bir adam giriyor hayatıma...

Koşa koşa evlenecek değilsin ya. Tanırsın zaman geçirirsin. Belli zaman sonra çocuklar bir araya gelir. Bakarsın duruma zaten az çok yüzünü gösterir. Bu konuda erkekler pek doğru söylemez ama boşanma sebebi neymiş? Ve çocuklar kimde kalıyor?
Aynen bodozlama gidecek halim yok. Boşanmış değil, eşi vefat etmiş. Adam anne, baba ve iki çocuğuyla kalıyor. İşe gittiğinde onlar bakabilsin diye. Ama kendi evi var

İkinci evlilik olunca direkt ciddi mi düşünülüyor acaba? Bence acele etmetietmeyin, her şey 4*4 lük olsa bile adamın iki sizin 1 çocuğunuz var hiç kolay olmasa gerek.
Beni de o düşündürüyor. Yaşları da ergenliğe yakın

Adamın çocuklu olması avantaj bence. Seninde çocuğun var. Şartlarınız eşit yani.
Sen yapı itibariyle biraz tez canlısın. Hemen her konuda çabuk heyecana kapılıyorsun.
Yeni bir ilişki için 1 sene gayet yeterli bir süre. Bende 15 senelik evliliğim bittikten 1 sene sonra sevgili yapmıştım ve hayatta yaşadığım en tutkulu ilişkiydi.
Hakkında hayırlısı. İnşAllah düzgün bir adam çıkar 🙏🏻
Teşekkür ederim güzel yorumun için. İnşallah:)

Birileriyle tanışabilirsiniz ama hemen evlilik moduna girmek icin çok çok erken. Siz daha kendi hayatınızı yolunuza koyamadınız. İş arıyordunuz ne oldu? Farklı şehirdeki adamın yaşadığı yere mi gideceksiniz evlilik olursa? Evliliği kurtuluş gibi görürseniz pişman olabilirsiniz. Sizin durumunuz o gibi geldi bana.
Ay vallahi kurtuluş falan alakası yok. Hayat arkadaşı istemek çok mu lüks ki..

Valla o Tahsn hem kel, hem 3 çocuklu dul, hem de evde Cevriş gibi bir anası var...bundan kötü kısmet herhalde mezarda olur.
Hem pasifti. Cevriye şurubu Fikoya tükürüyordu. Tahsin "yaşlıdır kusuruna bakilmaz" diyordu. Ferhunde'ye yaptiklarinin zerresini yapsa mum ederdi ama elin evinde olmuyor.

2 çocuk zor. Sizinki ile 3 çocuğun sorumluluğu sizde olacak evlenirseniz.
Üstelik çocukların annesi yok. Çok daha anlayışlı, özverili olmanız gerekir onlara karşı. Sizin çocuk da küçük bu sefer ona vermeniz gereken ilgi azalacak. Etkilenebilir.
İlişki yaşasanızda evlenmek için acele etmeyin. O ciddi düşünüyor demişsiniz de sizi evlenelim diye sıkıştırırsa sevdiğinden değil çocuklarına baktırmak içindir. Ağırdan alıp iyice tanımadan böyle bir maceraya atılmayın. Bana kalırsa baştan hiç başlamayın bile.
Hiç mi başlamayim? Kızıma bile bazen yetmediğimi düşünürken onların da sorumluluğunu almak çok çok zor evet...

ablacım bi dur bakalım yüz yüze gelmeden nasıl oluyor da bir adam giriyor hayatıma moduna girebiliyorsun? ha erkek olsun yeter diyorsan o ayrı konu da her çükü olanın da erkekliğe gücü yetmiyor bunu unutma.
Bu nasıl yorum ya. Erkek olsun yeter ne kadar iğrenç bir düşünce. Beyninize yazın omurganızla değil.

ayrıca adamın ciddi düşünmesi artık 2 çocuğa tek başına yetemiyor olmasından, sorumluluğun ağır gelmesinden kaynaklanıyor da olabilir.
Pek sanmıyorum. İşi gereği gece nöbeti de oluyor. Gece çıkıp hiç uyumadan çocukların okuluna kursuna koşuyor. Ki annesi bakabilir çok rahat, ona rağmen.

Bence acele etme konu sahibesi, bir tanis bak. Bilemedim herkesin dediklerine katılıyorum, 2 ergenlikte erkek çocuk var ille evde itiş kakış yapacaklar kızına zarar gelmesin? Bilemedim :KK51:
Evet özellikle erkek çocuğu korkutuyor beni. Allah korusun neler duyuyoruz...

Bu nasıl yorum ya. Erkek olsun yeter ne kadar iğrenç bir düşünce. Beyninize yazın omurganızla değil.
e şu açtığın konuyu, başlığı üçüncü bir gözle oku bence.

daha yan yana gelmediği adam için "bir adam giriyor hayatıma" diyen sensin. böyle yazarsan ben de böyle düşünürüm.
biriyle tanışmanda, ona bir şans vermende sorun yok ama bu ne hız derler ki demişler de zaten. sen yan yana gelmediğin adamı bu kadar kolay hayatına alma kafasında gidersen ben de senin çok hevesli olduğunu düşünürüm, bu kadar basit. bi dur bi sakin ol, yangından mal kaçırmıyorsun. lap diye hayatına alma kafasında olma, o senin hayatına girebilmek için çabalasın. o seni hak etsin, biraz ağır olmak her zaman daha iyidir onu anlatmaya çalışıyor millet burada sana.

e şu açtığın konuyu, başlığı üçüncü bir gözle oku bence.

daha yan yana gelmediği adam için "bir adam giriyor hayatıma" diyen sensin. böyle yazarsan ben de böyle düşünürüm.
biriyle tanışmanda, ona bir şans vermende sorun yok ama bu ne hız derler ki demişler de zaten. sen yan yana gelmediğin adamı bu kadar kolay hayatına alma kafasında gidersen ben de senin çok hevesli olduğunu düşünürüm, bu kadar basit. bi dur bi sakin ol, yangından mal kaçırmıyorsun. lap diye hayatına alma kafasında olma, o senin hayatına girebilmek için çabalasın. o seni hak etsin, biraz ağır olmak her zaman daha iyidir onu anlatmaya çalışıyor millet burada sana.
Başlık saçma oldu evet. Teşekkürler

Back
X