deyin.
Eğer adam kabul etmezse yok ben hemen evlilik istiyorum derse uzaklaşın derim amacı sadece mantık evliliği yapıp çocuklarımın başına bir anne/abla gelsin yemeklerini yapsın çamaşırlarını yikasin onlarla ilgilensin diyede düşünüp evlenmek niyetinde olabilir.