bir adam giriyor hayatıma...

Pek sanmıyorum. İşi gereği gece nöbeti de oluyor. Gece çıkıp hiç uyumadan çocukların okuluna kursuna koşuyor. Ki annesi bakabilir çok rahat, ona rağmen.
koşmak zorunda olduğu için koşuyor, annesi koşmak zorunda değil çünkü. bir koşar iki koşar sonra pes eder. şu an koşuyor olması sorumluluğun ağır gelmediği anlamına gelmez. kolay değil birden bire eşini kaybedip bütün yükü sırtlanmak.

koşmak zorunda olduğu için koşuyor, annesi koşmak zorunda değil çünkü. bir koşar iki koşar sonra pes eder. şu an koşuyor olması sorumluluğun ağır gelmediği anlamına gelmez. kolay değil birden bire eşini kaybedip bütün yükü sırtlanmak.
Bilmem atıp gidemez mıydı anne babasına acaba. Vazgeçecem hepten galiba.

neden atsın başkasının başına? atması için çok vicdansız olması gerekir. öyle birinden de ne koca olur ne de baba.
bence sen ne yap biliyor musun, gelsin, tanış. bi bak bakalım, gözlemle. ilişkiye başlamakta sakınca yok ama evlilik muhabbetleri yaptığı zaman henüz çok yeniyiz, birbirimizi tanıyalım önce falan de. süreci uzatmaya bak. evlenelim diye diretirse arkana bakmadan kaç. gerçekten seninle ilgilenen insan için önemli olan senin hayatında olmaktır; evlenmeyeceksen ben yokum, evleneceksek görüşelim, evleneceksek ilişki devam etsin enerjisinde olduğunu hissedersen o zaman sıkıntı. gözlem yapmak lazım...

Biraz özgürlüğün tadını çıkarsan ne bu acelen .
Kızınıza göstereceğiniz ilgi alaka bir anda 3.e bölünecek. Adam da çocuklarına bakacak birini arıyor belliki.o yüzden tüm zevkleriniz aynı olmak zorunda bilmem anlatabildim mi.;)
Bu arada boşanan kadınların çok geçmeden ikinci evlilik için sabırsızlığını bir türlü anlamadım gitti .

Aynen bodozlama gidecek halim yok. Boşanmış değil, eşi vefat etmiş. Adam anne, baba ve iki çocuğuyla kalıyor. İşe gittiğinde onlar bakabilsin diye. Ama kendi evi var
Çok pardon unutmuşum o kısmı :)
O zaman adam hakkında ön yargıya girmemek gerek. Bu süreçte önce sizin anlaşıp anlaşamayacağınız önemli sonra da çocukların. Anneleri vefat ettiği için kolay kabullenemezler gibi geliyor bana, e yaşlarda malum tam isyan zamanları. Zor bi süreç seni bekliyor gibi hissediyorum. Ama bunu anlamak için bile çocuklarla tanışmak lazım zamanı geldiğinde belki de iyi huylu sakin çocuklar bilemeyiz. Hakkında hayırlısı

Anladığım kadarıyla yüzyüze görüşmemişsiniz. Dolayısıyla verdiği bilgilerin doğruluğundan bile şüphe ederim. Tanışmanıza kim sebep oldu?

Bir diğer mesele ise eski eşinizden aldığınız nafaka ile geçimi sağlayıp çocuğu sebep kılıp çalışmıyordunuz. (Lütfen yanlış hatırlıyorsam düzeltin.)

Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenmeden gidip bir evlilik yapmayın.

İyi düşünmek lazım. Ayrılalı çok olmadı dolayısıyla duygusal boşluğunuzda her şey çok iyi, uyumlu gelebilir.aynı eve girdikten sonra işler bambaşka olur.

Ben ergen çocuklardan korkuyorum ya. artık çok daha kolay ulaşılabiliyor herşeye. Twitterda bile neler neler ne videolar var. Hiç sınır yok. Sadece cinsellik için demiyorum aykırı şeyler de çok . Ben evlensem ne bilim karşı dairelerde ayrı yaşam alanlarinda evli olmayı falan talep edebilirdim.
İlerde koruyucu anne olmak istiyorum. Kendi çocuklarım erkek. Kendi öz evladım kendi yetistirdigim çocuk ama yine de bu acidan düşünüp daha da ilerilere erteliyorum. En azından ergenlik döneminin geçmesi lazım gibi düşünüyorum. Çok fazla şey gördük duyduk okuduk haliyle insan korkuyor.

Sizin çocuğunuzla adamın çocukları arasında epey yaş farkı var ve adamda 2 tane çocuk var. Bilemiyorum bana çocuklar anlaşamaz,sıkıntı yaşarlar gibi geldi.

ben de boşandım. Karışıma böyle biri çıksa olumsuz bakmam. Ama koşa koşa da evlenmem.
Ve senin öncelikle kendi ayaklarının üzerinde durman lazım. Yani iş bulmalısın. Yoksa her zaman başkalarının planlarının bir parçası olursun.
Hakkınızda hayırlısı.

Onceki konunuzu hatirliyorum . Illa hayatimda biri olsun israri var gibi biraz sanki . Boyle beklentili iliskilerden pek bisi cikmiyor veya sonu husran . Hakkinizda hayirlisi olsun. Esinin vefatetmis olmasi bence arti puan bu arada .

Acele etme iki büyük cocugu var kendi cocuguna sahip cikman gerek ikisi birlesip ona eziyet edebilir işe gideceksen ki gitmelisin adama kavgada sanacocuguna baktim demesin kavga illaki olacak cocuklardan ötürü. Cocugu krese verdin is zamani tam gun ama 7 yasinda sonra okullar yarim gun bakiciyami verecen evlenirsen kardeslerinemi teslim edecen isteyken kardeşleri olacaksa guvenilirmi iyi düşün tasin ergenlige girecek bi erkk cocukta var orda yani cocugunu asla yalniz birakmaman lazim evde cok mu supheciyim bilemedim ama okuduklarımizds malum .evden yapılan işlere bakabilirsin cocugun icin evlensen bile

Üç cocuklu hayata adapte olmak kolay mı?
Ablamın bir cocugu var benim bir çocuk.
Yanyana gelince kafa kalmıyor bende.
Nebilim bana mantıklı gelmedi.
İnsan kendi çocuğuna yeri geliyor katlanamiyor.
Ki sizin daha kurulu duzeniniz yok
Genç kadinsiniz sevmek sevilmek istiyorsunuz ama daha vakti var bence.
Az cocugunuz büyüsün.
Tekrar ediyorum eğer bir daha evlilik yapacaksa kadınlar ilk evliliği oturmadan adamdan emin olmadan çocuk yapmasinlar.
Çocuksuz olsanız inanın daha kolay olurdu.
Çocuk yaparsın adam sonradan civitir o ayri.
Bazısı adamın her davranışı bozuk ısrarla çocuk yapıyor sonra yeniden evlenmek istiyor.
Ve çocuklar hala ana kuzusu.
Onları erkenden başka adamla aynı eve sokmayın.

Burada öksüz kalmış çocuklardan bahsediyorsaniz dilerim o adamın biraz aklı varsa sizi hemen çıkarır hayatından. Daha hayatınıza adapte olamamış nafaka ile geçinen biri olarak kendinizi garantiye alabileceğiniz bir kapı olarak görüyorsunuz. bir de üstüne üstlük hadsizce çocuğu atamaz mi diyorsunuz. Siz atin çocuğunuzu?

Son düzenleme:
Ay vallahi kurtuluş falan alakası yok. Hayat arkadaşı istemek çok mu lüks ki..
Çocuğunuz var sizin ve kendi hayatınızın sorumluluğunu üzerinize almanız lazım ilk önce. Bunu yapmadan bosanmadan bir sene sonra evlilik hayali kurmak bence lüks.
3 çocuklu bir hayat çok mi kolay geliyor kulağıniza? Adam çocuklarını anne babasının başına atmayacak kadar bilinçli biri. Toz pembe bir hayat yasamayacaksiniz. Ama siz onun bilincinde gibi durmuyorsunuz. Dursaniz ne ala diyeceğim ama yok.

Pek sanmıyorum. İşi gereği gece nöbeti de oluyor. Gece çıkıp hiç uyumadan çocukların okuluna kursuna koşuyor. Ki annesi bakabilir çok rahat, ona rağmen.
Burada öksüz kalmış çocuklardan bahsediyorsaniz dilerim o adamın biraz aklı varsa sizi hemen çıkarır hayatından. Daha hayatınıza adapte olamamış nafaka ile geçinen biri olarak kendinizi garantiye alabileceğiniz bir kapı olarak görüyorsunuz. bir de üstüne üstlük hadsizce çocuğu atamaz mi diyorsunuz. Siz atin çocuğunuzu?
Hayır Tosun sen yanlış anladın. Adam işi gereği gece nöbet tutuyormuş. Ona rağmen çocukların kursuna gidiyormuş. Yani ilgili, sorumluluklarından kaçan bir baba değil dedi.

Back
X